Новости
Последние статьи и обзоры
[Україна, Рівне] Геймерські ультралегкі бездротові миші Ninjutso, VXE, WLmouse, Delux, ATK, AJAZZ, MCHOSE, IPI Float, Attack Shark, DAREU, Kysona, Rapoo
-
creater_ua
Member
RAWM ES21 Pro можливо така б Вам підійшла, проте, нажаль, мої 2 замовлення китаєць не відправив, дуже хотів цю форму зацінити
-
mult
Member
Ну RAWM ES21 Pro судячи з eloshapes це майже мая хcreater_ua: ↑ 27.03.2025 14:50RAWM ES21 Pro
Можливо LAMZU Inca і підійшла б, але вона не дешева купляти просто для тесту, це не мишка за 2000, що не підійшла то і не так шкода
Я не скажу що ламзу мая х мені от прямо зовсім погана, адже в неї форма все ж таки більше до універсальної.
Просто коли пограєш пару годин то є дискомфорт в руці.
Беру після неї roccat kone pro, така у мене теж є і рука так не втомлюється.
Може треба більше звикати до мая х, хоча я вже нею користуюсь до місяця, вже б повинен звикнути.
Короче біда з цими мишками
-
creater_ua
Member
До речі є KYSONA Uranus Pro (2000грн), це повний аналог ROCCAT Kone Pure Ultra, із сучасною начинкою і легкою вагою, в оглядах називають кращою ергомишою до 50 баксів на зараз. Але це трішки менша форма чим Ваша roccat kone promult: ↑ 28.03.2025 13:02Ну RAWM ES21 Pro судячи з eloshapes це майже мая хcreater_ua: ↑ 27.03.2025 14:50RAWM ES21 Pro![]()
Можливо LAMZU Inca і підійшла б, але вона не дешева купляти просто для тесту, це не мишка за 2000, що не підійшла то і не так шкода![]()
Я не скажу що ламзу мая х мені от прямо зовсім погана, адже в неї форма все ж таки більше до універсальної.
Просто коли пограєш пару годин то є дискомфорт в руці.
Беру після неї roccat kone pro, така у мене теж є і рука так не втомлюється.
Може треба більше звикати до мая х, хоча я вже нею користуюсь до місяця, вже б повинен звикнути.
Короче біда з цими мишками![]()
-
rampik_77
Junior
вітаю, в наявності ninjusto sora 4k, є бажання змінити гризуна, що порадиш ?
-
creater_ua
Member
Вітаю. 4К версію не брав, вона вже зістарилась, лише 'версія 2' є, та і на 50 грам при цій формі є кращі варіанти, той же Motospeed X6Max, або інші, якщо треба саме оптичні кнопки
-
mult
Member
Цікавить ваша думка як людини в якої є досвід по багатьох мишках.
Щось чули про нові pulsar x3 (не хатор
) і teevolution terra pro?
Мене зацікавив pulsar, цікава форма зі своїми доробками а не просто копія лоджітек.
Але щось не бачу їх ніде в продажі, мабуть в силу новизни в дефіциті.
Щось чули про нові pulsar x3 (не хатор
Мене зацікавив pulsar, цікава форма зі своїми доробками а не просто копія лоджітек.
-
creater_ua
Member
pulsar x3 не тримав в руках, взагалі цей бренд мені менш цікавий, миші 55+ грам і ціни в районі 5000грн(як за не Logitech і не Razer і без місцевої гарантії), це забагато, на мою думку. Не знаю як зараз(в 25-му я просто не цікавився Pulsar), але в 23-24 роках модельний ряд цієї компанії поступався конкурентам по ціна\якість з врахуванням максимально легкої ваги, тобто на любу їх модельку я знаходив цікавішу, на мою думку. Та і по якості збірки їх теж критикували, на рівні Lamzu, тому не має виправдання наче як за особливо якісну збірку і реалізацію кліку. А ось teevolution terra pro вже більш цікава, дешевша і легша. Надіюсь, скоро буде у мене. А взагалі зараз настільки багато новинок, що про всі не можливо знати, привезти, спробувати.mult: ↑ 02.05.2025 11:10 Цікавить ваша думка як людини в якої є досвід по багатьох мишках.
Щось чули про нові pulsar x3 (не хатор) і teevolution terra pro?
-
mult
Member
creater_ua
Так, новинок багато, але всі в основному копіюють дві форми g pro x superlight і щось типу endgame gear xm1r.
І плюс якась нездорова мода на маленькі миші.
У мене є endgame gear xm1r, давно вже купив.
Відклав поки g502x, яка мені доволі комфортна і суто з цікавості пробую звикнути до xm1r.
Поки виходить так собі з моєю рукою на 19см.
Пробую різні хвати, дискомфорт в районі мізинця і цієї області, бо я ніяк не можу знайти на цій мишці місце для них і там все перенапружується.
Дружина з її маленькою ручкою використовує цю мишку для офісу і каже взагалі вогонь а не мишка
кофортна і легка.
А якраз мишок з такою формою якраз більшість, клони один одного.
А от у формі g pro x superlight я помітив що якраз форма під вказівним пальцем нормальна, а от в районі знову ж таки мізинця заважає симетрія.
Коли там іде нахил як у ергономічних мишок, то вже стає нормально.
В тій же g502x там по суті під вказівним пальцем форма superlight, типу яйце, основний комфорт іде від нахилу до мізинця.
Так, новинок багато, але всі в основному копіюють дві форми g pro x superlight і щось типу endgame gear xm1r.
І плюс якась нездорова мода на маленькі миші.
У мене є endgame gear xm1r, давно вже купив.
Відклав поки g502x, яка мені доволі комфортна і суто з цікавості пробую звикнути до xm1r.
Поки виходить так собі з моєю рукою на 19см.
Пробую різні хвати, дискомфорт в районі мізинця і цієї області, бо я ніяк не можу знайти на цій мишці місце для них і там все перенапружується.
Дружина з її маленькою ручкою використовує цю мишку для офісу і каже взагалі вогонь а не мишка
А якраз мишок з такою формою якраз більшість, клони один одного.
А от у формі g pro x superlight я помітив що якраз форма під вказівним пальцем нормальна, а от в районі знову ж таки мізинця заважає симетрія.
Коли там іде нахил як у ергономічних мишок, то вже стає нормально.
В тій же g502x там по суті під вказівним пальцем форма superlight, типу яйце, основний комфорт іде від нахилу до мізинця.
-
mult
Member
А по pulsar на реддіті пишуть що якість з останніми мишами виросла.
Але як і ви не згодні з ціною
Але як і ви не згодні з ціною
-
mult
Member
За teevolution terra pro можливо і мені варто спробувати, все ж таки це копія видатної миші.
Але якраз оригінал від лоджітек я не пробував, тому мені важко уявити як воно в хваті.
У нас на форумі в темі мишок я бачив одного користувача ції миші.
Але якраз оригінал від лоджітек я не пробував, тому мені важко уявити як воно в хваті.
У нас на форумі в темі мишок я бачив одного користувача ції миші.
-
creater_ua
Member
Сам раніше дивувався, адже постійно користувався типу DeathAdder чи Asus Gladius (долонь 19см). Потім перейшов на GPX, звикав певний час, потім спробував Ninjutso Sora 4K (аналог Endgame Gear XM1r), знову певний час звикав і навіть змінив хват в сторону 'кігтя'. Результати в АІМі виросли. Потім помітив цю моду на маленькі миші, спочатку спробував і сказав "точно ні", потім ще декілька спроб було і в якийсь момент зрозумів, що після невеликих змін в хваті, в мене знову покращився АІМ. Тепер я не можу і близько давати такі результати в Kovaaks якщо повертаюсь на великі миші і долонні(чи похідні гібриди) хвати. Особистий рекорд зараз на ATK F1 extreme із заміненими на більш контрольні глайдами з климиком WLmouse Purple. Але форма типу Endgame Gear XM1r - мені теж дуже подобається, найбільш універсальна для АІМУ. До речі, я колись робив модифікації під мою Sora саме через не комфортне положення мізінця і безімянного пальця, вирізав наліпки-фіксатори і клеїв на праву сторону мишіmult: ↑ 02.05.2025 14:07 І плюс якась нездорова мода на маленькі миші.
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Привіт.
Як продавець і може користувач, можеш порадити, в плані збірки і загальної якості китаєгризунів ?
Поки обираю між VGN Y2 Ultra Lamzu Inca і Kysona Mercury Ultra Або може щось інше +- такого розміру або трошки меньше.
Окремий догнл з дротом є на всіх 8к мишах ?
Як продавець і може користувач, можеш порадити, в плані збірки і загальної якості китаєгризунів ?
Поки обираю між VGN Y2 Ultra Lamzu Inca і Kysona Mercury Ultra Або може щось інше +- такого розміру або трошки меньше.
-
creater_ua
Member
Привіт, раніше тестував модель Lamzu Inca, майже ідеальна по всьому, лише питання форми - не всім вона підходить. Був взірець, де права кнопка не мала такого якісного кліку як ліва, проте при бажанні мишу можна розібрати і спробувати відрегулювати. Ось ця проблема більш відноситься до VGN Y2, з 6-ти моделей, які я мав змогу порівняти, в однієї були проблеми із кнопками (пізніше зроблю відео), наче пре-тревел із тактильним відчуттям, що псувало враження, проте після розбирання миші виявилось просто погано виставлені кнопки (відкрутити гвинтиком, змістити і закрутити - все ок). Проте все ж кнопки мають пост-тревел і мінімальний претревел, не рівень як в Inca. Але для тих, хто не хоче розбирати мишу - бажано враховувати це питання (особливо при замовленні з Алі), або обговорити це із продавцем (перевірка конкретного екземпляру). А в іншому VGN Y2 Ultra скала позитивні враження, сподобалась така форма при такій вазі (44г із глайдами), думаю, чи залишити собі в колекцію таку. Kysona Mercury Ultra - лише теоретично знайомий, тому мало що можу сказатиPathfinder: ↑ 26.08.2025 17:37 Привіт.
-
AntonSAMurai
Junior
VGN VXE Dragonfly R1 SE+ (біла) Хочу замовити
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
creater_ua
Дякую за інформацію. Виходить трохи дорожче то і краще.
Тоді трохи пізніше замовлю у Вас.
Дякую за інформацію. Виходить трохи дорожче то і краще.
Тоді трохи пізніше замовлю у Вас.
-
Pandemium77
Junior
Купил у creater_ua, Мишку MCHOSE M7 Ultra (чорна), новая заводская упаковка + бонус, Рекомендую
-
evgeniyproweb
Member
Купил у creater_ua мышку RAWM ES21m и глайды, по скринам пояснил мне какой у меня хват и посоветовал под него мышки, бо изначально я думал что мой хват по другому называется, также дал советы по глайдам, спасибо, рекомендую!!!
-
creater_ua
Member
Скинув ціни по багатьох позиціях!
-
alex190185
Junior
Придбав гризуна
у creater_ua питань нема як то кажуть)
Доставка швидка, консультація вмістовна. Раджу до співпраці.
Всім миру і гарного уікенду!
Всім миру і гарного уікенду!
-
7mindfields
Member
Які саме глайди використовуєш для більшого контролю?creater_ua: ↑ 26.08.2025 13:34 Особистий рекорд зараз на ATK F1 extreme із заміненими на більш контрольні глайдами з климиком WLmouse Purple.