Опубліковано системні вимоги гри Lords of the Fallen II — це ексклюзив Epic Games Store

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Опубліковано системні вимоги гри Lords of the Fallen II — це ексклюзив Epic Games Store

Понятно, что Эпики финансируют разработку, но... фатальная ошибка делать игру эксклюзивом их магазина. Люди и так её не купят из-за того, что это очередной UE5-slop, однако теперь шансы найти свою аудиторию будут стремиться к нулю, а жаль... В коопе такой сосалик бы зашёл
Dee_q3
Member

Так, я не пойняв. На Windows 10 не буде працювати?
waryag
Member

Просто геніально: фінансують гру, для неї виходить 18+ трейлер і на власній же платформі його цензурують... :rotate:
VovaII
Member

Dee_q3: 02.09.2025 13:07Так, я не пойняв. На Windows 10 не буде працювати?
Підтримка Windows 10 завершується в цьому році, а:
Вихід гри намічений на 2026 рік.
;)

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Підкажіть що потрібно зробити, щоб сумістити:
пригоди в стилі серії Souls, де кожен удар і чіткий контроль рухів має значення
і рушій Unreal Engine 5?
:shuffle:
kalakawa
Member

VovaII: 02.09.2025 14:33 Підкажіть що потрібно зробити, щоб сумістити:
пригоди в стилі серії Souls, де кожен удар і чіткий контроль рухів має значення
і рушій Unreal Engine 5?
:shuffle:
деньги от эпиков прекрасно стимулируют совмещать
1234waltz
Member

Думаю для ексклюзива дозволять няньку від Епіків, який буде консультувати по оптимізаціям.
MqM
Member

Kattelia: 02.09.2025 13:06 Предлагаю обсудить Опубліковано системні вимоги гри Lords of the Fallen II — це ексклюзив Epic Games Store

Понятно, что Эпики финансируют разработку, но... фатальная ошибка делать игру эксклюзивом их магазина. Люди и так её не купят из-за того, что это очередной UE5-slop, однако теперь шансы найти свою аудиторию будут стремиться к нулю, а жаль... В коопе такой сосалик бы зашёл

Та ми вже давно зрозуміли, що там є чарівна кнопочка зробити гру, а асети лише завантажуються *сарказм*
Добре, що кожен пересічний користувач знає назву хоча би одного рушія, і добре, що не знали в часи випуску Крайзіс:)
Ответить