Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів

У передчутті срача, спостерігаю :popcorn:
dead_rat
Member

Надцята копія Logitech g pro
Ще тонше пластик, ще менше аккумулятор, ще більша ціна.

І бідь ласка, не втирайте мені, що зниження ваги з 60 до 40 грам має таку велику роль. Я згоден що 150 -> 60 це і правда відчутно.
Ostin
Member

У китайців я дивився воно коштує близько 60, а в розпродажі ще менше. То, можливо, за ~2-2.5к воно і має сенс на фоні конкурентів. Але ті ж асус рог на розетці мають гарантію 24 та по знижках йдуть в таку ж ціну, хоч і важчі...
Я навіть дивився на їхню V6 як на першу свою легку мишку) Але поки що відклав "на потім".
dead_rat: 11.09.2025 14:38не втирайте мені, що зниження ваги з 60 до 40 грам має таку велику роль
Автор статті відчув різницю в 5 грамів з іще легшою мишкою, а тут цілих 20 :D
Klon
CG graphikos fan

Акумулятор ємністю 250 мА·г (3,7 В та 0,925 Вт·год) забезпечує до 90 годин роботи при стандартній частоті опитування 1000 Гц, що є добрим показником для настільки легкої конструкції. На додачу до дуже енергоефективного сенсора, відсутність RGB-підсвітки позитивно впливає на автономність.
хм, для кибермайстрів можно в комплект класти 50 мА·г щоб на одну катку но з більш крутою легкістю :up: :laugh:
п.с. - колись спробую таке купити, але воно все щось дороговате для "потестити"
(як я раніше писав в темі другой миши = чутка у знайомого попробовав пограти на легкой миши, не зайшло, бо там сенса мінімальна, а я ленівий = стоїть 2500 на Деададдері , ну і не кіберспортцмен :rotate: )
grezet
Junior

Изображение
Scoffer
Member

Ніхто ще не пробував мишу гелієм надути? :D
Klon
CG graphikos fan

Scoffer
спойлер
Изображение
maxn
Member

dead_rat: 11.09.2025 14:38 копія Logitech g pro
А якщо перестати вживати наркотики?

https://www.eloshapes.com/mouse/compare ... o-wireless

Отправлено спустя 2 минуты 31 секунду:
dead_rat: 11.09.2025 14:38 150 -> 60 це і правда відчутно.
норм
dead_rat
Member

maxn: 11.09.2025 15:11
dead_rat: 11.09.2025 14:38 копія Logitech g pro

По вашому ж посиланні видно наскільки вони схожі, лишень довжина трохи менша.

Поставте дві фото поряд і спробуйте відрізнити
destructX
Member

dead_rat: 11.09.2025 15:13
maxn: 11.09.2025 15:11

По вашому ж посиланні видно наскільки вони схожі, лишень довжина трохи менша.

Поставте дві фото поряд і спробуйте відрізнити
Будете шоковані якшо подивитесь на фото обох мишок збоку, а не зверху :laugh:

Відправлено через 5 хвилин 11 секунд:
А по темі, мені у Скайрокс завжди подобались коробки :D в цілому модель цікава, одна з топових по ціні/якості в даний час
7mindfields
Member

dead_rat: 11.09.2025 14:38 Надцята копія Logitech g pro

І бідь ласка, не втирайте мені, що зниження ваги з 60 до 40 грам має таку велику роль. Я згоден що 150 -> 60 це і правда відчутно.
:facepalm:
Afit
Member

Я думал моя 60 грамовая тафка слишком лёгкая :rotate:
deviconte
Member

Ostin: 11.09.2025 14:51 У китайців я дивився воно коштує близько 60, а в розпродажі ще менше. То, можливо, за ~2-2.5к воно і має сенс на фоні конкурентів. Але ті ж асус рог на розетці мають гарантію 24 та по знижках йдуть в таку ж ціну, хоч і важчі...
Я навіть дивився на їхню V6 як на першу свою легку мишку) Але поки що відклав "на потім"
Взял себе месяц назад v6. Долгое время была Logitech wireless g pro ещё самая первая.
Ну что хочу сказать, очень доволен Scyrox, долгое время думал что подобные лёгкие мышки это некий фетиш, но сейчас даже и мысли нет подключить старую. Очень приятные ощущения в руке, не возникает дискомфорта и при очень длительном использовании (как иногда бывало с 80г Logitech).
Поэтому могу от себя рекомендовать.
_Andrik_
Member

dead_rat: 11.09.2025 14:38 Надцята копія Logitech g pro

І будь ласка, не втирайте мені, що зниження ваги з 60 до 40 грам має таку велику роль. Я згоден що 150 -> 60 це і правда відчутно.
G pro більш пласка ніж ця з ясно вираженим горбом . Прямо зараз валяється та перехвалена логітек , вона хіба що для дітей.
Повівся колись на всі оди , яка вона охххх Amazing. Спробував, наче нічого на перший погляд, але більше години гри і хочеться розвалити її об стіну .
Стосується виключно моєї долоні , тобто форми. В котрий раз повернувся на DeathAdder (V3 pro на разі), бо під велику долонь так і не знайшов ,нічого підходячого.
В котрий раз підтвердив сам собі , що все що стосується особливостей людей (форма , вага , дизайн ) це має бути індивідуально.
П.с. мишей було близько 20 , з них що найменше половину разів повертався до DA , алеж завжди хотілося нового :-P
daesz
Member

funkwish: 11.09.2025 14:31 Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів

Ага, зараз поналітають люди розказувати які ультралегкі миші не зручні :D
_Andrik_
Member

daesz: 11.09.2025 19:00
funkwish: 11.09.2025 14:31 Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів

Зручності більше імпонує сама форма до твоєї клешні, а вага додає комфорту на мою думку
evenmore
Member

_Andrik_: 11.09.2025 18:55 G pro більш пласка ніж ця з ясно вираженим горбом . Прямо зараз валяється та перехвалена логітек , вона хіба що для дітей.
Повівся колись на всі оди , яка вона охххх Amazing. Спробував, наче нічого на перший погляд, але більше години гри і хочеться розвалити її об стіну .
Стосується виключно моєї долоні , тобто форми. В котрий раз повернувся на DeathAdder (V3 pro на разі), бо під велику долонь так і не знайшов ,нічого підходячого.
В котрий раз підтвердив сам собі , що все що стосується особливостей людей (форма , вага , дизайн ) це має бути індивідуально.
П.с. мишей було близько 20 , з них що найменше половину разів повертався до DA , алеж завжди хотілося нового :-P
Перепробовал десятки премиальных мышек, вот буквально практически все модели, ничего удобнее логитек g pro (2) для себя не нашёл. Рука большая, но хватка коготь. В когте минимальный вес - удобнее. Но, думаю, после 50-60 грамм уже не будет ощущаться разница.
Ещё viper mini подходит, но его "дырявая" беспроводная версия Signature Edition не зашла.
Китайские неплохие за свою цену, но почему-то не нашёл у них ТОЧНОЙ копии по корпусу, всё немного не то.
SaxOFFoN
Member

dead_rat

От ви так сказали наче копія це щось погане)

Як активний юзер декількох g304/g305 в минулому - повний клон у вигляді zaopin z1 pro на рівень вище абсолютно у всьому(кліки, скрол, сенсор, вага) + більш довговічний.

Тож нехай китайці копіюють на здоров'я, якщо логітеч не здатен реалізувати такий рівень якості як у них :rotate:
_Andrik_
Member

evenmore: 11.09.2025 19:18
_Andrik_: 11.09.2025 18:55 G pro більш пласка ніж ця з ясно вираженим горбом . Прямо зараз валяється та перехвалена логітек , вона хіба що для дітей.
Перепробовал десятки премиальных мышек, ничего удобнее логитек g pro (2) для себя не нашёл. Рука большая, но хватка коготь. В когте минимальный вес - удобнее. Но, думаю, после 50-60 грамм уже не будет ощущаться разница.
Ещё viper mini подходит, но его "дырявая" беспроводная версия Signature Edition не зашла.
Китайские неплохие за свою цену, но почему-то не нашёл у них ТОЧНОЙ копии по корпусу, всё немного не то.
Ну власне те про що казав , тобто індивідуально, в мене хват долонь і пів руки з ,, г про ,, їздить по коврику :laugh: ,і змушений був постійно руку в підвішеному стані тримати
daesz
Member

_Andrik_: 11.09.2025 19:05
daesz: 11.09.2025 19:00
Зручності більше імпонує сама форма до твоєї клешні, а вага додає комфорту на мою думку
Мені минулого року в одному з оглядів хтось розказував які легкі миші не зручні, що потрібно щоб миша відчувалась в руці як лопата в шахті після 12ти годинного робочого дня.
Ответить