Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

Danilo: 10.09.2025 11:19Ну, якщо на QD-OLED, то бачу пристойний варіант 32" 4К GIGABYTE MO32U
Новый 2025 года Gigabyte MO32U - QD-OLED 3rd Gen (Samsung Display)... а в целом и общем - да он на 99% такой же как и MSI 321UP
Nutbar
Member

FirstTDM
Намагався знайти якусь інфу по цьому моніку, але гігабайт ніде не зізнається яку панель використовує. Таке собі :) Опосередковано, враховуючи параметри яскравості та APL, відповідає таким у інших моніків з 3-rd gen, але все одно на тоненькому. Теоретично, можуть ставити навіть різні, самсунг вже таку лотерею влаштовував з S90C, та й LG також з так званими EVO панелями.
FirstTDM
Member

Nutbar: 10.09.2025 13:17Намагався знайти якусь інфу по цьому моніку, але гігабайт ніде не зізнається яку панель використовує. Таке собі Опосередковано, враховуючи параметри яскравості та APL, відповідає таким у інших моніків з 3-rd gen, але все одно на тоненькому. Теоретично, можуть ставити навіть різні, самсунг вже таку лотерею влаштовував з S90C, та й LG також з так званими EVO панелями.
Да прямо на reddite есть:
https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/co ... yte_mo32u/

Gemini отвечает так:

Монитор Gigabyte MO32U оснащен QD-OLED-панелью 3-го поколения от Samsung Display. Это один из первых мониторов с такой технологией, что делает его весьма интересным для геймеров и профессионалов.

Copilot отвечает так:

Также в официальном описании Gigabyte указано, что монитор оснащён QD-OLED панелью от Samsung, хотя без уточнения поколения. Но независимые обзоры подтверждают, что речь идёт именно о 3-м поколении, которое отличается улучшенной яркостью, энергоэффективностью и защитой от выгорания.

Ну и у москалей (3DNews) :mad: есть полный обзор на этот монитор - В MO32U установлена 31,5-дюймовая QD-OLED-панель третьего поколения от Samsung Display, с глянцевым покрытием и разрешением 3840×2160 пикселей.
Gold_Star
Member

Докинути всього 1К і можна взяти Philips Evnia 32M2N8900 з 240 Гц, щоб не хвилюватися за лотерею з матрицями :)
FirstTDM
Member

Gold_Star: 10.09.2025 14:13Докинути всього 1К і можна взяти Philips Evnia 32M2N8900 з 240 Гц, щоб не хвилюватися за лотерею з матрицями
Просто ради интереса - а кто-то покупал или видел вживую этот Philips Evnia 32M2N8900, а то даже обзоров толковых и близко нет.
Gold_Star
Member

FirstTDM
Бачив огляди на менші діагоналі, думаю принципової різниці там немає
спойлер

Последний раз редактировалось Gold_Star 10.09.2025 15:21, всего редактировалось 1 раз.
Danilo
Junior

Gold_Star: 10.09.2025 14:13 Докинути всього 1К і можна взяти Philips Evnia 32M2N8900 з 240 Гц, щоб не хвилюватися за лотерею з матрицями :)
Руки-б повідкручувати тим дізайнерам, які придумали отакі підставки на пів-стола :mad:
Gold_Star
Member

Danilo
Зато не шатається нічого ;)
FirstTDM
Member

Danilo: 10.09.2025 15:13Руки-б повідкручувати тим дізайнерам, які придумали отакі підставки на пів-стола
Полностью поддерживаю! Модели с этими кошмарными подставками даже не рассматриваю - должна быть тяжелая, надежная, нормальная подставка, а не вот это вот раскиданное на пол-стола... :mad:
Gold_Star
Member

FirstTDM: 10.09.2025 15:49должна быть тяжелая, надежная, нормальная подставка
Така як тут?
FirstTDM
Member

Gold_Star: 10.09.2025 19:41Така як тут?
Ага... именно такая - там вес, вместе с подставкой, более 10 кг - в отличии от некоторых других 32" мониторов на 6-7 кг (они шатаются)... хотя, вполне допускаю - что всё индивидуально и о вкусах не спорят...
Последний раз редактировалось FirstTDM 10.09.2025 20:59, всего редактировалось 1 раз.
Vader
Member

Смотрите братцы,я за свой конкретно монитор скажу..Очень мощная подставка,ощущается монолитно..тяжелая..Я уверен,что у 32 диагонали,она не хуже.
https://www.gigabyte.com/ua/Monitor/AORUS-FO32U
mult
Member

Найкраще кронштейн для монітора, якийсь якісний, ніяка рідна нога не зрівняється.
У мене від OfficePro.
Gold_Star
Member

FirstTDM
То може і у Філіпса нормальна (якщо не враховувати естетичну складову) - там всього на 300 грамів загальна вага легше Делла...
FirstTDM
Member

Gold_Star: 10.09.2025 21:22То може і у Філіпса нормальна (якщо не враховувати естетичну складову) - там всього на 300 грамів загальна вага легше Делла...
Может и так... насколько я понял - этот Филипс никто не видел и нет обзоров... нечего сказать...
Striker
Member

Продовження епопеї з монітором Asus.
viewtopic.php?p=4029922#p4029922
В мене тепер насторожене відношення до цього бренду, не знаю чому)
MaxZema
Member

Рік назад взяв кронштейн (OfficePro MA501 17-32" Black) і не нарадуюсь! Як я жив без цього аксесуару?! :rotate:
FirstTDM
Member

Striker: 10.09.2025 21:32Продовження епопеї з монітором Asus.
viewtopic.php?p=4029922#p4029922
В мене тепер насторожене відношення до цього бренду, не знаю чому)
Ну... такое... монитор исправен, гарантия остается - вроде нормально всё... :-/
Striker
Member

FirstTDM: 10.09.2025 21:46монитор исправен
Час покаже. В мене сумніви на рахунок цього, просто так нічого не бахкає в моніторі. Мені більше здається на банальну відписку від Asus.
Gold_Star
Member

FirstTDM: 10.09.2025 21:32 этот Филипс никто не видел и нет обзоров...
Та в сенсі, я вище під спойлером цілу купу скинув...
Ответить