Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

destructX як у порівнянні з vgn moba?
destructX
Member

noth1ng_matters: 25.08.2025 18:44 destructX як у порівнянні з vgn moba?
Форма Zaopin мені підійшла більше. Ну й оптичні світчі мені тактильно приємніші. А так в цілому МОБА теж гарна мишака, з більшим акумом наприклад, комплект у неї схожий. Просто мені за рік набридла вже і я давно дивився в сторону Z2, але на ринку з'явилась новинка ZPW :laugh:
Тепер закинув в ящик бюджетного монстра х11 і мишку другого плану виконує VGN :super:
Vader
Member

WaRMacTep
Я вас что то не понял...Какой софт тупой?У логитеч?Вылетает?Софт для безпроводных?Так суперлайт-безпроводная :-/ Я вообще,не врубаюсь,что вы написали.Софт у них один..
Понимаете,ваши заявления про постоянную чистку колеса,дабл клики,протертые до пластика боковины..Я просто представляю,в каких условиях,используется девайс.Я просто знаю,одного такого пассажира,там пыль на столе,протирается раз,в пол года,я молчу о том,сколько та мышь падает со стола.. :facepalm: потом..блин-фигня..не работает как надо :lol:
Фото моей предпоследней мышки,которой 2 года,в постоянном использовании...Успешно продана знакомому,для дальнейшего прохождения срока службы..
А вот 1,5 года Razer V3Pro..
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
спойлер
спойлер
Изображение
destructX
Member

Ostin: 25.08.2025 16:35 До речі, а просто з проводом можна купити китайську мишу типу VGN Y2 Ultra по формі і вмісту, але щоб без акумулятора і всього цього?
Можна користуватись нею на проводі з комплекта ;) але навіщо коли сучасний безпровід з радіозв'язком не має ніяких проблем? і заряджаються за годину на 7-15 днів в залежності від налаштувань

AJAZZ AJ179 APEX за мишу не скажу, не мав, але по оглядам - крутезна, докстанція з екранчіком імба :D топовий сенсор, форми Deathadder, до 60 грамм, 400 аккум
Ostin
Member

destructX: 26.08.2025 11:33але навіщо
Щоб купити першого китайця з топовим сенсором не за 40, а за 20)
destructX
Member

Ostin: 26.08.2025 13:08
destructX: 26.08.2025 11:33але навіщо
Щоб купити першого китайця з топовим сенсором не за 40, а за 20)
по 800 гривень є шось провідне на 3395/3950 ? дай бог мабуть 3311
Ostin
Member

destructX
На мій погляд, безпровідний китаєць з батарейкою та приймачем має коштувати дорожче, ніж такий же, але тільки з проводом і без батареї. Це ж логічно, чи не так? Тільки в продажу таких не бачу :dontknow:
destructX
Member

Ostin: 26.08.2025 13:43 destructX
На мій погляд, безпровідний китаєць з батарейкою має коштувати дорожче, ніж такий же, але з проводом і без батареї. Це ж логічно, чи не так? Тільки в продажу таких не бачу :dontknow:
Логічно. Але зараз провід не в моді, тому й моделей нема майже ніяких, ніхто на wired не акцентує увагу

Відправлено через 4 хвилини 19 секунд:
Ostin
Якшо хочется спробувати шось відносно якісне та дешеве з китайського cучасного то, як на мене, один з найкращих варіантів це VGN VXE Dragonfly R1 SE+
WaRMacTep
Member

Vader
Уточню в версії 2 яка в мене, бокові частини з софттач гуми чи подібного матеріалу, а вже під ним пластиковий корпус, якщо ви погано читали то їй 4 роки активного використання тобто ігри робота і так далі тож не дивно що за цей час ця гума протерлася, по частині логітеча відкрийте редіт на вбийте там в пошук софт логітеч вилітає, ви знайдете багато дискусій по цьому... і я вас здивую у логітеча є софт другий спеціально для бездротових мишок з вбудованою пам'ятьтю він зі всіма працює мишками, але нема такої кількості налаштувань, так от він працює ідеально
karokum
Member

Прийшла мені ATK X1 Ultimate
Спочатку шукав щось по формі дезадера, аля ергономічне. Але потім взяв на тиждень AttackShark Х11 потестити, і після днів двох звикання різниці я не відчув. Рука втомлюється що так що так, і підсвідомо проситься у вертикальне положення. Тому наступним можливо буду шукати для робити саме вертикальний варіант
Варіантів з чого обрати було море, як і рекомендацій в цілому. Спершу око впало на Skyrox'и, вичурний дизайн і промоушен підкупали око, але відштовхнули деякі негативні відгуки на редіті та сумніви чи підійдуть під мою доволі велику руку
Тому після ще деякого ресьорчу зупинився на сабжі - як найбільш балансне та безкомпромісне рішення для мене - і топова начинка, і відносно великий розмір, і прийнятна ціна і багато хороших відгуків

> З того що сподобалося - тугі і чіткі кліки. Можливо це фішка оптичних (чи просто дорожчих) світчів, можливо це АТК щось підкрутили, але мені такі більше довподоби. Сподобалася також форма мишки. Так, це копія Вайпера, і вона мені більше подобається за ту ж Х11 через згладжені торці по боках і більший горб під низ долоні. Дуже приємне покриття, хоча й якогось охолоджуючого ефекту я не відчув. Та і в цілому збірка якісна. Ще з таких мікромоментів, те що після сну прокидається миттєво. Можливо так вміє більшість, але порівнюючи з тією ж Х11 там була затримка. Хороший софт, особливо на фоні якогось гігабайт контрол центру :gigi:
> З недоліків, хоча я б швидше це назвав нюансами, для себе виділив лише два. Перший це попри дуже якісну збірку, все ж моментами можна нащупати місця де корпус має легкий скрип (під уміреним тиском). Я так розумію це залежить від екземпляру, і це навіть близько не те саме що на дешевших мишках. Але сказати що такого немає взагалі я не можу. І наступний нюанс - дуже, прям дуже гучний і дзвінкий клік. Особливо якщо тиснути не по центру клавіші а скраю. Для ігрових сесій в навушниках це ролі не грає, але коли працюєш і скролиш щось та проклікуєш (зазвичай в місці біля колеса) дзвінкі кліки по мізках можуть нормально бити :laugh:
> По сенсору і начинці думаю що як і для 95% користувачів це більше працює як моральний баф ніж щось що можна реально відчути
В цілому я покупкою мега задоволений. Це однозначно найкраща і найякісніша мишка яку я тримав. Коштувала вона мені 60$ або ~2500₴ :)
destructX
Member

karokum: 04.09.2025 15:51 Прийшла мені ATK X1 Ultimate
Поздоровляю з покупкою.
На х11 Шаркі в мене теж дуже втомлювалась рука, так і не зміг нею користуватись, мабуть велика симетрія не для мене.
Щодо кліків то так, оптичні Omron так і звучать/відчуваються. Наприклад я на механічні Huano вже не повернусь на постійну основу :laugh:
Щодо недоліків, в деяких мишак є така біда з продавлюванням корпусу, але це ж треба давити на неї в тих місцях, так шо не треба паритись :D Причому така болячка характерна деяким моделям в рамках однієї марки, на одних є, на інших - корпус моноліт

Доречі, колесо "хрустить" при скроллі? бо моя минула VGN хрустить легенько
karokum
Member

destructX, дякую!
Ну на Х11 коли так саме давив на корпус збоку то бокові кнопки прожимались :gigi:
До колеса претензій не маю. Воно теж доволі дзвінке, але все чітко і без зайвих звуків
valera60
Member

Всем доброго здоровья. Есть возможность приобрести мышку на Amazon. Прочитал несколько последних страниц темы, но определиться не получается. Сейчас пользуюсь DM4 Evo устраивает полностью. Основное использование игры, шутеры от первого лица. Остальное не интересно. Сумма на выбор до 200 американских денег. Обратил внимание на:
1. Lamzu Maya X
2. Razer Viper V3 Pro
3. Logitech G502 X Plus Lightspeed - не понятная форма для меня.
Особых требований нет. На что обратить внимание или взять Lamzu и хватит? Может что то другое есть. В мышках опыта практически "0". Надеюсь с вашей помощью и советами что то выбрать.
Vader
Member

valera60
Все вами представленные мыши,стоят своих денег,с точки зрения сенсора и тд,все высокотехнологичные..Что вам советовать не знаю..это все сугубо лично..Такие вещи надо пробовать в руку..Если нет,покупаете,что больше нравиццо)
7mindfields
Member

valera60: 04.09.2025 20:30 Всем доброго здоровья. Есть возможность приобрести мышку на Amazon. Прочитал несколько последних страниц темы, но определиться не получается. Сейчас пользуюсь DM4 Evo устраивает полностью. Основное использование игры, шутеры от первого лица. Остальное не интересно. Сумма на выбор до 200 американских денег. Обратил внимание на:
1. Lamzu Maya X
2. Razer Viper V3 Pro
Особых требований нет. На что обратить внимание или взять Lamzu и хватит? Может что то другое есть. В мышках опыта практически "0". Надеюсь с вашей помощью и советами что то выбрать.
Згадати зручну за формою мишу, і на eloshapes вибрати серед схожих за формою
destructX
Member

karokum: 04.09.2025 17:38 destructX, дякую!
Ну на Х11 коли так саме давив на корпус збоку то бокові кнопки прожимались :gigi:
До колеса претензій не маю. Воно теж доволі дзвінке, але все чітко і без зайвих звуків
На моїй х11, така ж сама ситуація з корпусом, вони всі таки. Але на то вона й коштує свою ціну) в цілому як супербюджетний варіант, особливо для якогось школяра - бомба, тут і безпровід з норм автономністю, і докстанція з ргб, і в цілому на мишаку в роботі не жаліются по відгукам :laugh:
valera60
Member

Vader: 04.09.2025 20:34Если нет,покупаете,что больше нравиццо)
По описанию склоняюсь к Lamzu Maya X. Размер почти как у моей DM4 Evo.
7mindfields: 04.09.2025 20:34Згадати зручну за формою мишу
У меня их было всего ничего. Первая была, форму не помню, Logitech "обычная". Предпоследняя A4Tech XL-750BK, но и сейчас DM4 Evo. Форма и размеры +/- рядом. Наверное отправлю название первых двух и пусть выберут сами, а мне понравится любая, если качество у них хорошее.
destructX
Member

valera60: 04.09.2025 20:30 Всем доброго здоровья. Есть возможность приобрести мышку на Amazon. Прочитал несколько последних страниц темы, но определиться не получается. Сейчас пользуюсь DM4 Evo устраивает полностью. Основное использование игры, шутеры от первого лица. Остальное не интересно. Сумма на выбор до 200 американских денег. Обратил внимание на:
1. Lamzu Maya X
2. Razer Viper V3 Pro
Сайт eloshapes та огляди на ютубі допоможуть. Враховуючи бюджет в 200$ можна підібрати круту мишаку, всі перелічені варіанти хороші. Якшо подобається Ламзу є альтернатива в виді Vaxee XE, також популярна у кіберкотлет в фпс дисциплінах. Або WLmouse Beast X, теж однієї стихії.
G502, на мою думку, взагалі сюди не вписується (важка+велика)
tolebamber
Member

destructX: 04.09.2025 21:48 G502, на мою думку, взагалі сюди не вписується (важка+велика)
зато самая живучая по колесу на рынке.
destructX
Member

Замірив автономність Zaopin ZPW: 9 діб при 8-12 годинній роботі кожен день, HP режим, 1000hz, peak perfomance і сон в 1хв. На ніч не відключав.
Зарядка 10-100% за 60~хв
Ответить