Свині слава
Новости
Последние статьи и обзоры
В Epic Games Store дарують екшен Ghostrunner 2 і ще дві гри
-
1234waltz
Member
-
VovaII
Member
Чому так щедро? Не згадаю, шоб дарили по три гри за раз?
-
fringrug
Member
гостранер 2 частини вже роздавали раніше...а інші 2 це якась індюшатіна яка мало кого зацікавить, тому фактично роздали півтори гри з яких гостранер вже в більшості (хто все забирає) є.VovaII: ↑ 12.09.2025 09:38 Чому так щедро? Не згадаю, шоб дарили по три гри за раз?
-
kairo
Member
Хотів забрати Гостраннера 2, а він вже в бібліотеці. Навіть не пам'ятаю, коли забирав його))
-
BoKl
Member
Вони паралельно щотижня роздають ігри в EG Mobile, тому останній час постійно якісь інді в роздачах.VovaII: ↑ 12.09.2025 09:38 Чому так щедро? Не згадаю, шоб дарили по три гри за раз?
П.С. Я не дуже розумію як вони хочуть затягнути людей у мобільний стор, за 7 місяців існування магазину вони так і не зробили бібліотеку ігор користувача, треба на папірець записувати що в тебе у власності
-
VovaII
Member
BoKl: ↑ 12.09.2025 11:33вони так і не зробили бібліотеку ігор користувача, треба на папірець записувати що в тебе у власності
-
MqM
Member
Боже, підказати де бібліотека? Там навіть є поле для пошукуBoKl: ↑ 12.09.2025 11:33Вони паралельно щотижня роздають ігри в EG Mobile, тому останній час постійно якісь інді в роздачах.VovaII: ↑ 12.09.2025 09:38 Чому так щедро? Не згадаю, шоб дарили по три гри за раз?
П.С. Я не дуже розумію як вони хочуть затягнути людей у мобільний стор, за 7 місяців існування магазину вони так і не зробили бібліотеку ігор користувача, треба на папірець записувати що в тебе у власності![]()
-
VovaII
Member
Це за бібліотеку на ПК чи мобільну? Якщо мобільну, — то скиньте скріншот із стрілочками?MqM: ↑ 12.09.2025 13:48Боже, підказати де бібліотека? Там навіть є поле для пошуку
Дякую.
-
BoKl
Member
ПідкажітьMqM: ↑ 12.09.2025 13:48Боже, підказати де бібліотека? Там навіть є поле для пошукуBoKl: ↑ 12.09.2025 11:33
Вони паралельно щотижня роздають ігри в EG Mobile, тому останній час постійно якісь інді в роздачах.
П.С. Я не дуже розумію як вони хочуть затягнути людей у мобільний стор, за 7 місяців існування магазину вони так і не зробили бібліотеку ігор користувача, треба на папірець записувати що в тебе у власності![]()
-
MqM
Member
Надіюсь вирішить проблему
Відправлено через 58 секунд:
Не знаю, як на телефоні, завжди забираю на пк:)VovaII: ↑ 12.09.2025 14:07Це за бібліотеку на ПК чи мобільну? Якщо мобільну, — то скиньте скріншот із стрілочками?MqM: ↑ 12.09.2025 13:48Боже, підказати де бібліотека? Там навіть є поле для пошуку
Дякую.![]()
-
BoKl
Member
Це зовсім різні бібліотеки, ігри отримані в епік мобайл не з'являються в епіку на ПК, те саме і навпаки. Якщо одна і та сама гра роздається на обидві платформи, то треба їх "купувати" на кожній окремо. Для себе створив текстовий файл ігор епік мобайл, бо зараз нема потреби грати десь крім квартири, але колись хочеться пройти/перепройти деякі ігри, як приклад - Star Wars: Knights of the Old Republic 1 та 2, які роздавали в епік мобайл.MqM: ↑ 12.09.2025 14:55Надіюсь вирішить проблему
Відправлено через 58 секунд:Не знаю, як на телефоні, завжди забираю на пк:)VovaII: ↑ 12.09.2025 14:07
Це за бібліотеку на ПК чи мобільну? Якщо мобільну, — то скиньте скріншот із стрілочками?
Дякую.![]()
-
Alligator
Member
аналогічно, але я не злопам'ятний, я дивлюсь історію.kairo: ↑ 12.09.2025 11:21 Хотів забрати Гостраннера 2, а він вже в бібліотеці. Навіть не пам'ятаю, коли забирав його))
26 груд. 2024 р.
Придбано
Ghostrunner 2
- 0,00 грн
-
Serg IX
Member
В Epic Games Store дарують екшен Ghostrunner 2
так це ж було вже
так це ж було вже