Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
Головне - загальна коштовність результатуHotspur: ↑ 01.09.2025 23:24доставку е дивився, тоді не так весело
-
feson
Member
Ціна доробки невелика - в залежності від бажання мати який ОУ.Hotspur: ↑ 01.09.2025 23:24не, я про ціну доробкиfeson: ↑ 01.09.2025 23:22Шо по грошах - хитрі китайці ставлять низку ціну товару та добирають доставкою (яка насправді безоплатна для них)в мене ж він є
Краще у приваті поспулкуватися.
Отправлено спустя 3 минуты 20 секунд:
Хоча якщо ще бажаний лінійний БП - то також трохи грошенят потрібно.
А там все залежить від того що хочеться - бо є наприклад LM-ка за 50грн а э TI по 20 баксів за один стабілізатор......
Отправлено спустя 5 минут 3 секунды:
Хоча я насправді міркую що на слух LM-ку від того TI дуже важео розрізнити.....але Дакмастер бере за це шалені гроші..
-
Filabatya
Member
Подивився Огляд ПРофесіонала з чудовою шкалою оцінки вкінці і ще більше захотілося К11 красива штучка і не дорога)
Воно сонар стх перший переграє на бюджетних вухах Brainwavz HM5?
- спойлер
Воно сонар стх перший переграє на бюджетних вухах Brainwavz HM5?
Последний раз редактировалось Filabatya 02.09.2025 02:34, всего редактировалось 3 раза.
-
Hotspur
Member
назву вух в студіюFilabatya: ↑ 02.09.2025 02:21Воно сонар стх перший переграє на бюджетних вухах?
Відправлено через 53 хвилини 31 секунду:
так воно його звичайно переграє. Вихідна потужність, мВт 1400/32 Ом це багатоFilabatya: ↑ 02.09.2025 02:21Воно сонар стх перший переграє на бюджетних вухах Brainwavz HM5?
ASUS Xonar Essence STX видає мВт 660/32 Ом
-
Filabatya
Member
це по балансу, на середньому режимі десь ват і видасть, по не балансу там 520, має стати для моїх 64омів, карта в середньому режимі підсилювача працює на мінімальній гучності на пк
чим більше читаю про xlr на моїх кАлонках він теж є, тим більше К15 починає подобатися)
чим більше читаю про xlr на моїх кАлонках він теж є, тим більше К15 починає подобатися)
-
Ostin
Member
В навушниковому світі це дає цілком відчутний буст, маю на увазі балансне підключення. Та й цапи з балансною схемою сильно краще розділяють канали і мають кращі ттх. А от з колонками справи не мав. Проте колись читав не дуже добрий відгук, коли балансний свисток з вушного виходу чіпляли до моніторів (4.4 -> XLR), то людині не зайшло. Але стаціонарний XLR має бути нормальним, бо там просто лінійний сигнал.
Колись мав стаціонарну схему, коли цап по XLR давав звук на настільний вушний підсилювач з балансною схемою, а в нього по балансному 4PIN XLR вмикав лопухи AKG. Звучало доволі таки гарно, масштаб звуку зростав відчутно в порівнянні з 6.3 виходом. Але тут мова йде більше про підсилення, бо навушники дуже його люблять.
-
feson
Member
Я вже багато разів писав що НЕ МОЖНА оцінювати якість звуку лише потужністю виходу у маркетологічних вдрисках різних компаній.Filabatya: ↑ 02.09.2025 03:43 це по балансу, на середньому режимі десь ват і видасть, по не балансу там 520, має стати для моїх 64омів, карта в середньому режимі підсилювача працює на мінімальній гучності на пк![]()
Дивимося що таке у К15 ті мілівати - це 2 SGM китайські SO8 на радіаторі.
Що воно таке х.з. звідки сперли схему ці інженери - невідомо.
Відомо те що купити це гівно в світі не можна та аналогічне гівно на аліку є SGM 8270 з ціною аж 10грн за мікросхему і з доволі іншими! характеристиками!.
Включаемо мозок - якщо він є звісно....
Так що я не певен що SGM 8262 у К15 будуть кращі ніж відомий всім TI6120 у стх........
-
Radio Bay
Member
На "легких" навушниках це може бути навіть мінусомfeson: ↑ 02.09.2025 09:09Я вже багато разів писав що НЕ МОЖНА оцінювати якість звуку лише потужністю виходу у маркетологічних вдрисках різних компаній.
-
Hotspur
Member
Згоден. Питання що всі внутрішні карти без великих переробок по замовченню гірше ніж зовнішні. Просто через наводки і погане живлення, можна докинути 100500 фільтрів на живлення, танталові конденсатори оте все але фабрично це не ставлятьRadio Bay: ↑ 02.09.2025 11:08На "легких" навушниках це може бути навіть мінусомfeson: ↑ 02.09.2025 09:09Я вже багато разів писав що НЕ МОЖНА оцінювати якість звуку лише потужністю виходу у маркетологічних вдрисках різних компаній.
Відправлено через 12 хвилин 19 секунд:
у STX питання з живленням і наводкамиfeson: ↑ 02.09.2025 09:09Так що я не певен що SGM 8262 у К15 будуть кращі ніж відомий всім TI6120 у стх........
-
Radio Bay
Member
Звук може бути агресивним, навіть з перевантаженнямиHotspur: ↑ 02.09.2025 11:24Питання що всі внутрішні карти без великих переробок
-
feson
Member
Який звук може бути у SGM 8262 - зовсім невідомо. Хоча блогерам на ютубі - нраииицааа.....
У SGM 8270 характеристики в 10 разів нижче ніж у SGM 8262 хоча він більш новий.
Де правда написана - знає тільки великий Ляо...
Дуже схоже що ці SGM 8262 FiiO взяли зі смітника - у прямому сенсі.........щоб не викидати їх вставили у К15 - а білі люди все куплять....
Де правда написана - знає тільки великий Ляо...
Дуже схоже що ці SGM 8262 FiiO взяли зі смітника - у прямому сенсі.........щоб не викидати їх вставили у К15 - а білі люди все куплять....
-
Ostin
Member
feson
То якщо людям подобається - в чому проблема?
То якщо людям подобається - в чому проблема?
Це легко перевірити, аби гроші булиfeson: ↑ 02.09.2025 09:09я не певен що SGM 8262 у К15 будуть кращі
-
MSiAventador
Member
feson
Дискретні HDAM Марантц теж зі смітника ставить ?
Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Був у FiiO K9 АКМ підсилювач навушників на 2х THX AAA 788+ разом з операційними підсилювачами OPA1612 та OPA1602 - від якого аудіофіли плювались.
Зараз у К15/К17 - дискретка і всім подобається.
Дискретні HDAM Марантц теж зі смітника ставить ?
Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Був у FiiO K9 АКМ підсилювач навушників на 2х THX AAA 788+ разом з операційними підсилювачами OPA1612 та OPA1602 - від якого аудіофіли плювались.
Зараз у К15/К17 - дискретка і всім подобається.
-
Hotspur
Member
Люди купляли FiiO K15 і заміряли всім чим можна. дуже хвалилиfeson: ↑ 02.09.2025 12:07 Який звук може бути у SGM 8262 - зовсім невідомо. Хоча блогерам на ютубі - нраииицааа.....![]()
Де правда написана - знає тільки великий Ляо...![]()
Дуже схоже що ці SGM 8262 FiiO взяли зі смітника - у прямому сенсі.........щоб не викидати їх вставили у К15 - а білі люди все куплять....![]()
Відправлено через 45 секунд:
половина реддіта хвалить К7 К9MSiAventador: ↑ 02.09.2025 13:03Був у FiiO K9 АКМ підсилювач навушників на 2х THX AAA 788+ разом з операційними підсилювачами OPA1612 та OPA1602 - від якого аудіофіли плювались.
-
MSiAventador
Member
Бо раніше все було зовсім сумно і THX AAA 788+ був проривом у бюджетному секторі.Hotspur: ↑ 02.09.2025 13:29половина реддіта хвалить К7 К9MSiAventador: ↑ 02.09.2025 13:03Був у FiiO K9 АКМ підсилювач навушників на 2х THX AAA 788+ разом з операційними підсилювачами OPA1612 та OPA1602 - від якого аудіофіли плювались.![]()
-
Hotspur
Member
значить відбій зрадиMSiAventador: ↑ 02.09.2025 13:59Бо раніше все було зовсім сумно і THX AAA 788+ був проривом у бюджетному секторі.
-
Radio Bay
Member
Блогери з Ютьюбу - це окреме джерело інформаціїfeson: ↑ 02.09.2025 12:07Хоча блогерам на ютубі - нраииицааа.....
-
feson
Member
Ну треба знати що THX AAA 788+ - це цифровий підсилювач D класу (чи іншого класу.....)
Він дуже залежний від якості живлення...може тому плювались цим звуком....
Він дуже залежний від якості живлення...може тому плювались цим звуком....
-
MSiAventador
Member
Ось яскравий приклад: підсилювач навушників в EverSolo Z8 (35 000грн.)Radio Bay: ↑ 02.09.2025 14:49Блогери з Ютьюбу - це окреме джерело інформаціїfeson: ↑ 02.09.2025 12:07Хоча блогерам на ютубі - нраииицааа.....![]()
Амір: Я почав слухати за допомогою навушників Sennheiser HD650. Я був приємно здивований, що гучності було достатньо для середнього або дещо вище середнього рівня прослуховування. Заради задоволення я перейшов на свої складні в управлінні повсякденні навушники Dan Clark Stealth. Знову ж таки, я був здивований, що з високим коефіцієнтом посилення вихідний сигнал був прийнятним. Я думаю, що рівень потужності пилу вищий за середній, який я вимірюю вище. Чіткість звуку була чудовою, як і абсолютна точність. Я хотів сидіти і слухати, постійно дивлячись на VU-метри!
https://www-audiosciencereview-com.tran ... x_tr_hl=uk
Чернов: Усилок на NE5532P TI (15 грн.) Звук середнєнький, просто сумний не цікавий звук
-
feson
Member
Ну і нічо не запаречує з гадкого каченя NE5532P TI - перетворити на біло лебедя.....аж до Burson.....а якщо там нема краваток - впаяти.... 
Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
Корпус та - великий....роби шо хоч....це не Arctis Nova Pro......
Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
Корпус та - великий....роби шо хоч....це не Arctis Nova Pro......