Новости
Последние статьи и обзоры
Вакансія: скдальник пк у м.Київ
-
tablestikus
Member
Ortyomko
Так за копійки що пропонують і робота буде відповідна на від***сь
Ну і ми кажемо не за таксі, а за зборку і налаштування якісно і охайно ігрового пк. Я то надивився на звичайні готові пк і який там жах.
Так за копійки що пропонують і робота буде відповідна на від***сь
Ну і ми кажемо не за таксі, а за зборку і налаштування якісно і охайно ігрового пк. Я то надивився на звичайні готові пк і який там жах.
-
AssayMAS
Member
не ну 30т пообещают минус налог уже 20тЕвгений King: ↑ 16.09.2025 14:13але не добуя побажань для 20-30к оплати?
а 20т за 160часов как бы норм по стране 125грвн в час - но не Киеву.
-
DDt
Member
фигасе, это откуда такие цены? если индивидуальная VIP сборка я ещё могу понять, но на потоке по 2-3 компа в день, это что-то из рода фантастики имхоtablestikus: ↑ 16.09.2025 17:31 зібрати ігровий комп гарно з перфекціонізмом - баксів 30, накатити вінду і драйвери і софт - баксів 20, поганяти все це тестами і тюнінгом - ще баксів 20. Ітого на один комп виходить 70 баксів. Потім їх три, це 210 баксів за день. 20 робочих днів це $4200 за місяць.
-
Евгений King
Member
Це вологі фантації)AssayMAS: ↑ 16.09.2025 19:14не ну 30т пообещают минус налог уже 20тЕвгений King: ↑ 16.09.2025 14:13але не добуя побажань для 20-30к оплати?
Якщо вказано 20-30, то ЗП 20к, 30к може буде, а може й ні, скоріше ні
Якщо ще й офіційно, то буде 15к.
З іншої сторони, я згоден з попередніми коментами, якщо 2-3 ПК зібрати на день і в тебе ці замовлення заздалегідь сформовані. Ти збираєш три компа паралельно і так само їх налаштовуєш і тестуєш паралельно - то в такому кейсі можна теоретично впоратись за умовні 2-3 години.
Якщо залізо однотипне, то можна взагалі розкатувати готовий образ шинди з NVME кишені акронісом одразу зі всім софтом, що кардинально пришвидшить питання встановлення ОС і ПО/драйверів.
Тому такий варіант в купі з гнучким графіком може комусь і зайде.
-
DDt
Member
если это геймерские, дорогие сборки, с топовым железом, лгбт подсветкой, кучей кулеров в корпусе - реально можно пол дня убить на красивый кабельменеджментЕвгений King: ↑ 16.09.2025 19:50якщо 2-3 ПК зібрати на день і в тебе ці замовлення заздалегідь сформовані. Ти збираєш три компа паралельно і так само їх налаштовуєш і тестуєш паралельно - то в такому кейсі можна теоретично впоратись за умовні 2-3 години.AssayMAS: ↑ 16.09.2025 19:14
не ну 30т пообещают минус налог уже 20т
а если во время тестов окажется что мамка глючная попалась ....
-
Hells Angels
Member
погоджусь що сильно великий розкид, це як свого роду оплата праці після співбесіди, а якщо скажуть що ми тут на роботі як велика дружня сім'я то взагалі redflаg і треба бігти звідтиЕвгений King: ↑ 16.09.2025 19:50Якщо вказано 20-30, то ЗП 20к, 30к може буде, а може й ні, скоріше ні
-
Евгений King
Member
Та арифметика скоріш ще цікавіша, оплата за кожну збірку, нема збірок - нема роботи. Вийшло 8к за місяць, ну що поробиш, не було замовлень, живи на 8к в місHells Angels: ↑ 16.09.2025 20:11погоджусь що сильно великий розкид, це як свого роду оплата праці після співбесіди, а якщо скажуть що ми тут на роботі як велика дружня сім'я то взагалі redflаg і треба бігти звідтиЕвгений King: ↑ 16.09.2025 19:50Якщо вказано 20-30, то ЗП 20к, 30к може буде, а може й ні, скоріше ні![]()
-
tablestikus
Member
З того що за дві копійки ніхто не буде це робити так як хоче замовник)DDt: ↑ 16.09.2025 19:43фигасе, это откуда такие цены? если индивидуальная VIP сборка я ещё могу понять, но на потоке по 2-3 компа в день, это что-то из рода фантастики имхоtablestikus: ↑ 16.09.2025 17:31 зібрати ігровий комп гарно з перфекціонізмом - баксів 30, накатити вінду і драйвери і софт - баксів 20, поганяти все це тестами і тюнінгом - ще баксів 20. Ітого на один комп виходить 70 баксів. Потім їх три, це 210 баксів за день. 20 робочих днів це $4200 за місяць.
-
Евгений King
Member
Походу це вакансія від тієї самої контори, що й раніше:
Роки йдуть, зарплатний фонд не міняється 
Взяв одну їх збірку:
Рахуючи що панове мабуть тягнуть все з Європ/може США та Алі самі, та навіть якщо не морочаться і таряться у наших оптовиків, там прибуток з одного ПК доволі солідний, ледь не 40%
націнки.
Контора жадібніша за Artline, що до покупця, що до власного персоналу
Взяв одну їх збірку:
- спойлер
Рахуючи що панове мабуть тягнуть все з Європ/може США та Алі самі, та навіть якщо не морочаться і таряться у наших оптовиків, там прибуток з одного ПК доволі солідний, ледь не 40%
Контора жадібніша за Artline, що до покупця, що до власного персоналу
-
waryag
Member
Перші тижні можуть бути складними, а далі відпрацює технологію і навички, докупить елекровикрутку, ще й час на "тестування" кіберпанком і ко може залишитисяtablestikus: ↑ 16.09.2025 17:12 Ну от за це я і казав. Але не знаю як студент буде 2-3 пк вдень збирати і намагатися щоб його не відчислили.
Відправлено через 29 хвилин 52 секунди:
"Контори" працюють +/- по ринку.Евгений King: ↑ 16.09.2025 22:11Шерстнув hotline, нарахував 71к якщо прямо по низу труснути, 74к якщо трохи жирнішу пам'ять і збирати в реально норм магазах.
Рахуючи що панове мабуть тягнуть все з Європ/може США та Алі самі, та навіть якщо не морочаться і таряться у наших оптовиків, там прибуток з одного ПК доволі солідний, ледь не 40%націнки.
І що характерно, ніде немає відносно великих фірм, що збирають ПК за, умовно, +10% від роздрібних цін. Тут, по скріну, +23%, ще не космос.
-
Геральт
Member
А як той складальник накосячить і спалить щось? +20к легко перетворяться на -50кOrtyomko: ↑ 16.09.2025 14:37 я трошки в шоці від коментарів. тут доволі неважка робота, з не сказати щоб великими вимогами к знанням на 20-30к.
У нас люди на заводах впахують як лошаді і заробляють ті самі 20-30к. Бухгалтера отримують 20-30к, але мають досконально знати податкове законодавство щоб не творити ділов, і т.п.
Абсолютно адекватна пропозиція.![]()
Робота може й не складна (для тих, хто в темі), з/п "конкурентна" (20к в Києві для молоді, угу), але не тримаються люди. І правильно роблять. І себе і свій час треба цінувати.
-
Ortyomko
Member
мені здається, на будь-якій роботі є можливість нафакапити і піти в мінус.Геральт: ↑ 29.10.2025 11:55А як той складальник накосячить і спалить щось? +20к легко перетворяться на -50кOrtyomko: ↑ 16.09.2025 14:37 я трошки в шоці від коментарів. тут доволі неважка робота, з не сказати щоб великими вимогами к знанням на 20-30к.
У нас люди на заводах впахують як лошаді і заробляють ті самі 20-30к. Бухгалтера отримують 20-30к, але мають досконально знати податкове законодавство щоб не творити ділов, і т.п.
Абсолютно адекватна пропозиція.![]()
Робота може й не складна (для тих, хто в темі), з/п "конкурентна" (20к в Києві для молоді, угу), але не тримаються люди. І правильно роблять. І себе і свій час треба цінувати.
Скільки молодь отримує в умновому макдональдс? і там я чомусь думаю робота поважче буде, ніж тут.
Оце цінування себе і свого часу зазвичай зводиться до того, що ніхто не хоче нічого робити, а гроші заробляти хоче.
-
Геральт
Member
Ortyomko
Якщо нема оф. оформленої мат. відповідальності, то за факапи платить працедавець. Бо судитись роками з працівником не дуже перспективно. А якщо 20к то робота з мат. відповідальністю, то це взагалі ахтунг.
В умовному маці молодь відкалатала зміну і звалила додому. Нема(мало) завовлень - курить бамбук. Голова абсолютно ні за що не болить. Може якесь горня розбити за 50грн, теоретично.
Ну і чи може збиральник ПК працювати в маці? Та запросто. А навпаки? Ото ж бо.
Чому не хоче робити?
30к/місяць і 3 компа на день, так? Тобто 1комп - 3год. 176роб год на місяць, це 60 компів. Отже, 500грн за комп. Зробив за годину, молодець, ідеш додому, або береш наступний (за наступні 500грн). І тут вже сам собі час менеджиш. Сесія? Відклав гору на вихідні, за пятницю-суботу зібрав 15 ящиків і наст. тиждень бігаєш з заліковкою. А щоб клієнтура не бухтіла, наймаються 2-3-10 студентів які вже там між собою графік самі узгодять. А 20к в Києві за фултайм роботу для людини з головою/руками..звиняйте.
Якщо нема оф. оформленої мат. відповідальності, то за факапи платить працедавець. Бо судитись роками з працівником не дуже перспективно. А якщо 20к то робота з мат. відповідальністю, то це взагалі ахтунг.
В умовному маці молодь відкалатала зміну і звалила додому. Нема(мало) завовлень - курить бамбук. Голова абсолютно ні за що не болить. Може якесь горня розбити за 50грн, теоретично.
Чому не хоче робити?
30к/місяць і 3 компа на день, так? Тобто 1комп - 3год. 176роб год на місяць, це 60 компів. Отже, 500грн за комп. Зробив за годину, молодець, ідеш додому, або береш наступний (за наступні 500грн). І тут вже сам собі час менеджиш. Сесія? Відклав гору на вихідні, за пятницю-суботу зібрав 15 ящиків і наст. тиждень бігаєш з заліковкою. А щоб клієнтура не бухтіла, наймаються 2-3-10 студентів які вже там між собою графік самі узгодять. А 20к в Києві за фултайм роботу для людини з головою/руками..звиняйте.
-
crisisby
Member
ну шо там? знайшли збиральника? 
-
Shpoker
Member
crisisby
ага, пару бусиков
ага, пару бусиков
-
Ortyomko
Member
в маці болить не голова а ноги. я кожного разу коли там був, вони бігали як коники там. І там немає "зроби 50 бургерів і кури бамбук", то чого тут має бути? Хочеш отримувати ЗП за кожен комп - відкривай ФОП, сам шукай клієнтів, роби збірки, і буде тобі робота, коли схочеш/зможеш. Якщо прийшов працювати на фул-тайм, працюй фул-тайм.Геральт: ↑ 29.10.2025 12:21 Ortyomko
Чому не хоче робити?
І чому тут має боліти голова? Зібрати комп це не дуже важко, один раз вивчити основи, і збирай собі. Тут не треба на ногах стояти 8+годин, як в маці.
Коротше це виглядає як звичайні відмазки, коли не хочеться нічого робити.
-
Геральт
Member
Ахаха, отже здогадка правильна. Платити по факту ми не хочемо. І тут лише 1 пояснення: роботи набагато більше, ніж 2-3 на день. А будеш збирати 2-3, через місяць почнуться пред'яви "ну в тебе ж досвіду більше, чому так само збираєш".Ortyomko: ↑ 29.10.2025 13:49 в маці болить не голова а ноги. я кожного разу коли там був, вони бігали як коники там. І там немає "зроби 50 бургерів і кури бамбук", то чого тут має бути? Хочеш отримувати ЗП за кожен комп - відкривай ФОП, сам шукай клієнтів, роби збірки, і буде тобі робота, коли схочеш/зможеш. Якщо прийшов працювати на фул-тайм, працюй фул-тайм.
І чому тут має боліти голова? Зібрати комп це не дуже важко, один раз вивчити основи, і збирай собі. Тут не треба на ногах стояти 8+годин, як в маці.
Коротше це виглядає як звичайні відмазки, коли не хочеться нічого робити.
А оті 2-3, до речі, десь зафіксовано на папері, просто цікаво?
То успіхів в пошуках. Можна ще оголошення біля Мак-у розвішати, може хтось і перекваліфікується.
І то я ще максимально "вліз в шкіру" студента. Бо 25+ дядько таким не зацікавиться в принципі. 500грн за комп: зібрати, накотити софт, протестувати. Але й того не хочуть платити. Здавалося б, якщо клієнтів мало, то вигідніше поштучно платити, ніж на ставці тримати. Якщо клієнтів багато, набираєш більше збиральників, але все одно нічого не втрачаєш, бо ж поштучно оплата. Але ні, насправді клієнтів вистарчає, а я хочу платити 20к, але не за 60 зібраних компів на місяць, а за 150. А ніхто не йде, а як прийшов, то швидко тікає. Оце і все, що треба знати про цінування чужої праці.
зі. Зібрати дійсно не важко. Важко зібрати, щоб те все норм. працювало. Бо постійно щось нове і треба не тільки цікавитись, а ще й живий досвід мати. Про що й свідчить опосередковано вимога з "тестуванням".
За кожний комп можна і без фоп отримувати, тільки тс-с-с.
А від таких шараг треба бігти подалі, навіть студентам. Бо можна самооцінку собі на все життя зіпсувати
Але нічого, риночок, сподіваюсь, трошки змусить працедавців спуститись на землю.
Хочу глянути, як ви збираєте комп сидячи
-
movi
Member
Ви абсолютно праві.DuckRider: ↑ 16.09.2025 15:28Унікального тут нічого немає, так як комплектуючі стандартні.
Після того як роками мав діло с домашнім майнингом (звести до купи звіринець ВК від різних виробників (а як правило це ще й б/у), + не від одного а пара БЖ на ріг, змусити все працювати безглючно - але водночас максимально ефективно, боротись з надлишками тепла, проводити регулярні чистки/обслуговування від пилу і т.і. одночасно моніторити курси кріпти (ну і ще мабуть декілька нюансів забув з часом) ) - ці ваші умови виглядають дитячою забавкою. Особливо коли у людини після складання та успішного запуску з'являється відчуття задоволення.
Я б пішов з задоволенням на такі умови. Проте де я а де той Київ...
-
GreenMile
Member
А чого всі вирішили, що 2-3 пк - це обов'язково якісь напонтовані збірки за 3000 юсд? 90% тазіків у збиральників - це звичайне абищо, зайдіть на розетку, артлайн в розділг готових ПК і побачите, що це таке.
Я коли в молодості працював в СЦ, то наші збиральники в день збирали по 5-8 пк кожен, в погані місяці і до 15 доходило (з овертаймами гггг) і ми їм допомагали
Насправді, там процес конвеєрний і паралельний: один ПК зібрав, поки там накочується софт - поки крутиш другий, нажав кілька разів "ОК" - крутиш далі. У нас були прямо готові "автовстановлювачі", які самі весь софт накатували майзже без твоєї уваги. Те саме і з тестами, запустив і він собі крітиться.
Короче, 2-3 ПК в день через місяць, коли наб'єте руку - фігня взагалі.
Я коли в молодості працював в СЦ, то наші збиральники в день збирали по 5-8 пк кожен, в погані місяці і до 15 доходило (з овертаймами гггг) і ми їм допомагали
Насправді, там процес конвеєрний і паралельний: один ПК зібрав, поки там накочується софт - поки крутиш другий, нажав кілька разів "ОК" - крутиш далі. У нас були прямо готові "автовстановлювачі", які самі весь софт накатували майзже без твоєї уваги. Те саме і з тестами, запустив і він собі крітиться.
Короче, 2-3 ПК в день через місяць, коли наб'єте руку - фігня взагалі.
-
tablestikus
Member
GreenMile
через те що за це було вказано в вакансії
через те що за це було вказано в вакансії