Сколько у тебя Baldur's Gate 3 на маке электричества тянет? Хочу сравнитьyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00я іноді граю в одну гру на Android - War Robots - ще дуже давно мені син підсадив - я йому ще тоді показав як математично аналізувати всі параметри щоб максимізувати свого персонажаleif: ↑ 21.09.2025 16:40 а у вас є консоль?
Зараз можу запускати емулятор Андроїд на Мак міні - грає дуже плавно, без фризів, споживає десь 8-10 Вт - це все разом - комп, емулятор, Андроїд, гра
можете самі спробувати як на ваших х86 буде йти BlueStacks і скільки споживатиме вся система
Новости
Последние статьи и обзоры
Ринок геймерського «заліза» та периферії за підсумками року зросте на 35%, вважають аналітики JPR
-
kalakawa
Member
-
yuriy_dd
Member
я таке тестувати не буду, питайте тих хто має досвід з іграмиkalakawa: ↑ 21.09.2025 17:03 Сколько у тебя Baldur's Gate 3 на маке электричества тянет? Хочу сравнить
-
leif
Member
це дивлячись для кого, запити у юзерів бувають різні. комусь гарний вибір, комусь -- ні. та з таким твердженням, що кожному своє під запити тут ніхто і не сперечається.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00але по споживчим якостям нема нічого кращого за макбук ейр на М
ні, цього не станеться.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00а скоро буде макбук на мобільному А18 за $500 - він просто похоронить всі дешеві він ноути
тобто для ігр може бути кращим вибором не консоль, ви згодні? ну це вже прогрес, вітаю вас.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00вам забороняють купувати х86?
ооо, ну все, пішла деградація. ясно все з вами. кидайте поки не пізно, бо далі буде тільки гірше -- покер на гроші, наркотики, жесть. бережіть себеyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00я іноді граю в одну гру на Android - War Robots
вони просто грають в War Robots, математично аналізуютьyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00є багато інших цікавих речей - гуртки, спорт, книжку почитати
а не те що сидять і всі втупились в смарти з шкляними очима
Відправлено через 31 секунду:
правильно, а то ще сподобається, і так вже деградація почаласьyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:10я таке тестувати не буду
Відправлено через 3 хвилини 19 секунд:
яка мені різниця? чому це має бути для мене важливо? при роботі за десктопом, що має систему охолодження, яка мене влаштовує цілком і повністю, без жодних але.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00можете самі спробувати як на ваших х86 буде йти BlueStacks і скільки споживатиме вся система
ви працюєте за ноутом далеко від зарядки? що ж, буває і таке. співчуваю, що вам доводиться працювати в таких некомфортних умовах
-
daesz
Member
leif: ↑ 21.09.2025 17:22ооо, ну все, пішла деградація. ясно все з вами. кидайте поки не пізно, бо далі буде тільки гірше -- покер на гроші, наркотики, жесть. бережіть себе
-
yuriy_dd
Member
ви готові посперечатись на гроші?leif: ↑ 21.09.2025 17:22 а скоро буде макбук на мобільному А18 за $500 - він просто похоронить всі дешеві він ноути
ні, цього не станеться.
але більшість обирає консоль, чому? пробували їм довести щоб купляли десктоп?leif: ↑ 21.09.2025 17:22тобто для ігр може бути кращим вибором не консоль
99% за ноутом працюю від батареїleif: ↑ 21.09.2025 17:22ви працюєте за ноутом далеко від зарядки?
-
Геральт
Member
Відколи це вагу для задач в кг міряють?yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00 на елементарне питання - цеглина важить 1кг і ще пів цеглини. Скільки важить цеглина? 95% скажуть що 1.5кг
-
FirstTDM
Member
Какое милое и категоричное мнениеyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00але по споживчим якостям нема нічого кращого за макбук ейр на М
Ну... винду уже не раз "хоронили", а она живее всех живых...yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00а скоро буде макбук на мобільному А18 за $500 - він просто похоронить всі дешеві він ноути
Конечно есть, но ведь и кино/ТВ раньше хаяли - типа театр это искусство, а всё остальное несерьёзно.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00є багато інших цікавих речей - гуртки, спорт, книжку почитати
Есть игры с разносторонне развитым интересным игровым миром, с шикарным сюжетом - чем эти игры хуже традиционных видов? Или нет глупых и бесполезных книжек?
-
yuriy_dd
Member
проблема фільмів, ігор і тд - вони блокують фантазію, вам дають готове рішенняFirstTDM: ↑ 21.09.2025 17:50 Есть игры с разносторонне развитым интересным игровым миром, с шикарным сюжетом - чем эти игры хуже традиционных видов? Или нет глупых и бесполезных книжек?
книжка - якраз розвиває фантазію
ігри крім того - дають дуже багато яскравих вражень, в порівнянні з ними реальний світ сірий, і нічого цікавого
я спостерігав як діти ділились враженнями після літа - і вони казали що їздили в козацький табір, чи в пласт - і як їм там було важко
але явно - хто бавився ціле літо - не має що розказати
-
Afit
Member
Ігри на андроїд... Так вони за 30 хіилин від того хламу, що там пропонують, деградують сильніше ніж на "не енергоефективних" Х86yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 16:11так коли діти грають на смартах - то вони вже грають на АРМ процахVlaad13: ↑ 21.09.2025 15:57Якщо дитина погодиться грати на маку
бо у х86 - не вийшло в енерго-ефевтивність
-
Bukakanga
Member
Factorio? Shapez? Oxygen Not Included? Satisfactory? Aviassembly?yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:58 проблема фільмів, ігор і тд - вони блокують фантазію, вам дають готове рішення
-
dead_rat
Member
Ми вражені, що ви досі не втратили можливість писати і читатиleif: ↑ 21.09.2025 14:57 якщо я граю в ігри на ПК вже років 30?
-
FirstTDM
Member
Хм... как удивительно - я первый раз такое слышу. Я бы сказал наоборот - многие книги навязывают авторское мнение.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:58проблема фільмів, ігор і тд - вони блокують фантазію, вам дають готове рішення
И еще раз - фильмы и игры дают ГОТОВОЕ решение??? А вы разные игры/фильмы смотрели/играли? Многие фильмы/игры заканчиваются чудесным "ничем", т.е. мало того, что в игре может быть с десяток концовок в зависимости от действий игрока, так еще и многие концовки буквально заставляют задуматься - а зачем всё это было.
А я слышал как дети/подростки обсуждали разные концовки в играх, разные впечатления о фильмах/сериалах и яростно спорили на эту тему, т.к. она неисчерпаемая...yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:58але явно - хто бавився ціле літо - не має що розказати
Да прекращайте - ВСЕ виды искусства одинаково важны...
-
daesz
Member
Ну все, пішовyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:32ви готові посперечатись на гроші?
leif: ↑ 21.09.2025 17:22покер на гроші
-
yuriy_dd
Member
дитина обире ці ігри чи захоче братись за нудні підручники?Bukakanga: ↑ 21.09.2025 18:24 Factorio? Shapez? Oxygen Not Included? Satisfactory? Aviassembly?
чи ці ігри навчать того що вчать в школі, підготують до НМТ?
Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
книжка розвиває уяву, бо від автора є лише опис персонажів, чи місцьFirstTDM: ↑ 21.09.2025 18:28Я бы сказал наоборот - многие книги навязывают авторское мнение.
кожен уявить собі це по різному
так, готова візуальна картинаFirstTDM: ↑ 21.09.2025 18:28И еще раз - фильмы и игры дают ГОТОВОЕ решение???
ну якщо єдине чим займались - це ціло літо бавились чи кіно дивилисьFirstTDM: ↑ 21.09.2025 18:28А я слышал как дети/подростки обсуждали разные концовки в играх, разные впечатления о фильмах/сериалах и яростно спорили на эту тему, т.к. она неисчерпаемая...
ми запамятовуємо / цінимо - лише те що дісталось важко
-
FirstTDM
Member
Сложные развитые нелинейные игры учат:yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 18:31чи ці ігри навчать того що вчать в школі, підготують до НМТ?
* думать и планировать свои действия...
* понимать причинно-следственные связи...
* нести ответственность за свои поступки и решения в игре...
* общаться с другими персонажами и понимать тонкости взаимодействия с людьми...
* считать и понимать как наращивать способности героя...
.................................
Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
Живопись? Скульптура? Архитектура? Дизайн?yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 18:35так, готова візуальна картина
Эти виды искусства дают "готовую визуальную картинку" - и что? Это не развивает человека?
Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
Это бред! Лютый бред!yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 18:35ми запамятовуємо / цінимо - лише те що дісталось важко
Мы прекрасно запоминаем и улыбку любимой женщины или друзей на посиделках, и хорошее настроение от картинки вокруг, и выигрыш в лотерею, и удачный бросок/удар в игре (в том числе и компьютерной)...
А еще мы прекрасно запоминаем и ценим удачные проекты, которые принесли "легкие деньги" - и вот попробуйте поспорить с этим
Последний раз редактировалось FirstTDM 21.09.2025 18:45, всего редактировалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Тому Японія і Корея вимирають, найнижча народжуваність, робота поки не помреш, дуже великий рівень самогубств, одинацтва, смерть на роботі настільки стандарт, що спец термін довелося зробити.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:00 є країни які дбають щоб їх діти були розумні. Більше азіати. Саме тому - там дуже великий прогрес - симбіоз науки та бізнесу
Зато розумні…
-
yuriy_dd
Member
це можна сказати про будь яку гру - щоб виправдати чому погратись, а не вчити підручники чи робити ДЗFirstTDM: ↑ 21.09.2025 18:40Сложные развитые нелинейные игры учат:
а як воно розвиває? зробити копію?FirstTDM: ↑ 21.09.2025 18:40 Живопись? Скульптура? Архитектура? Дизайн?
Эти виды искусства дают "готовую визуальную картинку" - и что? Это не развивает человека?
книжка розвиває уяву
тільки якщо ви її добились і ціните, і боїтесь втратити. Як тільки у вас зявиться інша - ви відразу перестанете цінувати попереднюFirstTDM: ↑ 21.09.2025 18:40Мы прекрасно запоминаем и улыбку любимой женщины
вас може навіть стошнити від її посмішки
ви напевне не чули про фразу - легко прийшло легко пішло?FirstTDM: ↑ 21.09.2025 18:40и выигрыш в лотерею
в Європі - так точноdead_rat: ↑ 21.09.2025 18:41Тому Японія і Корея вимирають, найнижча народжуваність
всюди де високий рівень життя - падає народжуваність, в Європі - теж, лише мігранти множаться
але я про ставлення дітей до навчання, і обмеження ігор
-
waryag
Member
Це проблема ігор на андроїд. Слабкість АРМ архітектури призвела до повної деградації мобільних ігор у всьому, що не допомогає привертати увагу нових гравців чи викачувати гроші з тих, що вже в грі. Зате енергоефективно.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:58проблема фільмів, ігор і тд - вони блокують фантазію, вам дають готове рішення
На ПК неефективні, але потужні х86 проци та різні моделі розповсюдження дають розробникам свободу творчості, а ті, доволі часто - гравцям. На різних рівнях, від високої варіативності до самостійної творчості на базі гри.
-
yuriy_dd
Member
і що ігри на ПК - не дають готову візуальну картинку? не дають сильні емоції, у порівнянні з якими підручники - це щось дуже не цікаве?waryag: ↑ 21.09.2025 18:53На ПК
чи може ігри на ПК - системно навчать що треба знати в школі?
-
FirstTDM
Member
Вижу, что вы не играли в сложные развитые игры, а судите по каким-то старым публикациям, сваливая все игры в одну кучу.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 18:49це можна сказати про будь яку гру - щоб виправдати чому погратись, а не вчити підручники чи робити ДЗ
Ну согласитесь, что между карточной игрой в 21 и шахматами или Го есть огромная разница, хотя и то, и другое - это игры
Я не буду здесь читать лекцию про значение живописи, скульптуры, архитектуры... в истории развития человечества - сами найдет необходимые публикации.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 18:49а як воно розвиває? зробити копію?
Конечно, полностью согласенyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 18:49книжка розвиває уяву
Только вот нельзя сводить развитие человека ТОЛЬКО к литературе - мир он очень разнообразный.
Ну есть еще постулаты типа "Страдать и каяться"yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 18:49ви напевне не чули про фразу - легко прийшло легко пішло?
Ладно... прекращайте троллить форум спорными аксиомами - всё полезно в разумных дозах: и книги, и комп. игры, и театр, и шахматы, и кино, и спорт...