знайшов чувака на ОЛХ (якось вже бачив його оголошення раніше), у якого виставлені на продаж старі клавіатури wyse на черрі блеках, от тільки не зрозуміло яких років вони і які блеки там стоять, фоток нормальних немає. ну, пообіцяв ніби як до кінця тижня до них дістатись і зробити більше фоток. якщо все гуд і там стоять такі блеки як мені цікаво -- заберу і буду потужно харвестити
а якщо у чувака з олх клавіатури новіші за 93 рік, то і фіг з ним, на мехмаркеті таки можна купити вінтажні блеки значно дешевше ніж на юнікейс 1985року. в 150 баксів за сет, виглядає, що можна вкластись у тих, хто цим займається регулярно. а у тих, хто просто має зайвий сет і хоче продати, то й ще дешевше, але все одно самому прикольніше було б
випаяти->відмити->просушити->змастити/зафілмити/спрінгсвапнути->запаяти
ммм,
збочення кайф
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
цей во. може все таки створити окрему тему не по вибору клавіатур, а по модінгу та іншому задротству? нехай там не буде активності окрім тих трьох людей, які тут сидять, але принаймні тим хто обирає аулу ф75 буде простіше зорієнтуватись? що думаєте?
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
бо мені здається народ заходить сюди обрати собі якусь APAYADO, бачить мої простирадла про 40-річні черрі блеки, офігіває і думає, що кудись він не туди попав
Відправлено через 13 хвилин 30 секунд:
ще один з отриманих пару днів тому гмк сетів:
Oblivion regular base
- спойлер

мінімалістичний, хтось скаже, що зовсім простий, але, як на мене -- чудовий
взагалі, усе різномаїття сірого, білого і бежевого в гмк сетах доставляє мені мало не більше ніж уся різнобарвність і яскравість їх "кольорових" сетів