Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
tablestikus
Member

Hotspur: 08.09.2025 13:50
tablestikus: 08.09.2025 12:46Я вчора пів дня переробляв робочий стіл і комп був вимкнений - але слухав музику з телефона по бт тикнувшись до ресівера. Таки рятує бт в таких моментах)
якщо телефон не дрова і вміє в кодеки. це важливо
Та пофіг, я не очікую по бездроту звуку. А так то там в мене наче по кодекам "AAC (Advanced Audio Codec) and SBC (Subband Coding)"
lewerlin
Member

Трохи офтопу на тему вимірів.
От є у нас Формула1. Найтехнологічніший вид спорту, топові інженери, поміряно і просимульовано все що в принципі можливо. Приходить такий Ферстаппен "ви наміряли фігню, мені на Монцу оце антикрило і не манає, що по вимірам фігня виходить". Йому ставлять, що він просить і він привозить самовозам Макларен, які між собою титул розігрують, 18 секунд, їдучи другу половину гонки в режимі "доїзду" і генеруючи меми по радіо. Тото Вольф(босс Мерсу) озвучив думки всіх після гонки "ми всі ідіоти". От вам і виміри.
StTechnik
Member

lewerlin: 10.09.2025 08:40 Трохи офтопу на тему вимірів.
От є у нас Формула1. Найтехнологічніший вид спорту, топові інженери, поміряно і просимульовано все що в принципі можливо. Приходить такий Ферстаппен "ви наміряли фігню, мені на Монцу оце антикрило і не манає, що по вимірам фігня виходить". Йому ставлять, що він просить і він привозить самовозам Макларен, які між собою титул розігрують, 18 секунд, їдучи другу половину гонки в режимі "доїзду" і генеруючи меми по радіо. Тото Вольф(босс Мерсу) озвучив думки всіх після гонки "ми всі ідіоти". От вам і виміри.
там если честно было немного не так. Намеряли там все правильно. И опасения по итогу были исключительно по неустойчивости машины от предложения пилота. И был бы на месте него кто то иной - кончилась бы эта затея совсем плохо. Но там был именно "летучий голландец", 4х кратный чемпион. Который "ответил за базар" и "вывез" ситуацию. А по замерам там как раз все было четко и правильно.
lewerlin
Member

StTechnik: 10.09.2025 09:16А по замерам там как раз все было четко и правильно.
Інші команди вже висловились стосовного цього "чётка". І що вони таки ідіоти, в погоні за цифрами, слона проґавили.
StTechnik
Member

lewerlin: 10.09.2025 09:44
StTechnik: 10.09.2025 09:16А по замерам там как раз все было четко и правильно.
Інші команди вже висловились стосовного цього "чётка". І що вони таки ідіоти, в погоні за цифрами, слона проґавили.
Да причем тут другие команды. То что периодически исполняют Макларены (вспомни как они друг друга подрезали что один в результате не финишировал) - то вообще не факт что кто то из них бы на таком сетапе вообще доехал бы. Ты не с того угла смотришь на ситуацию.
MSiAventador
Member

lewerlin: 10.09.2025 08:40 Трохи офтопу на тему вимірів.
Тоді б Юкі Цунода приїхав би 2-им а не ...
Доречі :
Изображение

А тепер зверніть увагу на останнє прізвище в таблиці, ось вам відповідь нащо МакЛарен зробив розмін позиціями.
lewerlin
Member

MSiAventador: 10.09.2025 10:29Тоді б Юкі Цунода приїхав би 2-им а не ...
Юкі їхав на "дефолті". І в чергове пожертвував кваліфікацією, аби дати Максу сліпстрім.
MSiAventador
Member

Хто тут фапає на R2R :
Radio Bay
Member

MSiAventador: 10.09.2025 13:48Хто тут фапає на R2R
Інша матриця, більш потужна вушна дірка, більш інфи не чув
MSiAventador
Member

Більше R2R богу R2R - FiiO :D
Новий сидюк - FiiO DM15 R2R
Изображение

Попередня версія DM15 ($185) мала:
ЦАП 2 x Cirrus Logic CS43198
ОП 2 х SGM8262
АКБ 3750мАг
Блютуз aptX кодеки
660мВ на 32 Ом по балансу
tribute
Member

Що там зараз цікавого, із недорогих планарів можна взяти "на попробувати"? :shuffle:
Radio Bay
Member

tribute: 11.09.2025 00:07Що там зараз цікавого, із недорогих планарів можна взяти "на попробувати"?
Hifiman400SE, хоча наскільки недорогі пuтання, Sundara, Verum Audio
Hotspur
Member

tribute: 11.09.2025 00:07 Що там зараз цікавого, із недорогих планарів можна взяти "на попробувати"? :shuffle:
верум або сундара :shuffle:
MSiAventador
Member

Хідізес знову щось мутить, цього разу "серцевий реактор Залізної Людини" :gigi:
Изображение

https://www.hidizs.net/products/hidizs- ... e=omnisend
tribute
Member

Hifiman Sundara Closed-black, цю модель мали на увазі? вони варті переплати порівняно з Hifiman 400 SE ?
Підключати планую в Fiio K11
Radio Bay
Member

tribute: 11.09.2025 13:57Hifiman Sundara Closed-black, цю модель мали на увазі? вони варті переплати порівняно з Hifiman 400 SE ?
Відкриті чи закриті потрібно визначитися спочатку. Звісно Сундара поліпше
Hotspur
Member

tribute: 11.09.2025 13:57Hifiman Sundara Closed-black, цю модель мали на увазі?
в закритих має бути більше баса
Radio Bay
Member

Hotspur: 11.09.2025 20:07в закритих має бути більше баса
Тут не в басі річ, а в тому, що закриті/відкриті - різні концепції

Відправлено через 33 хвилини :
Я, наприклад, суворий прихильник відкритих вух, мене у цей гермошлем з закритими не заманиш, але то суто індивідуально, тому я ніколи не скажу, що одно ліпше другого :)
StTechnik
Member

Вы тут серьезно? Планары по определению открытые. я может чо упустил, но единственные закрытые планары были "игровые" от Audeze, и по моему их больше нет в продаже. Сандара - кайфовые уши среднего уровня. Отличный звук, по мне - мало баса. Усилок нужен. Все. Вопрос планаров хороший, но... человек который их хочет - должен понимать для чего. И как минимум он должен быть знаком с Sech 490, Senh 600, Senh 650 s2, и т.д. Т.е. с лучшими представителями динамических ушей. Покупка планаров ради планаров - тупое и без идейное мероприятие. ) На истину не претендую конечно же.
Hotspur
Member

StTechnik: 11.09.2025 23:01я может чо упустил
так

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
StTechnik: 11.09.2025 23:01Sech 490, Senh 600, Senh 650 s2, и т.д. Т.е. с лучшими представителями динамических ушей.
490 зі списку викинути. Баердинамікс добавити 880-990
Ответить