Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
ppop_kh_ua
Member
Мені це не треба, я сам про це учням, у свій час, розповідав.
АЛЕ!!!
Є парадокс, який так не люблять ті обдаровані: можна нівелювати цей ефект, шляхом підбора дротів січенням меншим, ніж порогова товщина ефекту на граничній частоті. І такий лідцендрат буде вільним від цієї, хоч і зникаюче малої, але шкоди для золотовухих слухачів.
-
YumaX
Member
ppop_kh_ua
Щоби що? От моїм мікролабам 2+1 років 20+, слухаю, граюсь і т. д. і т. п., встиг одружитись і двоє дітей завів, що я б не так роблю
Щоби що? От моїм мікролабам 2+1 років 20+, слухаю, граюсь і т. д. і т. п., встиг одружитись і двоє дітей завів, що я б не так роблю
-
Radio Bay
Member
Все норм, тисну рукуYumaX: ↑ 06.09.2025 01:25встиг одружитись і двоє дітей завів, що я б не так роблю
-
Hotspur
Member
він існує. не завжди в помітному % для аудіо технікиppop_kh_ua: ↑ 06.09.2025 01:09про скін-ефект?
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
модель скажиYumaX: ↑ 06.09.2025 01:25От моїм мікролабам 2+1 років 20+, слухаю, граюсь і т. д. і т. п.
-
Radio Bay
Member
Как я офигел толь что )
- спойлер
Бабки казали, от не лізь у теорію ліпше )Hotspur: ↑ 06.09.2025 01:37він існує. не завжди в помітному % для аудіо техніки
-
MSiAventador
Member
Ось цитати вищевказаного Віталі Санду з Soundnews:Radio Bay: ↑ 05.09.2025 13:09А скільки потрібно? )MSiAventador: ↑ 05.09.2025 09:48успадкує 192 резистора на чотирьох каналах
До придбання R26 {орієнтовно 500 резисторів} я не дуже поважав ЦАП R2R з кількох причин. Я ніколи не вважав їх високоякісними, різкими, потужними чи швидкими – всі ці якості зазвичай приписувалися дельта-сигма перетворювачам світового класу на базі мікросхем. Але все змінилося з R26, і хоча це не був дорогий пристрій, він перевершив усі пристрої Musician, Denafrips та Audio-GD, які я чув до того моменту.
Однак, скажу, що R30, разом з Denafrips Venus 15th {орієнтовно 500 резисторів} , має найвражаюче розділення стереозвуку, роздільну здатність і динаміку.
Звичайно, всі топові дельта-сигма будуть чіткішими та детальнішими, але емоційної прив'язаності до таких перетворювачів не було — чисті, незмінні, нефільтровані людські емоції.
До придбання R26 я взагалі відмовлявся від електронної музики на ЦАП R2R, і я вже неодноразово писав про це. Denafrips Ares (перше покоління), Venus (перше покоління), Musician Pegasus та Draco не були створені для сучасних, адреналінових мелодій, і я не цінував їх за це. Флагманський ЦАП повинен бути здатним обробляти будь-який музичний жанр, а не лише деякі з них. На щастя, R26 був не таким, і, схоже, R30 ще сильніший з кожним ударом, який він видає.
Отже R-2R гарнюні стартують десь з району 400 резисторів +/-
-
tablestikus
Member
Тобі просто ок і так і не хочеш краще.YumaX: ↑ 06.09.2025 01:25 ppop_kh_ua
Щоби що? От моїм мікролабам 2+1 років 20+, слухаю, граюсь і т. д. і т. п., встиг одружитись і двоє дітей завів, що я б не так роблю![]()
-
Radio Bay
Member
MSiAventador: ↑ 06.09.2025 05:30Ось цитати вищевказаного Віталі Санду з Soundnews
Слухай своїми вухами, мої кажуть інше. Моторхеад грає, а электронику ні, самому не смішно. Давно не слухаю всяких телепнів типа Санду, Скуфоров і т.д, над останніми лише ржуMSiAventador: ↑ 06.09.2025 05:30Отже R-2R гарнюні стартують десь з району 400 резисторів +/-
-
анти__бот
Member
Вітаю
скажіть Creative Sound BlasterX G6 нормально впорається з Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ом і головне питання чи можна підключити цю звукову до телефону (піксель 9про)?
-
Radio Bay
Member
Грати буде, підключити по USBанти__бот: ↑ 06.09.2025 11:21 скажіть Creative Sound BlasterX G6 нормально впорається з Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ом і головне питання чи можна підключити цю звукову до телефону (піксель 9про)?
-
NST1983
Member
MSiAventador: ↑ 06.09.2025 00:17 Новий 27-bit R2R топчик від Густарда - Gustard R30 / $3600
https://soundnews-net.translate.goog/re ... x_tr_hl=uk
З сайту audiophileshop com au
- спойлер
- R30 проти Denafrips Terminator II
Це порівняння захоплює, оскільки відмінності ледь помітні. Обидва ЦАПи забезпечують величезні, багатошарові 3D-звукові сцени, що нагадують високоякісні моделі R2R. R30 виглядає трохи більш прямолінійним та жвавим — він має більше атаки, а центральне зображення здається більш щільним та зосередженим. Terminator II , навпаки, трохи спокійніший, з плавнішим та розслабленішим звучанням. Жоден з них не є «кращим» одразу — це питання уподобань. Якщо ви любите енергію та безпосередність, R30 захопить вас; якщо ви віддаєте перевагу плавності та легкості, Terminator II вас заспокоїть. Але не помиляйтеся: ці два варіанти ближчі, ніж ви очікуєте.
R30 проти R26
Тут все просто: R30 кращий у всіх відношеннях . Там, де R26 пропонував теплоту та музикальність, R30 забезпечує це, а також набагато більшу точність, чіткість та прецизійність зображення. Звукова сцена не тільки ширша, але й складніша та багатошарова. Вона відчувається більш відшліфованою, вишуканою та тонально точною. Вокал, особливо жіночі голоси, сприймається більш інтимним та захопливим, з емоційним потягом, на який R26 натякав, але не зміг повністю передати. Це не ледь помітне оновлення — це великий крок вперед, і за свою ціну R30 відчувається як справжній високоякісний продукт.
R30 проти X30
Тут відмінності радше в характері, ніж у масштабі. X30 блискуче виконує свою функцію: він відтворює записи з ідеально нейтральною, надзвичайно прозорою чіткістю, розміщуючи інструменти з хірургічною точністю. Мікродеталізація та розділення нот першокласні. Але хоча його подання вражаюче широке та чисте, воно може відчуватися трохи більш плоским по глибині — радше планарним, ніж повністю голографічним.
R30 , навпаки , менше присвячений виділенню окремих деталей, а більше — зануренню в атмосферу. Він згладжує краї без втрати роздільної здатності, представляючи струнні, малі барабани та тарілки з більш природним тембром. Звук глибший, більш багатошаровий та переконливо тривимірний. Інструменти не просто займають фіксовані точки в просторі; вони пливуть у голографічному звуковому ландшафті, який поширюється далеко за межі динаміків. Баси зберігають таку ж глибину та насиченість, як і X30, але з більш насиченим відчуттям ваги та текстури. Високі частоти переходять від хромованого блиску X30 до солодшого, більш бронзового сяйва. Вокал також відчувається більш людським, з інтонаціями, відтвореними органічно, а не витравленими.
Вердикт
R30 – це найдосконаліший ЦАП Gustard на сьогоднішній день. Порівняно з X30 , він має такий самий високий рівень роздільної здатності та точності зображення, але має інший смак – більш плавний тембр, більш органічний тон та голографічну сцену, яка надає музиці більшого відчуття простору та глибини. У порівнянні з Denafrips Terminator II , відмінності полягають радше в характері, ніж у продуктивності: R30 трохи більш прямолінійний та жвавий, тоді як Terminator II трохи розслабленіший. Обидва забезпечують глибоко шарувату презентацію референсного рівня.
Для власників R26 , R30 — це очевидний шлях для оновлення. Він зберігає музикальність, яка зробила R26 таким привабливим, водночас підвищуючи планку чіткості, вишуканості та складності звукової сцени. Для тих, хто обирає між X30 та R30 , питання не в тому, чи один «кращий» за інший, а в характері: X30 перевершує точність, правильність та деталізацію, тоді як R30 приваблює своєю захопливістю, об'ємністю та природною плавністю. А для слухачів, яким цікаво порівняти його з Denafrips Terminator II , R30 демонструє, що Gustard створив ЦАП, повністю здатний грати на тому ж рівні — за значно меншу ціну.
Щось дорогувато за R2R
За USD2390 можна взяти http://www.audio-gd.com/HE/R27RE/R27ReEN.htm
R-27 RE
Built-in regenerative
truly balanced fully discrete r2r ladder DAC,
truly balanced fully discrete headamp/preamp,
ultimate all in one unit
-
Hotspur
Member
нормальноанти__бот: ↑ 06.09.2025 11:21 Вітаюскажіть Creative Sound BlasterX G6 нормально впорається з Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ом і головне питання чи можна підключити цю звукову до телефону (піксель 9про)?
-
MSiAventador
Member
Доречі, мене запитували як на пальцях пояснити температурий та віковий (безповоротний) дрейф драбини резисторів R-2R.
І мені спала на думку проста аналогія: тепературний дрейф - це як захист матриці від вигорання пікселів, а віковий дрейф - це биті пікселі на екрані.
Різниця лише в тому що биті піксели поширюються лавинообразно і "за 10/15/20 років весь екран у битих пикселах".
І мені спала на думку проста аналогія: тепературний дрейф - це як захист матриці від вигорання пікселів, а віковий дрейф - це биті пікселі на екрані.
Різниця лише в тому що биті піксели поширюються лавинообразно і "за 10/15/20 років весь екран у битих пикселах".
-
анти__бот
Member
Radio Bay
Hotspur
Дякую
Hotspur
Дякую
-
Hotspur
Member
зі ціну G9 можна взяти якийсь FIIO і він буде краще
-
анти__бот
Member
Hotspur
Наприклад?
Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
І g9 такої моделі я не знайшов г8 є, а g9 не бачив
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Скажіть а така модель FiiO K11 буде краща?
Наприклад?
Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
І g9 такої моделі я не знайшов г8 є, а g9 не бачив
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Скажіть а така модель FiiO K11 буде краща?
-
Hotspur
Member
треба тести дивитись, я на память не скажу, К7 краща. врахуй на Алі К7 з усіма скидками буде на 40-50% дешевше ніж у нас в магазиніанти__бот: ↑ 06.09.2025 15:21Скажіть а така модель FiiO K11 буде краща?
-
анти__бот
Member
Hotspur
Можливо і к7 буде гарним варіантом мені головне щоб до телефону підключався нормально
Можливо і к7 буде гарним варіантом мені головне щоб до телефону підключався нормально
-
Hotspur
Member
він нормально підключається. К7 К9 це пристрої сильно кращого рівняанти__бот: ↑ 06.09.2025 16:22Можливо і к7 буде гарним варіантом мені головне щоб до телефону підключався нормально
Последний раз редактировалось Hotspur 06.09.2025 16:33, всего редактировалось 1 раз.
-
анти__бот
Member
Hotspur
А ще цікавить чи є сенс купувати нові навушники до цього к7( замість Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ом)
А ще цікавить чи є сенс купувати нові навушники до цього к7( замість Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ом)