Новый 2025 года Gigabyte MO32U - QD-OLED 3rd Gen (Samsung Display)... а в целом и общем - да он на 99% такой же как и MSI 321UPDanilo: ↑ 10.09.2025 11:19Ну, якщо на QD-OLED, то бачу пристойний варіант 32" 4К GIGABYTE MO32U
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор монитора
-
FirstTDM
Member
-
Nutbar
Member
FirstTDM
Намагався знайти якусь інфу по цьому моніку, але гігабайт ніде не зізнається яку панель використовує. Таке собі
Опосередковано, враховуючи параметри яскравості та APL, відповідає таким у інших моніків з 3-rd gen, але все одно на тоненькому. Теоретично, можуть ставити навіть різні, самсунг вже таку лотерею влаштовував з S90C, та й LG також з так званими EVO панелями.
Намагався знайти якусь інфу по цьому моніку, але гігабайт ніде не зізнається яку панель використовує. Таке собі
-
FirstTDM
Member
Да прямо на reddite есть:Nutbar: ↑ 10.09.2025 13:17Намагався знайти якусь інфу по цьому моніку, але гігабайт ніде не зізнається яку панель використовує. Таке собі Опосередковано, враховуючи параметри яскравості та APL, відповідає таким у інших моніків з 3-rd gen, але все одно на тоненькому. Теоретично, можуть ставити навіть різні, самсунг вже таку лотерею влаштовував з S90C, та й LG також з так званими EVO панелями.
https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/co ... yte_mo32u/
Gemini отвечает так:
Монитор Gigabyte MO32U оснащен QD-OLED-панелью 3-го поколения от Samsung Display. Это один из первых мониторов с такой технологией, что делает его весьма интересным для геймеров и профессионалов.
Copilot отвечает так:
Также в официальном описании Gigabyte указано, что монитор оснащён QD-OLED панелью от Samsung, хотя без уточнения поколения. Но независимые обзоры подтверждают, что речь идёт именно о 3-м поколении, которое отличается улучшенной яркостью, энергоэффективностью и защитой от выгорания.
Ну и у москалей (3DNews)
-
Gold_Star
Member
Докинути всього 1К і можна взяти Philips Evnia 32M2N8900 з 240 Гц, щоб не хвилюватися за лотерею з матрицями 
-
FirstTDM
Member
Просто ради интереса - а кто-то покупал или видел вживую этот Philips Evnia 32M2N8900, а то даже обзоров толковых и близко нет.Gold_Star: ↑ 10.09.2025 14:13Докинути всього 1К і можна взяти Philips Evnia 32M2N8900 з 240 Гц, щоб не хвилюватися за лотерею з матрицями
-
Danilo
Junior
Руки-б повідкручувати тим дізайнерам, які придумали отакі підставки на пів-столаGold_Star: ↑ 10.09.2025 14:13 Докинути всього 1К і можна взяти Philips Evnia 32M2N8900 з 240 Гц, щоб не хвилюватися за лотерею з матрицями![]()
-
Gold_Star
Member
Danilo
Зато не шатається нічого
Зато не шатається нічого
-
FirstTDM
Member
Полностью поддерживаю! Модели с этими кошмарными подставками даже не рассматриваю - должна быть тяжелая, надежная, нормальная подставка, а не вот это вот раскиданное на пол-стола...Danilo: ↑ 10.09.2025 15:13Руки-б повідкручувати тим дізайнерам, які придумали отакі підставки на пів-стола
-
Gold_Star
Member
Така як тут?FirstTDM: ↑ 10.09.2025 15:49должна быть тяжелая, надежная, нормальная подставка
-
FirstTDM
Member
Ага... именно такая - там вес, вместе с подставкой, более 10 кг - в отличии от некоторых других 32" мониторов на 6-7 кг (они шатаются)... хотя, вполне допускаю - что всё индивидуально и о вкусах не спорят...Gold_Star: ↑ 10.09.2025 19:41Така як тут?
Последний раз редактировалось FirstTDM 10.09.2025 20:59, всего редактировалось 1 раз.
-
Vader
Member
Смотрите братцы,я за свой конкретно монитор скажу..Очень мощная подставка,ощущается монолитно..тяжелая..Я уверен,что у 32 диагонали,она не хуже.
https://www.gigabyte.com/ua/Monitor/AORUS-FO32U
https://www.gigabyte.com/ua/Monitor/AORUS-FO32U
-
mult
Member
Найкраще кронштейн для монітора, якийсь якісний, ніяка рідна нога не зрівняється.
У мене від OfficePro.
У мене від OfficePro.
-
Gold_Star
Member
FirstTDM
То може і у Філіпса нормальна (якщо не враховувати естетичну складову) - там всього на 300 грамів загальна вага легше Делла...
То може і у Філіпса нормальна (якщо не враховувати естетичну складову) - там всього на 300 грамів загальна вага легше Делла...
-
FirstTDM
Member
Может и так... насколько я понял - этот Филипс никто не видел и нет обзоров... нечего сказать...Gold_Star: ↑ 10.09.2025 21:22То може і у Філіпса нормальна (якщо не враховувати естетичну складову) - там всього на 300 грамів загальна вага легше Делла...
-
Striker
Member
Продовження епопеї з монітором Asus.
viewtopic.php?p=4029922#p4029922
В мене тепер насторожене відношення до цього бренду, не знаю чому)
-
MaxZema
Member
Рік назад взяв кронштейн (OfficePro MA501 17-32" Black) і не нарадуюсь! Як я жив без цього аксесуару?! 
-
FirstTDM
Member
Ну... такое... монитор исправен, гарантия остается - вроде нормально всё...Striker: ↑ 10.09.2025 21:32Продовження епопеї з монітором Asus.
-
Striker
Member
Час покаже. В мене сумніви на рахунок цього, просто так нічого не бахкає в моніторі. Мені більше здається на банальну відписку від Asus.FirstTDM: ↑ 10.09.2025 21:46монитор исправен
-
Gold_Star
Member
Та в сенсі, я вище під спойлером цілу купу скинув...FirstTDM: ↑ 10.09.2025 21:32 этот Филипс никто не видел и нет обзоров...