Apple представила нове покоління iPhone, включно з надтонким смартфоном iPhone 17 Air

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Хех, дискусія тут у вас :rotate:
По темі: до сих пір не розумію нашо купувати ті ойфони/гелексі/etc за 1к$ і більше, коли є майже те саме за +/-200 :dontknow:
Filabatya
Member

Майже :D
Prescott
Member

Eduard1980
Из-за камер и дисплея, в целом достаточно вполне среднего смарта для закрытия 99% потребностей.
Graveworm
Member

Eduard1980
я пару тижнів назад психанув, і взяв піксель 9
після чого повідключав на ньому практично все, що міг :laugh:
Gold_Star
Member

yuriy_dd
У дітей хоч є телефони, чи там теж боїтесь що гру закачають?
Eduard1980
Member

Prescott
Звісно камера в айфонів крутезна, але чи справді вона так необхідна?
Читав, що частка iOS в Україні 25%, тобто кожен четвертий то є ойфон. Скільки там коштує найдешевший? 400-500$? Здається забагато для бідної країни. Як на мене то значна частка покупців купляє понти.
Геральт
Member

yuriy_dd: 10.09.2025 18:15 життя - це суцільна математика, логіка і тд
навіть рецепт - це алгоритм

звичайно що є люди - яким все одно, не можуть нічого впорядкувати, постійно запізнються, забувають, брешуть, викручуються і тд
Не знаючи формули прогресії я не зможу слідувати рецепту? Що за маячня...

Мова про те, що оті всі формули, які зубрять в школі/універі - не потрібні. Максимум - знання, що така формула існує. Ну і розуміння формули, само собою. Це довідкові, фактично, дані.
В мене викладач був, який на екзамені з аудиторії виходив. І той ексзамен від того легшим не ставав абсолютно.

А запізнення, "впорядкування" то взагалі не в той бік. Індив. риса, яка від логічного мислення залежить трохи більше ніж ніяк.
Життя - то фізика, за математику навіть нобелівку не дають :D
der_meister
Member

жаль, что не сделали 17+
bes
Member

Kyro: 10.09.2025 10:56
dead_rat: 10.09.2025 10:40
Еппл вотч - 24 години від зарядки
Гармін вотч - 14 діб

От як так?
Ну когда у Гармина будет маркет с тысячами сторонних апликух тогда и вернемся к вопросу.
У гармина есть маркет и там есть сторонние аппликухи
Grey_ukr
Member

как же раздражает эти "самые тонкие телефоны"
Я использую свой без чехла
Но я ни разу не видел владельца айфона без чехла.
Тупо самый тонкий пихается в сантиметровый чехол и нет и следа от той тонкости.
bes
Member

Единственный плюс apple в том что не надо менять телефон каждые год. А нормально с обновлениями все работает 5 лет и больше. Так что и тут сильно ничего не изменилось.
The_Rusik
Member

Вижу с фантазией плохо совсем. Дизайн придумать не могут, камеры торчат. Почему не указали толщину с камерой, там 8мм точно будет, если не больше. Название придумать можно уже, или будет и дальше айфон 36, 54...
Айфон 17... Уже даже не смешно.
dead_rat
Member

yuriy_dd: 10.09.2025 18:15 життя - це суцільна математика, логіка і тд
навіть рецепт - це алгоритм
Коли в тебе є молоток - всі проблеми здаються цвяхами

Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Геральт: 10.09.2025 18:53 Життя - то фізика, за математику навіть нобелівку не дають :D[/off]
Наче ж навпаки, за фізику нема нобелівки?

Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Eduard1980: 10.09.2025 18:53 Prescott
Читав, що частка iOS в Україні 25%, тобто кожен четвертий то є ойфон. Скільки там коштує найдешевший? 400-500$? Здається забагато для бідної країни. Як на мене то значна частка покупців купляє понти.
Саме тому в купують, щоб довести оточуючим, що можуть
Scoffer
Member

dead_rat: 10.09.2025 20:57Наче ж навпаки, за фізику нема нобелівки?
Ні, нобелівка це фізика (першим пунктом), хімія, медицина, література і мир. На тому всьо, список вичерпаний.
dead_rat
Member

Scoffer: 10.09.2025 21:05
dead_rat: 10.09.2025 20:57Наче ж навпаки, за фізику нема нобелівки?
Ні, нобелівка це фізика (першим пунктом), хімія, медицина, література і мир. На тому всьо, список вичерпаний.
Точно, щось я не виспався
Scoffer
Member

dead_rat: 10.09.2025 21:07Точно, щось я не виспався
Ще є премія з економіки імені Нобеля, котра вручається тим же фондом, але з іншого джерела грошей. Ну і назва у нех все таки не нобелівська прамія, а премія імені Нобеля) Сам Нобель такого не заповідав.
yuriy_dd
Member

Gold_Star: 10.09.2025 18:41 У дітей хоч є телефони, чи там теж боїтесь що гру закачають?
звичайно, діти вже дорослі, НМТ/ЗНО здавали без репетиторів - ви багато знаєте таких дітей?
пс: син призер всеукраїнських олімпіад з програмування / математики
Геральт: 10.09.2025 18:53Мова про те, що оті всі формули, які зубрять в школі/універі - не потрібні
в нашому суспільстві абсолютно неправильне розуміння що вчать у школі. Завдання школи - навчити вчитись. Не конкретні знання, чи формули.
А наші діти за 11 років - навіть ЗНО самі здати не можуть. Таким не місце у вищій освіті.
Геральт: 10.09.2025 18:53Життя - то фізика
ну али ви то знаєте чому туман зявляється?
Filabatya
Member

точка роси
VladimirV
Member

Eduard1980: 10.09.2025 18:53 Prescott
Це статистика Вайбер. По користувачам iOS. Незнаю, наскільки вона відображає реальність. Мені важко в це віриться, але більше зв'язано з тим, хто що баче навколо себе.
Ответить