У передчутті срача, спостерігаю
Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів
-
funkwish
Member
Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів
-
dead_rat
Member
Надцята копія Logitech g pro
Ще тонше пластик, ще менше аккумулятор, ще більша ціна.
І бідь ласка, не втирайте мені, що зниження ваги з 60 до 40 грам має таку велику роль. Я згоден що 150 -> 60 це і правда відчутно.
І бідь ласка, не втирайте мені, що зниження ваги з 60 до 40 грам має таку велику роль. Я згоден що 150 -> 60 це і правда відчутно.
-
Ostin
Member
У китайців я дивився воно коштує близько 60, а в розпродажі ще менше. То, можливо, за ~2-2.5к воно і має сенс на фоні конкурентів. Але ті ж асус рог на розетці мають гарантію 24 та по знижках йдуть в таку ж ціну, хоч і важчі...
Я навіть дивився на їхню V6 як на першу свою легку мишку) Але поки що відклав "на потім".
Я навіть дивився на їхню V6 як на першу свою легку мишку) Але поки що відклав "на потім".
Автор статті відчув різницю в 5 грамів з іще легшою мишкою, а тут цілих 20dead_rat: ↑ 11.09.2025 14:38не втирайте мені, що зниження ваги з 60 до 40 грам має таку велику роль
-
Klon
CG graphikos fan
хм, для кибермайстрів можно в комплект класти 50 мА·г щоб на одну катку но з більш крутою легкістюАкумулятор ємністю 250 мА·г (3,7 В та 0,925 Вт·год) забезпечує до 90 годин роботи при стандартній частоті опитування 1000 Гц, що є добрим показником для настільки легкої конструкції. На додачу до дуже енергоефективного сенсора, відсутність RGB-підсвітки позитивно впливає на автономність.
п.с. - колись спробую таке купити, але воно все щось дороговате для "потестити"
(як я раніше писав в темі другой миши = чутка у знайомого попробовав пограти на легкой миши, не зайшло, бо там сенса мінімальна, а я ленівий = стоїть 2500 на Деададдері , ну і не кіберспортцмен
-
grezet
Junior

-
Scoffer
Member
Ніхто ще не пробував мишу гелієм надути? 
-
Klon
CG graphikos fan
Scoffer
- спойлер

-
maxn
Member
А якщо перестати вживати наркотики?dead_rat: ↑ 11.09.2025 14:38 копія Logitech g pro
https://www.eloshapes.com/mouse/compare ... o-wireless
Отправлено спустя 2 минуты 31 секунду:
нормdead_rat: ↑ 11.09.2025 14:38 150 -> 60 це і правда відчутно.
-
dead_rat
Member
По вашому ж посиланні видно наскільки вони схожі, лишень довжина трохи менша.maxn: ↑ 11.09.2025 15:11А якщо перестати вживати наркотики?dead_rat: ↑ 11.09.2025 14:38 копія Logitech g pro
Поставте дві фото поряд і спробуйте відрізнити
-
destructX
Member
Будете шоковані якшо подивитесь на фото обох мишок збоку, а не зверхуdead_rat: ↑ 11.09.2025 15:13По вашому ж посиланні видно наскільки вони схожі, лишень довжина трохи менша.maxn: ↑ 11.09.2025 15:11
А якщо перестати вживати наркотики?
Поставте дві фото поряд і спробуйте відрізнити
Відправлено через 5 хвилин 11 секунд:
А по темі, мені у Скайрокс завжди подобались коробки
-
7mindfields
Member
dead_rat: ↑ 11.09.2025 14:38 Надцята копія Logitech g pro
-
Afit
Member
Я думал моя 60 грамовая тафка слишком лёгкая 
-
deviconte
Member
Взял себе месяц назад v6. Долгое время была Logitech wireless g pro ещё самая первая.Ostin: ↑ 11.09.2025 14:51 У китайців я дивився воно коштує близько 60, а в розпродажі ще менше. То, можливо, за ~2-2.5к воно і має сенс на фоні конкурентів. Але ті ж асус рог на розетці мають гарантію 24 та по знижках йдуть в таку ж ціну, хоч і важчі...
Я навіть дивився на їхню V6 як на першу свою легку мишку) Але поки що відклав "на потім"
Ну что хочу сказать, очень доволен Scyrox, долгое время думал что подобные лёгкие мышки это некий фетиш, но сейчас даже и мысли нет подключить старую. Очень приятные ощущения в руке, не возникает дискомфорта и при очень длительном использовании (как иногда бывало с 80г Logitech).
Поэтому могу от себя рекомендовать.
-
_Andrik_
Member
G pro більш пласка ніж ця з ясно вираженим горбом . Прямо зараз валяється та перехвалена логітек , вона хіба що для дітей.dead_rat: ↑ 11.09.2025 14:38 Надцята копія Logitech g pro
І будь ласка, не втирайте мені, що зниження ваги з 60 до 40 грам має таку велику роль. Я згоден що 150 -> 60 це і правда відчутно.
Повівся колись на всі оди , яка вона охххх Amazing. Спробував, наче нічого на перший погляд, але більше години гри і хочеться розвалити її об стіну .
Стосується виключно моєї долоні , тобто форми. В котрий раз повернувся на DeathAdder (V3 pro на разі), бо під велику долонь так і не знайшов ,нічого підходячого.
В котрий раз підтвердив сам собі , що все що стосується особливостей людей (форма , вага , дизайн ) це має бути індивідуально.
П.с. мишей було близько 20 , з них що найменше половину разів повертався до DA , алеж завжди хотілося нового
-
daesz
Member
Ага, зараз поналітають люди розказувати які ультралегкі миші не зручніfunkwish: ↑ 11.09.2025 14:31 Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів
У передчутті срача, спостерігаю![]()
-
_Andrik_
Member
Зручності більше імпонує сама форма до твоєї клешні, а вага додає комфорту на мою думкуdaesz: ↑ 11.09.2025 19:00Ага, зараз поналітають люди розказувати які ультралегкі миші не зручніfunkwish: ↑ 11.09.2025 14:31 Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів
У передчутті срача, спостерігаю![]()
![]()
-
evenmore
Member
Перепробовал десятки премиальных мышек, вот буквально практически все модели, ничего удобнее логитек g pro (2) для себя не нашёл. Рука большая, но хватка коготь. В когте минимальный вес - удобнее. Но, думаю, после 50-60 грамм уже не будет ощущаться разница._Andrik_: ↑ 11.09.2025 18:55 G pro більш пласка ніж ця з ясно вираженим горбом . Прямо зараз валяється та перехвалена логітек , вона хіба що для дітей.
Повівся колись на всі оди , яка вона охххх Amazing. Спробував, наче нічого на перший погляд, але більше години гри і хочеться розвалити її об стіну .
Стосується виключно моєї долоні , тобто форми. В котрий раз повернувся на DeathAdder (V3 pro на разі), бо під велику долонь так і не знайшов ,нічого підходячого.
В котрий раз підтвердив сам собі , що все що стосується особливостей людей (форма , вага , дизайн ) це має бути індивідуально.
П.с. мишей було близько 20 , з них що найменше половину разів повертався до DA , алеж завжди хотілося нового![]()
Ещё viper mini подходит, но его "дырявая" беспроводная версия Signature Edition не зашла.
Китайские неплохие за свою цену, но почему-то не нашёл у них ТОЧНОЙ копии по корпусу, всё немного не то.
-
SaxOFFoN
Member
dead_rat
От ви так сказали наче копія це щось погане)
Як активний юзер декількох g304/g305 в минулому - повний клон у вигляді zaopin z1 pro на рівень вище абсолютно у всьому(кліки, скрол, сенсор, вага) + більш довговічний.
Тож нехай китайці копіюють на здоров'я, якщо логітеч не здатен реалізувати такий рівень якості як у них
От ви так сказали наче копія це щось погане)
Як активний юзер декількох g304/g305 в минулому - повний клон у вигляді zaopin z1 pro на рівень вище абсолютно у всьому(кліки, скрол, сенсор, вага) + більш довговічний.
Тож нехай китайці копіюють на здоров'я, якщо логітеч не здатен реалізувати такий рівень якості як у них
-
_Andrik_
Member
Ну власне те про що казав , тобто індивідуально, в мене хват долонь і пів руки з ,, г про ,, їздить по коврикуevenmore: ↑ 11.09.2025 19:18Перепробовал десятки премиальных мышек, ничего удобнее логитек g pro (2) для себя не нашёл. Рука большая, но хватка коготь. В когте минимальный вес - удобнее. Но, думаю, после 50-60 грамм уже не будет ощущаться разница._Andrik_: ↑ 11.09.2025 18:55 G pro більш пласка ніж ця з ясно вираженим горбом . Прямо зараз валяється та перехвалена логітек , вона хіба що для дітей.
П.с. мишей було близько 20 , з них що найменше половину разів повертався до DA , алеж завжди хотілося нового![]()
Ещё viper mini подходит, но его "дырявая" беспроводная версия Signature Edition не зашла.
Китайские неплохие за свою цену, но почему-то не нашёл у них ТОЧНОЙ копии по корпусу, всё немного не то.
-
daesz
Member
Мені минулого року в одному з оглядів хтось розказував які легкі миші не зручні, що потрібно щоб миша відчувалась в руці як лопата в шахті після 12ти годинного робочого дня._Andrik_: ↑ 11.09.2025 19:05Зручності більше імпонує сама форма до твоєї клешні, а вага додає комфорту на мою думку