Новости
Последние статьи и обзоры
Помогите, пожалуйста, с регистрацией на 0day.kiev.ua
-
broov3
Junior
Всім привіт. Поділіться пліз інвайтом на Oday.tracker. Акаунту років 12, а зайти не можу
-
sanya555
Member
broov3
Вечером скину в личку
Вечером скину в личку
-
HomonayV
Junior
Вітаю. Скиньте і мені інвайт, будь ласка. Наперед вдячний
-
krefjezivot
Junior
Доброго дня, есть ещё инвайт? Был бы очень признателен 
-
Impost
Junior
Тако ж цікавить інвайт, заздалегідь буду вдячний.
-
sanya555
Member
Вечером ток смогу
Відправлено через 2 години 57 хвилин 21 секунду:
krefjezivot
Impost
В личке
Відправлено через 2 години 57 хвилин 21 секунду:
krefjezivot
Impost
В личке
-
TypStar
Member
sanya555, скиньте інвайт будь ласка.
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Вітаю панство. І мені інвайт будь ласка в особисті 
-
sanya555
Member
Juv4uk
TypStar
Ща закину, в отпуске просто
TypStar
Ща закину, в отпуске просто
-
gena7009
Junior
Доброго дня! Якщо ще є можливість, зможете інвайтом поділитися? Дякую!
-
sanya555
Member
gena7009
Вибачте поки нема, відпустка, я і так мемберам відпоавляю сидячи за кермом Куботи)) і копаючи картоплю))
Вибачте поки нема, відпустка, я і так мемберам відпоавляю сидячи за кермом Куботи)) і копаючи картоплю))
-
gena7009
Junior
Дуже жаль! Але в будь якому разі дякую за відповідь! Приємної та продуктивної відпустки!sanya555: ↑ 02.09.2025 14:33 gena7009
-
GeorgHob
Junior
Вітаю! Поділиться, будь ласка, інвайтом на Oday.tracker. Зазадалегідь дуже дякую!!
-
sanya555
Member
GeorgHob
gena7009
Перевірка, якщо відпишетесь тут в темі ще раз, то дам, роутер якраз "намайнив" два запрошення.
Останнім часом якась фігня з цими запрошеннями, я їх купую, і вони висять списком, людина зареєструвалась, це запрошення пропадає, раніше не було проблем, але от з паном Juv4uk ми потанцювали з бубном. Даю запрошення, а в нього не дійсне, мабуть 3 четвертого разу він зареєструвався
gena7009
Перевірка, якщо відпишетесь тут в темі ще раз, то дам, роутер якраз "намайнив" два запрошення.
Останнім часом якась фігня з цими запрошеннями, я їх купую, і вони висять списком, людина зареєструвалась, це запрошення пропадає, раніше не було проблем, але от з паном Juv4uk ми потанцювали з бубном. Даю запрошення, а в нього не дійсне, мабуть 3 четвертого разу він зареєструвався
-
GeorgHob
Junior
sanya555
Вітаю.
Буду Вам дуже вдячний за дуже цінний для мене інвайт )
Вітаю.
Буду Вам дуже вдячний за дуже цінний для мене інвайт )
-
athlonchik
Junior
їх купляти про запас без толку - там якась дивна система, чи генератор повторюється, чи баг, бо кілька разів було - цей інвайт використано, чи інвайт не валідний.sanya555: ↑ 19.09.2025 11:39
я при необхідності старий видаляю - бублики повертаються - створюю свіжий
-
sanya555
Member
athlonchik
Раніше так часто не було, висіло і по 30 вже згенерованих запрошень, і жодної проблеми
Раніше так часто не було, висіло і по 30 вже згенерованих запрошень, і жодної проблеми
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Підтверджую, повна шляпаathlonchik: ↑ 19.09.2025 15:06їх купляти про запас без толку - там якась дивна система, чи генератор повторюється, чи баг, бо кілька разів було - цей інвайт використано, чи інвайт не валідний.sanya555: ↑ 19.09.2025 11:39
я при необхідності старий видаляю - бублики повертаються - створюю свіжий
sanya555 надсилаю +1000000 флюїдів
-
gena7009
Junior
Доброго дня! Ну, давайте ще я спробую!sanya555: ↑ 19.09.2025 11:39 GeorgHob
gena7009
-
sanya555
Member
В приватнихgena7009: ↑ 20.09.2025 15:47давайте ще я спробую!