S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав великий патч 1.6. Опубліковано свіжий трейлер

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Роки через 2 до юзабельного стану дороблять? Ващі ставки?
Барбарис
Member

1234waltz, то може спробуєш самостійно пограти? Нормально все там грається.
XpertVision
Member

Я коли обіцяне трасування? Не те що прям без нього ніяк, але через кастроване освітлення в грі, хотілося б його побачити...
Lekrs
Member

Все ще очікую на комплейт едішн.
Hotspur
Member

ПНВ це чудово :D тепер ще бінокль :D

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
MqM: 23.09.2025 17:12 Так піпетковими апдейтами колись дійдемо до Сталкера мрії
як з Відьмаком 3
MqM
Member

Enjthesilence: 23.09.2025 18:01
Модами доходять до Сталкера мрії
Моди це часто дуже субєктивне бачення гри, та й зазвичай модери не мають серйозного доступу до коду, можутт лише відтворити вирізане на основі залишків коду

Відправлено через 12 хвилин 13 секунд:
XpertVision: 23.09.2025 22:38 Я коли обіцяне трасування? Не те що прям без нього ніяк, але через кастроване освітлення в грі, хотілося б його побачити...
Коли це не перетворить гру з 30 фпс :D
Нехай оптимізують, те що вже є
destructX
Member

MqM: 24.09.2025 00:02

Моди це часто дуже субєктивне бачення гри, та й зазвичай модери не мають серйозного доступу до коду, можутт лише відтворити вирізане на основі залишків коду
СДК вже як з пів року мабуть є ;)
MqM
Member

destructX: 24.09.2025 00:11
СДК вже як з пів року мабуть є ;)
По перше десь не більше трьох місяців
І? Робити скінчики, деякі анімації і конфіги? Там же релізнули дуже обмежене сдк.
Глобальну модифікацію на тому сдк не зробиш
kairo
Member

Hotspur: 23.09.2025 23:45як з Відьмаком 3
Відьмак 3 зі старту був шедевром.
Ruslan Kott
Junior

Хм а где обещанное обновление движка из за которого по словам разрабов произошла задержка?
А то для меня эта обнова ничего интересного не добавляет и так можно поставить моды на ПНВ и улучшенный фонарик (кст когда уже добавят в игру?)
Мне бы реально хотелось чтобы разрабы пофиксили оптимизацию потому что надоело страдать с 30 ФПС в некоторых локациях хотя в большинстве около 70фпс но когда идёшь по сюжету особого выбора нет
Serg IX
Member

Hotspur: 23.09.2025 23:45 ПНВ це чудово :D тепер ще бінокль :D

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
як з Відьмаком 3
біноколь ще соромляться додати, аби не побачили "алайв" в дії
NUN4AG
Member

Serg IX: 24.09.2025 06:19біноколь ще соромляться додати, аби не побачили "алайв" в дії
Десь там в обіцянках-цяцянках щось про нього писали.
Скільки ще роботи:
1. Перевести гру на нову версію рушія з нормальним освітленням і т.д.
2. Переробити A-Life настільки, щоб воно хоч якось нагадувало симуляцію, а не імітацію бурхливої діяльності навколо гравця або щоб після цього не зламалася гра і можна було юзати бінокль.
3. Зробити та рік фіксити обіцяні масштабні сюжетні доповнення.
Enjthesilence
Member

Відправлено через 12 хвилин 13 секунд:
XpertVision: 23.09.2025 22:38 Я коли обіцяне трасування? Не те що прям без нього ніяк, але через кастроване освітлення в грі, хотілося б його побачити...
Коли це не перетворить гру з 30 фпс :D
Нехай оптимізують, те що вже є
А сталкер мрії - це не дуже субʼєктивно? :rolleyes: Як раз таки набором модифікацій, люди ліплять з гри щось під себе. Геймплейно та візуально
1234waltz
Member

Барбарис: 23.09.2025 22:08 1234waltz, то може спробуєш самостійно пограти? Нормально все там грається.
Сорян, я поки A-Life рівня старого сталкера не побачив, най далі пилять, я не кваплюсь, в мене ще вистачає ігор пограти.
Volodymyr1985
Member

Я три рази пройшов і кожного разу щось нове бачив. І найдивніше, що я побачив, це як за одним багаттям сиділи долгівці і свободівці. Всі ці виправлення це дуже круто але потрібна війна угруповань, з відповідною сюжетною лінією і можливістю вибрати сторону або працювати як найманець. Це єдине чого мені там бракує. Ну ще, можливо, власної бази бракує, бо все ж таки карта велика, гарних місць вистачає. Словом, бракує елементів пісочниці, а потенціал для цього просто величезний.
Zakarul
Member

Поспрашивал среди знакомых, все как один поставили это уг, поиграли по несколько часов и удалили нафиг.
Это не тот сталкер, который кто-то еще ждал.
syavik2001
Member

Мир игры ощущается пустым. Играть не интересно. Вроде бы и все есть, но не покидает ощущение что все пустое и не живое вокруг. Короче, это Демка а не игра! Позор такое было выпускать!
Diablique
Member

Скоро як рік, а в деяких досі підгорає. Хейту GSC набрали знатно.
Пройшов гру майже на старті, 100 годин пролетіли швидко, сподобалось в цілому, баги були але не критичні, знайомий який взагалі дуже рідко грає теж пройшов і йому сподобалося.
І все одно як під копірку люди пишуть, уг, шлак, неіграбільне, пограв 5 хвилин і видалив....
Цікава зацікавленість в коментарях людей до гри, яку вони видалили після пів години.
Yurius
Member

На версії 2.0 мабуть можно буде вже купити.
Геральт
Member

Diablique
Ага, їжаки кололись, плакали...

Також пройшов на релізі. І без ПНБ то був свій шарм, коли шарахаєшся від кожного шурхоту. Ще й звук Binaural з нексуса стягнув.
А тут вже і економіку оказуалили і ПНБ завезли, і ніби як пофіксали шоти через півкарти і далі народ ниє. Як ще тінь від ліхтарика не згадали, аж дивно :-/
Ответить