Доброго дня. Грав в Сталкер десь 4 години поспіль, підійшла дружина, я відволікся від гри і в цей момент прозвучав голосний пах з монітора. Я повернувся і бачу, що комп повністю потух, і системник, і монітор. Запаху ніякого не почув, але дружина каже, що в момент цього хлопку побачила внизу справа на моніторі щось як помаранчеве чи червоне, бо вона якраз дивилася в цю сторону. Там знаходяться кнопки управління і скоріш за все блок живлення. Перевірив окремо системник - все ок. Потім окремо монітор - також включається і показує зображення при увімкненні мережі. Брат каже, що може перегорів варистор, типу спрацював захист. І зараз типу може працювати, але вже без захисту. Що наступного разу вже може відлетіти сам блок живлення. Поки не включав нормально, бо боюсь, що повториться. У когось була схожа проблема? Думаю завтра везти здавати по гарантії, але монітор то працює, тільки розбірка покаже, що там бахнуло всередині.
Asus 27" ROG Strix 27" XG27ACS
Новости
Последние статьи и обзоры
Проблема з монітором
-
Striker
Member
-
John Doe
Member
Буває й гірше:Грав в Сталкер десь 4 години поспіль...
У користувача загорілася GeForce RTX 5090 під час гри в Battlefield 6
Тільки діагностувати потрібно:
тільки розбірка покаже, що там бахнуло всередині
-
Striker
Member
Сервісний центр KROK TTC в м.Київ написав акт, в якому вказано, що проблему не виявлено. Але сам монітор не розбирався, в статусі ремонту на сайті сервісу "ВИДАНИЙ БЕЗ РЕМОНТУ". Написав скаргу в Asus. Сподіваюсь, що це якось допоможе. Якщо ні, то більше в житті не куплю нічого від Asus.
-
FirstTDM
Member
Так проблема не с монитором, не с Asus, а с СЦ "KROK" - я правильно понял? А если отнести в другой СЦ и пусть хоть откроют заднюю крышку монитора и посмотрите вместе. Правда возникает вопрос гарантии...Striker: ↑ 08.09.2025 20:48Сервісний центр KROK TTC в м.Київ написав акт, в якому вказано, що проблему не виявлено. Але сам монітор не розбирався, бо в статусі ремонту на сайті сервісу "ВИДАНИЙ БЕЗ РЕМОНТУ". Написав скаргу в Asus. Сподіваюсь, що це якось допоможе. Якщо ні, то більше в житті не куплю нічого від Asus.
-
StTechnik
Member
Striker
Ты так не пугай. Я грешным делом подумал что твой новый олед дал дуба.
Долгих лет ему жизни.
Ты так не пугай. Я грешным делом подумал что твой новый олед дал дуба.
Долгих лет ему жизни.
-
Striker
Member
FirstTDM
Чого це проблема не з монітором, не розумію логіки. Щоб знайти проблему, треба спочатку розібрати і подивитись. КROK - офіційний сервіс Asus, який ніфіга не робить. Впродовж 48 годин маю отримати відповідь від підтримки Asus, а там буде видно. Можливо повторно відправлять на діагностику.
Чого це проблема не з монітором, не розумію логіки. Щоб знайти проблему, треба спочатку розібрати і подивитись. КROK - офіційний сервіс Asus, який ніфіга не робить. Впродовж 48 годин маю отримати відповідь від підтримки Asus, а там буде видно. Можливо повторно відправлять на діагностику.
-
FirstTDM
Member
Ну так я же так и пишу: КROK виноват, т.к. они должны хоть открыть заднюю крышку монитора и посмотреть...Striker: ↑ 08.09.2025 20:56КROK - офіційний сервіс Asus, який ніфіга не робить.
-
Striker
Member
Це було б феєрично.StTechnik: ↑ 08.09.2025 20:56что твой новый олед дал дуба
-
delfin1979
Member
Треба було ось цей брати https://hard.rozetka.com.ua/ua/samsung- ... w0QAvD_BwE
а не асус. Поки ще не пізно, здавайте його і беріть хороший монітор.
а не асус. Поки ще не пізно, здавайте його і беріть хороший монітор.
-
Striker
Member
Вже купив Gigabyte 27" AORUS FO27Q2 Black / QD-OLED / 240 Гц, мабуть, трохи краще буде.delfin1979: ↑ 08.09.2025 21:52Треба було ось цей брати
Я не можу його здати, він 5 місяців був у користуванні. А сервіс каже, що з монітором все ок. Сам монітор чудовий, тільки чомусь бахкає)delfin1979: ↑ 08.09.2025 21:52Поки ще не пізно, здавайте його
-
Striker
Member
Asus сьогодні відповів на моє звернення.
Не знаю, може й дійсно розбирали, або банальна відписка. Буде видно, коли буду забирати з Телемарту, мінімальні сліди розбірки має бути видно. Сподіваюсь, буде без царапин і без жахливих ковирянь, при прийомі настояв, щоб написали, що монітор без царапин і дефектів.Вас вітає Служба технічної підтримки ASUS
Доброго дня!
Перевірка монітора проведена ретельно, усі компоненти у нормі, при розбірці монітору : слідів пошкоджень, почорнінь чи плям не виявлено, плати, порти та матриця чисті та справні. Можемо підтвердити, що з монітором все в порядку.
-
Striker
Member
Щось я не побачив жодного натяку на розборку, коли забирав монік. Зате купа відбитків пальців на екрані. Вдома ще подивлюся детально. Скоріш за все Asus просто написали відписку, щоб відстав. І скоріше за все ніхто нічого не робив окрім як включити. Коротше, Asus тепер в моєму чорному списку.