Telcontar: ↑
15.09.2025 10:52
Zewer1993
Розкажіть будь ласка, що там фанового у черговому сиквелі Борди? Невже дотягнулися до рівня допотопної другої частини?
Нормально грається на вашому залізі у шутан зі статтерами? 3к грн. за бомж-версію недоробленого продукту теж влаштовує?
Особисто на мою думку - ця гра переплюнула 2 частину з сильним відривом. Напевно хіба варто відзначити слабкого головного злодія, Джек з другої частини був сильнішим, але то таке.
На моєму залізі статтерів нема узагалі, окрім їзди кудись далеко, і буде підгрузка локації (умовно статтер), але це допустимо для опен світу.
Загалом UE дуже гарно розкрив потенціал гри. Все взривається, блистить, графон тупо топ, я прям дуже задоволений тим, що отримав.
Там вже і моди є, думаю, люди з відрами навіть можуть спокійно грати, там дуже сильний буст фпса, бо можна RT відключати, по відгуках чуваки збільшували в 2 рази на відрах.
Нарахунок 3к грн не знаю, я купляв за 5600 супер делюкс. Трохи дорогувато, але виглядає що тепер так і буде коштувати. Для моєї кишені це не відчутно, тому тут питань нема також.
Взагалі читав відгуки гравців - всі проблеми через оптимізацію. Геймплейно гру не поносить ніхто, ну ще СНГ за ціну, але тут 2К ніколи не вводили регіональні ціни - що маємо то маємо.