Системи рідинного охолодження Noctua вийдуть у другому кварталі 2026-го

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Добрі речі коштують не дешево. Я мене на двох ПК вдома кулера на ЦП та кулера в корпусах стоять Ноктуа. Жодних проблем, шуму чи ще чогось. Один раз заплатив і роками кайфуєш від якісної продукції.
Vlaad13
Member

що тепер будуть писати фанати нокта про те що вода непотрібна?

Відправлено через 47 секунд:
300$ - але фанати куплять їм не звикати
avuremybe
Member

Ого! Ноктуа розробила прикручування своїх вентиляторів до чієїсь АіО?
Такі інновації, та ще й в такому кольорі, думаю це $600 мінімум :up:
BoKl
Member

avuremybe: 04.09.2025 12:21 Ого! Ноктуа розробила прикручування своїх вентиляторів до чієїсь АіО?
Дивно, чому Ноктуа раніше не зайшла на цей ринок. Якщо зайти на сайт Asetek і подивитись на OEM Partners, то можно побачити логотипи більшості виробників водяного охолодження.
Enjthesilence
Member

BoKl: 04.09.2025 12:31
avuremybe: 04.09.2025 12:21 Ого! Ноктуа розробила прикручування своїх вентиляторів до чієїсь АіО?
Дивно, чому Ноктуа раніше не зайшла на цей ринок. Якщо зайти на сайт Asetek і подивитись на OEM Partners, то можно побачити логотипи більшості виробників водяного охолодження.
термін дії патенту все, 20 років пройшли, тепер можна
avuremybe
Member

BoKl: 04.09.2025 12:31
Ти угораєш? Вони ці гвинти, для кріплення до радіатора, будуть ще 5 років анонсувати, а потім стільки ж на ринок виводити.
У найближчому майбутньому Noctua також випустить .... NH-D15 G2 у виконанні chromax.black.
Знаєш скільки років оцьому слогану кожного комп'ютекса? :lol:
Afit
Member

Vlaad13: 04.09.2025 12:17 що тепер будуть писати фанати нокта про те що вода непотрібна?
Не, не этого на самом деле, я как фанат ждал :( . А их вариант на основе термосифона. Я тут уже наверное всех задолбал этим
Вложения
Screenshot_20250904_123928_Google.jpg
Последний раз редактировалось Afit 04.09.2025 12:41, всего редактировалось 2 раза.
Lekrs
Member

Ціни будуть топові.
Олег963
Member

Тихо і дорого.
erkins007
Member

Такі інновації, та ще й в такому кольорі, думаю це $600 мінімум :up:
Это было ещё много лет назад в первом РОГ рюджине
mrigi
Member

Да в принципі ми і самі вміємо робити "noctua edition" з чого завгодно.
Але чому ні для тих хто хоче "взула та забула".
Ціна то таке, якщо вони передбачуванно працюватимуть як годинник без зауважень десятиліттями, то яка різниця коштує воно $200 чи $400.
zalizo_org
Member

Noctua завжди була символом унікальної інженерії, де кожна деталь це справді власна розробка, створена з нуля. Тут же - типовий ребрендинг. Вони беруть готову платформу від іншого виробника, прикручують свої вентилятори і називають це "своїм" продуктом. Прикро.

PS
Сам чекаю безпомпову модель. І обов'язково по справжньому свою.

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Vlaad13: 04.09.2025 12:17що тепер будуть писати фанати нокта про те що вода непотрібна?
потрібна, але своя і безпомпова

Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:
От сміху буде коли хтось купить базу, повішає 3 рітейлові вертушки і надрукує на 3Д принтері корпус в який під низ розмістить поролоновый демпфер - по факту створить продукт від Noctua швидше ніж на це це спроможеться сама компанія. На місці Лайнуса Себастіана я б так і зробив. Мав би 2 шикарних відео - перший про власний варіант СРО від Noctua, а інший вже після релізу порівняння з оригіналом.
avuremybe
Member

Afit: 04.09.2025 12:39Не, не этого на самом деле, я как фанат ждал
Ти, як фанат, уже купив відуху до якої приколхозили корпусні вентилятори?
Shaolin_Style
Member

дороже чем у Asus Pro Art вряд ли наглости хватит. Вопрос в номенклатуре, если выпустят стандартные 240-360 и всё то ценности мало (только для ярых адептом Noctua). А вот 420 и 480 было бы само то, но опять же не за 500+

Afit: 04.09.2025 12:39
Не, не этого на самом деле, я как фанат ждал :( . А их вариант на основе термосифона. Я тут уже наверное всех задолбал этим
эффективная штука, но очень сильно узкоспециальная в плане расположения радиатора. В mid tower ты такую не засунешь и боком не поставишь.
big_bang
Member

сумніваюсь, що дорожче за asus :laugh:
yuriy_dd
Member

а що ж робити якщо споживання х86 - лише пре догори

ну не можуть вони в енерго-ефективність
Enjthesilence
Member

yuriy_dd: 04.09.2025 16:22 а що ж робити якщо споживання х86 - лише пре догори

ну не можуть вони в енерго-ефективність
База
zalizo_org
Member

avuremybe: 04.09.2025 13:15
Afit: 04.09.2025 12:39Не, не этого на самом деле, я как фанат ждал
Ти, як фанат, уже купив відуху до якої приколхозили корпусні вентилятори?
В мене є просто залізобетонна впевненість, що Afit, як фанат Noctua, з задоволенням купить собі цю відеокарту і щиро кайфане від неї, якщо матиме таку фінансову можливість. До слова, впевнений, що Afit не відмовиться, якщо, скажімо, ти люб'язно зголосишся її для нього профінансувати. Безумовно Afit, як фанат Noctua, буде дуже вдячний тобі за таку великодушність.
Filabatya
Member

Взяти 5070 ноктуа едішин чи 5070ті мсай. Цей екзамен багато трушних ноктуаводів можуть не пройти :D
Ответить