Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Radio Bay
Member

Hotspur: 01.09.2025 23:24доставку е дивився, тоді не так весело
Головне - загальна коштовність результату
feson
Member

Hotspur: 01.09.2025 23:24
feson: 01.09.2025 23:22Шо по грошах - хитрі китайці ставлять низку ціну товару та добирають доставкою (яка насправді безоплатна для них)
не, я про ціну доробки :D в мене ж він є
Ціна доробки невелика - в залежності від бажання мати який ОУ.
Краще у приваті поспулкуватися.

Отправлено спустя 3 минуты 20 секунд:
Хоча якщо ще бажаний лінійний БП - то також трохи грошенят потрібно.
А там все залежить від того що хочеться - бо є наприклад LM-ка за 50грн а э TI по 20 баксів за один стабілізатор...... :insane:

Отправлено спустя 5 минут 3 секунды:
Хоча я насправді міркую що на слух LM-ку від того TI дуже важео розрізнити.....але Дакмастер бере за це шалені гроші.. :laugh:
Filabatya
Member

Подивився Огляд ПРофесіонала з чудовою шкалою оцінки вкінці і ще більше захотілося К11 красива штучка і не дорога)
спойлер
feson
Воно сонар стх перший переграє на бюджетних вухах Brainwavz HM5?
Последний раз редактировалось Filabatya 02.09.2025 02:34, всего редактировалось 3 раза.
Hotspur
Member

Filabatya: 02.09.2025 02:21Воно сонар стх перший переграє на бюджетних вухах?
назву вух в студію

Відправлено через 53 хвилини 31 секунду:
Filabatya: 02.09.2025 02:21Воно сонар стх перший переграє на бюджетних вухах Brainwavz HM5?
так воно його звичайно переграє. Вихідна потужність, мВт 1400/32 Ом це багато

ASUS Xonar Essence STX видає мВт 660/32 Ом
Filabatya
Member

це по балансу, на середньому режимі десь ват і видасть, по не балансу там 520, має стати для моїх 64омів, карта в середньому режимі підсилювача працює на мінімальній гучності на пк :rolleyes:
чим більше читаю про xlr на моїх кАлонках він теж є, тим більше К15 починає подобатися)
Ostin
Member

В навушниковому світі це дає цілком відчутний буст, маю на увазі балансне підключення. Та й цапи з балансною схемою сильно краще розділяють канали і мають кращі ттх. А от з колонками справи не мав. Проте колись читав не дуже добрий відгук, коли балансний свисток з вушного виходу чіпляли до моніторів (4.4 -> XLR), то людині не зайшло. Але стаціонарний XLR має бути нормальним, бо там просто лінійний сигнал.
Колись мав стаціонарну схему, коли цап по XLR давав звук на настільний вушний підсилювач з балансною схемою, а в нього по балансному 4PIN XLR вмикав лопухи AKG. Звучало доволі таки гарно, масштаб звуку зростав відчутно в порівнянні з 6.3 виходом. Але тут мова йде більше про підсилення, бо навушники дуже його люблять.
feson
Member

Filabatya: 02.09.2025 03:43 це по балансу, на середньому режимі десь ват і видасть, по не балансу там 520, має стати для моїх 64омів, карта в середньому режимі підсилювача працює на мінімальній гучності на пк :rolleyes:
чим більше читаю про xlr на моїх кАлонках він теж є, тим більше К15 починає подобатися)
Я вже багато разів писав що НЕ МОЖНА оцінювати якість звуку лише потужністю виходу у маркетологічних вдрисках різних компаній.

Дивимося що таке у К15 ті мілівати - це 2 SGM китайські SO8 на радіаторі.
Що воно таке х.з. звідки сперли схему ці інженери - невідомо.

Відомо те що купити це гівно в світі не можна та аналогічне гівно на аліку є SGM 8270 з ціною аж 10грн за мікросхему і з доволі іншими! характеристиками!.

Включаемо мозок - якщо він є звісно.... :weep:

Так що я не певен що SGM 8262 у К15 будуть кращі ніж відомий всім TI6120 у стх........ :laugh:
Radio Bay
Member

feson: 02.09.2025 09:09Я вже багато разів писав що НЕ МОЖНА оцінювати якість звуку лише потужністю виходу у маркетологічних вдрисках різних компаній.
На "легких" навушниках це може бути навіть мінусом
Hotspur
Member

Radio Bay: 02.09.2025 11:08
feson: 02.09.2025 09:09Я вже багато разів писав що НЕ МОЖНА оцінювати якість звуку лише потужністю виходу у маркетологічних вдрисках різних компаній.
На "легких" навушниках це може бути навіть мінусом
Згоден. Питання що всі внутрішні карти без великих переробок по замовченню гірше ніж зовнішні. Просто через наводки і погане живлення, можна докинути 100500 фільтрів на живлення, танталові конденсатори оте все але фабрично це не ставлять

Відправлено через 12 хвилин 19 секунд:
feson: 02.09.2025 09:09Так що я не певен що SGM 8262 у К15 будуть кращі ніж відомий всім TI6120 у стх........
у STX питання з живленням і наводками
Radio Bay
Member

Hotspur: 02.09.2025 11:24Питання що всі внутрішні карти без великих переробок
Звук може бути агресивним, навіть з перевантаженнями
feson
Member

Який звук може бути у SGM 8262 - зовсім невідомо. Хоча блогерам на ютубі - нраииицааа..... :rotate:
У SGM 8270 характеристики в 10 разів нижче ніж у SGM 8262 хоча він більш новий.
Де правда написана - знає тільки великий Ляо... :lol:

Дуже схоже що ці SGM 8262 FiiO взяли зі смітника - у прямому сенсі.........щоб не викидати їх вставили у К15 - а білі люди все куплять.... :super:
Ostin
Member

feson
То якщо людям подобається - в чому проблема?
feson: 02.09.2025 09:09я не певен що SGM 8262 у К15 будуть кращі
Це легко перевірити, аби гроші були ;)
MSiAventador
Member

feson
Дискретні HDAM Марантц теж зі смітника ставить ? :lol:

Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Був у FiiO K9 АКМ підсилювач навушників на 2х THX AAA 788+ разом з операційними підсилювачами OPA1612 та OPA1602 - від якого аудіофіли плювались.
Зараз у К15/К17 - дискретка і всім подобається.
Hotspur
Member

feson: 02.09.2025 12:07 Який звук може бути у SGM 8262 - зовсім невідомо. Хоча блогерам на ютубі - нраииицааа..... :rotate:
У SGM 8270 характеристики в 10 разів нижче ніж у SGM 8262 хоча він більш новий.
Де правда написана - знає тільки великий Ляо... :lol:

Дуже схоже що ці SGM 8262 FiiO взяли зі смітника - у прямому сенсі.........щоб не викидати їх вставили у К15 - а білі люди все куплять.... :super:
Люди купляли FiiO K15 і заміряли всім чим можна. дуже хвалили

Відправлено через 45 секунд:
MSiAventador: 02.09.2025 13:03Був у FiiO K9 АКМ підсилювач навушників на 2х THX AAA 788+ разом з операційними підсилювачами OPA1612 та OPA1602 - від якого аудіофіли плювались.
половина реддіта хвалить К7 К9 :gigi:
MSiAventador
Member

Hotspur: 02.09.2025 13:29
MSiAventador: 02.09.2025 13:03Був у FiiO K9 АКМ підсилювач навушників на 2х THX AAA 788+ разом з операційними підсилювачами OPA1612 та OPA1602 - від якого аудіофіли плювались.
половина реддіта хвалить К7 К9 :gigi:
Бо раніше все було зовсім сумно і THX AAA 788+ був проривом у бюджетному секторі.
Hotspur
Member

MSiAventador: 02.09.2025 13:59Бо раніше все було зовсім сумно і THX AAA 788+ був проривом у бюджетному секторі.
значить відбій зради :D
Radio Bay
Member

feson: 02.09.2025 12:07Хоча блогерам на ютубі - нраииицааа.....
Блогери з Ютьюбу - це окреме джерело інформації :laugh:
feson
Member

Ну треба знати що THX AAA 788+ - це цифровий підсилювач D класу (чи іншого класу.....)
Він дуже залежний від якості живлення...може тому плювались цим звуком.... :-/
MSiAventador
Member

Radio Bay: 02.09.2025 14:49
feson: 02.09.2025 12:07Хоча блогерам на ютубі - нраииицааа.....
Блогери з Ютьюбу - це окреме джерело інформації :laugh:
Ось яскравий приклад: підсилювач навушників в EverSolo Z8 (35 000грн.) B-)
Амір: Я почав слухати за допомогою навушників Sennheiser HD650. Я був приємно здивований, що гучності було достатньо для середнього або дещо вище середнього рівня прослуховування. Заради задоволення я перейшов на свої складні в управлінні повсякденні навушники Dan Clark Stealth. Знову ж таки, я був здивований, що з високим коефіцієнтом посилення вихідний сигнал був прийнятним. Я думаю, що рівень потужності пилу вищий за середній, який я вимірюю вище. Чіткість звуку була чудовою, як і абсолютна точність. Я хотів сидіти і слухати, постійно дивлячись на VU-метри!
https://www-audiosciencereview-com.tran ... x_tr_hl=uk

Чернов: Усилок на NE5532P TI (15 грн.) Звук середнєнький, просто сумний не цікавий звук
feson
Member

Ну і нічо не запаречує з гадкого каченя NE5532P TI - перетворити на біло лебедя.....аж до Burson.....а якщо там нема краваток - впаяти.... :up:

Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
Корпус та - великий....роби шо хоч....це не Arctis Nova Pro...... :rotate:
Ответить