World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

mycolaevich: 19.09.2025 18:14Ви серйозно вважаєте, що маючи офіційний рандом в грі розробники не будуть користуватись можливістю цим рандомом керувати?
Будуть, якщо їх задовольнить співвідношення зусилля/вихлоп/ризики. У Варгемінгу поки немає нічого, щоб хоч опосередковано таке монетизувати. Значить вихлоп нульовий і викидати людиногодини на реалізацію подібного ніхто не буде. ВБР і без того дає потрібний результат.
SaxOFFoN: 19.09.2025 12:34Дуже тяжко дійсно впливати на перемоги відчутно вище 50% навіть у іграх 5х5
Колись можна було. Я в перші роки гри абузив вінрейт Хеллкатом, через пасивне світло, карти тоді підходили. Зараз можна через злом шаблону гравцям, але не на всіх картах і не у всіх сетапах.
destructX: 19.09.2025 18:21але це ж треба шось було вивчити та якось прогресувати. Чого більшість тут не робить десятками! (а деякі й сотнями) тисяч боїв.
На це потрібно витрачати час. Чимало часу. Котрий, як правило є у студентів і безробітних(котрі не донатять. Як казав Буркатовський, скіллова студенота аудиторія невигідна). А в типових підпивасів його не багато і на "вчити гру" його точно ніхто не витрачатиме, це контрпродуктивно. Я сам виїжджаю на тому, що всі кор-механіки вивчив ще в перші роки гри, коли сидів на підробітках в провінції. А вчити карти гра не дає сама(ну немає соло тренування, за 15 років, немає).
destructX
Member

Затестив новий Sentinelle (ТТ 9)
Від тяжа там тільки іконка та хп, якийсь не дуже зрозумілий танк. Барабан х2 по 390, на 20+сек кд, виглядає не дуже, особливо на фоні схожого барабану Шкоди Т56, в якого на те ж саме кд альфа 460 й рівень боїв нижче.
Влд 90мм якось не дуже в'яжуться з типом танку. В башні наче 240 номіналу, але в купі з -8 її все рівно на виліт прошивають всі кому не лінь :laugh:
Корпус розмірами з баржу й відстутність огляду не дозволяють пограти на дистанції. Зате їде 50+ на турбіні
короче поки шо максимально не зрозуміла машина, схоже на черговий скам від вг :eek:
VovaII
Member

destructX: 19.09.2025 18:11А шо заважає зробити так само? Це ж не "стрімерські" привілегії, у кожного може бути, питання витраченого часу та прокачки.
Заважає небажання померти з голоду за тими Танками.
Знайшов для себе вихід: не потрапляти в бої 9+ рівня. — Не знаю чому, але на нижчих рівнях менше "горить" від програшів.
destructX: 19.09.2025 18:11Бо якось дивно сетувати на те, шо у когось шось краще, бо в нього прокачаний екіпаж та він катається на нормальній оборудкі з пайком
— Я не сетую. Я ділюсь зробленим особисто "відкриттям", яке мене примусило змінити ставлення до цієї гри. — Я не став "шкодити" грі і гравцям. Я просто перестав грати на верхніх рівнях і донатити в гру.
rage11
Member

выкачал несколько 11ток, гриль, батчат, лео, лт немец. везде всунута какая то мерзость, в 11 бате снаряды летят 1000м/с, тогда как в оригинальном батчате 1460 :facepalm:
Qwerty1987
Member

А надо было брать кр 1, тешенратте и т 803.
rage11
Member

Qwerty1987 не люблю тяжи, практически не играю на них
KPAH
Member

Bender911: 19.09.2025 17:27 Так це нормально, це просто сприйняття реальності. Я не вірю що немає урону, прямо в 0 саме через гру. Зрозуміло що там є рандом, не завжди летить, але не весь бій. Частіше чи сам натупив, був втомлений чи навпаки занадто збуджений. Крім того, те що я писав раніше. Якщо думає про промах, то більш вірогідно промажеш знову - це психологія. У мене є ST-62 Version 2, дуже класна пушка з дозарядкою, але також буває пагані бої.
А вы точно психолог? Просто у меня почему-то не 0% попаданий.
Qwerty1987
Member

rage11: 23.09.2025 13:36 Qwerty1987 не люблю тяжи, практически не играю на них
Ну тогда только хакер, там стаба идеальная.
VovaII
Member

KPAH: 23.09.2025 13:46А вы точно психолог? Просто у меня почему-то не 0% попаданий.
— Так психолог не == танкіст. :gigi:
destructX
Member

rage11: 23.09.2025 11:48 выкачал несколько 11ток, гриль, батчат, лео, лт немец. везде всунута какая то мерзость, в 11 бате снаряды летят 1000м/с, тогда как в оригинальном батчате 1460 :facepalm:
ну лт німець дуже сильний та крутий танк, бат - мабуть найгірше перед британцем, гриль +- норм, краще за 10, леопард десь поряд з батом, не знаю нашо він треба коли 10 краща, а з 11 є хакер
rage11
Member

destructX: 23.09.2025 16:51гриль +- норм, краще за 10
чем лучше? силует больше, легче попадать. плавающая альфа, чуть проехал и твоя альфа стала 550, хуже подвижность, поворот шасси. лт немец иногда конечно досталвляет удовольствие, но в него легко попадать и управление дурацкое, я уже не один раз переворачивался. ну и особенно меня раздражает, когда меня светят через кусты а я нет, вплоть до того что я стою в кустах, а ктото вылезает в противоположный куст и светит меня стоячего и только не надо про оборудование, все в наличии. в бате прикольно сделана дозарядка, но 1000мс это просто зашквар, ну и сама механика зарядки слегка разражающая, что перестает крутится башня.
Qwerty1987
Member

А какая оборудка на лт ?
На немцах без боновой малашумки в бой лучше не лезть :)
Bender911
Member

KPAH: 23.09.2025 13:46
Bender911: 19.09.2025 17:27 Так це нормально, це просто сприйняття реальності. Я не вірю що немає урону, прямо в 0 саме через гру. Зрозуміло що там є рандом, не завжди летить, але не весь бій. Частіше чи сам натупив, був втомлений чи навпаки занадто збуджений. Крім того, те що я писав раніше. Якщо думає про промах, то більш вірогідно промажеш знову - це психологія. У мене є ST-62 Version 2, дуже класна пушка з дозарядкою, але також буває пагані бої.
А вы точно психолог? Просто у меня почему-то не 0% попаданий.
А ви хто і до чого тут ваш процент попадань?

Відправлено через 6 хвилин 46 секунд:
Qwerty1987: 23.09.2025 13:02 А надо было брать кр 1, тешенратте и т 803.
Саме так, KR1 взагалі клас, і швидкий, і приємний в керуванні. Ще додав би AT-FV230 Breaker, для тих кому такі пт без башти норм, то у нього класний DPM.
rage11
Member

Qwerty1987 сейчас стоит сиреневые вентиль, досыл и командирский прибор в слоте обзора, хорошо скоро открою второй слот, попробую малошумку. но меня и на мантикоре палят иногда, когда вроде как не должны, везде чтоли ставить теперь малошумку. опять же таки в других боях я спаливаю всех за кустами, валазия на ст в куст а сам не свечусь, совпадение? недумаю. :gigi:
destructX
Member

rage11: 23.09.2025 19:50
destructX: 23.09.2025 16:51гриль +- норм, краще за 10
чем лучше? силует больше, легче попадать. плавающая альфа, чуть проехал и твоя альфа стала 550, хуже подвижность, поворот шасси. лт немец иногда конечно досталвляет удовольствие, но в него легко попадать и управление дурацкое, я уже не один раз переворачивался. ну и особенно меня раздражает, когда меня светят через кусты а я нет, вплоть до того что я стою в кустах, а ктото вылезает в противоположный куст и светит меня стоячего и только не надо про оборудование, все в наличии. в бате прикольно сделана дозарядка, но 1000мс это просто зашквар, ну и сама механика зарядки слегка разражающая, что перестает крутится башня.
У 11 гріля кд менше, коли треба можна раніше пульнути, якщо афк бій то ти все рівно з фулл абілкой
А на 11 лт треба грати не в світляка а в урон, для цього в танка все є, насільнік ворожих ст.

Відправлено через 30 хвилин 34 секунди:
Потестив Vlkodav-a, хороша важка "ст"шка, приємна подвійна гармата з нормальним дпм-ом, дозарядний барабан на 2 пульки, можна залпувати. В башні навіть є трошки броні, шось-колись можна танканути, борти в екранах.
Єдиний мінус це слабенька голда з 294 підколом і не дуже рухливість, але враховуючи шо це скоріш тяж (в порівнянні з тим же "тт" сентінелом) то його 53~ на турбіні здаються навіть нормальними.
Qwerty1987
Member

rage11: 23.09.2025 22:30 Qwerty1987 сейчас стоит сиреневые вентиль, досыл и командирский прибор в слоте обзора, хорошо скоро открою второй слот, попробую малошумку. но меня и на мантикоре палят иногда, когда вроде как не должны, везде чтоли ставить теперь малошумку. опять же таки в других боях я спаливаю всех за кустами, валазия на ст в куст а сам не свечусь, совпадение? недумаю. :gigi:
.на лт надо перками, оборудкой и модернизацией маскировку добивать до 50%, тогда обычный танк тебя в кусте только рентгеном запалит.
rage11
Member

а куда можно реплей загрузить? попробовал сюдой http://wotreplays.eu/ пишет анкноут формат файл.
на єтом убожестве 11 батчат играл в час ночи, уже на наркоманской расслабухе, ст уехали на другой фланг и там слились ну, думаю обычный слив, постою в кустах постреляю, проигрываем 2-9, -13к по хп, в итоге я один выжил и добрал последний танчик за 7сек до конца боя :gigi:
Qwerty1987: 24.09.2025 01:08на лт надо перками, оборудкой и модернизацией маскировку добивать до 50%, тогда обычный танк тебя в кусте только рентгеном запалит
не особо люблю стоять в кустах, но на некоторых картах это конечно иногда эффективно. сейчас только что бой исполнил на 11лт, лютая вакханалия получилась, давно мне так не везло, куча промазываний по мне или сбития гусли без урона, ездил дамажил, убивал, проигрывали 1-5 а в итоге выйграли.
VovaII
Member

rage11: 24.09.2025 13:05а куда можно реплей загрузить?
Может на Ютуб?
rage11
Member

VovaII вотриплейс мертвый?, я так понял там риплеи от февраля, на версии 1,32,0 :facepalm:
destructX
Member

rage11: 24.09.2025 15:39 VovaII вотриплейс мертвый?, я так понял там риплеи от февраля, на версии 1,32,0 :facepalm:
він мабуть родився вже мертвим, після кожного патчу (років з 7 останніх) ця шляпа десь по тижню-два не грузила реплеї, бо їх бд не співпадали з актуальним патчом, видаваючи помилку анноун формата
юзай оце: https://wot-record.com/
Ответить