Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Klon
CG graphikos fan
Artem_K
"Щоб почати тестування VoLTE та VoWiFi необхідно спочатку підключити послугу за допомогою USSD-запиту *888*7# або в додатку MyVodafone."
підключити спочатку треба, я через додаток клацнул - потім прийшла смс що активовано.
"Щоб почати тестування VoLTE та VoWiFi необхідно спочатку підключити послугу за допомогою USSD-запиту *888*7# або в додатку MyVodafone."
підключити спочатку треба, я через додаток клацнул - потім прийшла смс що активовано.
-
Striker
Member
Мабуть 2 мінуси поставили нові щасливі володарі Honor 200, вітаю з вдалою покупкою. Ото щастя буде розмовляти через 2G. Ділишся інформацією, щоб не втратили в халепу, а деяким ще й не подобається. 
Последний раз редактировалось Striker 01.09.2025 11:25, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
Подивився вчора огляд 10 пікселя... Ну таке. Час іде, покоління змінюються, ШІ додається можна навіть на ТСМЦ перейти і ніби як відмежувати тензор від ексіноса, але все одно та сама концепція пікселя, сильні і слабкі сторони смартфону з року в рік однакові
хіба що якість виготовлення корпусу виглядає, що трохи підтягують, якщо порівняти суто по відео з 8про, який у мене був. В руках 9й та 10й не тримав.
Сподобалась ШІ фішка з редагування фото текстовими промптами, працює на диво потужно. хоча, якщо не плутаю, це сказали, у всіх буде в Гугл фотос, не ексклюзивно для пікселя.
Сподобалась ШІ фішка з редагування фото текстовими промптами, працює на диво потужно. хоча, якщо не плутаю, це сказали, у всіх буде в Гугл фотос, не ексклюзивно для пікселя.
-
Striker
Member
leif
І скільки той піксель буде коштувати? Здається, що Poco F7 буде більш раціональною покупкою. Якщо обмежений бюджет, звичайно.
https://nanoreview.net/ru/phone-compare ... r%7e12-256
І скільки той піксель буде коштувати? Здається, що Poco F7 буде більш раціональною покупкою. Якщо обмежений бюджет, звичайно.
-
Юра Ray
Junior
-
Artem_K
Member
Klon
Подивився додаток - послуга активована, мабуть колись її вибрав, але потім щось відволікло подивитися чи працює насправлі.
Подивився додаток - послуга активована, мабуть колись її вибрав, але потім щось відволікло подивитися чи працює насправлі.
-
0trog0
Member
Взяв для експерименту древнючий Xiaomi Mi 4c, запустив київстарівські перевірки - пише, що сім і телефон підтримують 4G\LTE. В налаштуваннях телефону ще з давніх-давен стоїть перемикач "VoLTE увімкнено" в зелененькій позиції.
Як це у вас виходить, що нові телефони не будуть його підтримувати?
Як це у вас виходить, що нові телефони не будуть його підтримувати?
-
Юра Ray
Junior
Так реально телефонував та спілкувався з опереатором водафону, він сказав оператор дісно не підтримує VoLTE з данною моделью телефону. Але тири пири вони продовжують добавляти цю функцію на інші моделі телефонів ( які ще не підтримують цю функцію ) туди сюди, я так поняв що якщо добавлять то не скоро, хоча може цей процесс займе не дуже багато часу... Ну з лайфсселом наче працює, і то добре...Striker: ↑ 01.09.2025 11:17 Мабуть 2 мінуси поставили нові щасливі володарі Honor 200, вітаю з вдалою покупкою. Ото щастя буде розмовляти через 2G. Ділишся інформацією, щоб не втратили в халепу, а деяким ще й не подобається.![]()
https://discord.com/channels/6379925374 ... 0599127100
Отправлено спустя 44 минуты 41 секунду:
0trog0
Я так зрозумів що це косяки операторів, а не самого смартфону...
-
анти__бот
Member
leif
Я теж подивився огляд 10го і купив 9про, емейзіегу нема, в принципі як і завжди в цій лінійці, навіть не відчувається перехід з 7го на 9, апарати нормальні, але купа але, гріються, блимають і свіжа модель ще й коштує нормальних таких грошей.
Зв'язок нарешті ок став на пікселях з 9ї моделі
Відправлено через 14 хвилин 19 секунд:
А ще яскравіше став на сонці прям норм
Я теж подивився огляд 10го і купив 9про, емейзіегу нема, в принципі як і завжди в цій лінійці, навіть не відчувається перехід з 7го на 9, апарати нормальні, але купа але, гріються, блимають і свіжа модель ще й коштує нормальних таких грошей.
Зв'язок нарешті ок став на пікселях з 9ї моделі
Відправлено через 14 хвилин 19 секунд:
А ще яскравіше став на сонці прям норм
-
Klon
CG graphikos fan
Striker: ↑ 01.09.2025 11:17Мабуть 2 мінуси поставили нові щасливі володарі Honor 200, вітаю з вдалою покупкою. Ото щастя буде розмовляти через 2G. Ділишся інформацією, щоб не втратили в халепу, а деяким ще й не подобається.
ну тут більш не про це , а про ці нові технології, бо якщо звязок норм - то і на Е норм, а якщо відвалюються вишки - то там і нове не паше (
хоча ВоВіфі по теорії буде краще, якщо при блекаутах інет через оптику-вайфай, але тоді і с мессенджерів можно дзвонити ...
Ну і є у мене і рідних стари мобіли Нокійкі - чисто для резерву і банк смс = ну і не сказав щоб критично з нього спілкуватися (хоча я з них 10мін в день спілкуюсь).
А так дякую за інфу = не думав що сучасні телефони так косячат
-
maxn
Member

У меня пашет, без вайфая. Тоже хонор из ало, официальный только модель чуть другая - магик 6 про. Лайф оператор.
Я думаю всех добавят по мере необходимости.
-
leif
Member
теж непоганий плюс.анти__бот: ↑ 01.09.2025 14:30А ще яскравіше став на сонці прям норм
найбільше ж розчарування (особисто у мене) це еволюція гуглівського дизайну і підходу до UI/UX. ще буквально недавно мені практично все дуже подобалось у них, софт в купі з ЮІ був однією з найсильніших сторін пікселя, на мій погляд.
а зараз дивлюсь скріни з 16 відра і щось зміни інколи дивно, а інколи відверто гірше виглядають
якщо буде як з попередніми, то подешевшає досить швидко. пару-трійку місяців туди сюди і ціна стане сильно приємнішеанти__бот: ↑ 01.09.2025 14:30свіжа модель ще й коштує нормальних таких грошей
-
gekka33
Junior
очень обидно ,что в телефоне,который стоит немаленькую сумму (8а),такая хреновая связь.Сидим вместе с супругой,звоним одному и тому же абоненту.На моём связи ноль,на её дешёвом zte полная шкала. Ну вот как так?Зв'язок нарешті
-
DuckRider
Member
Пиксель и его отличный модемgekka33: ↑ 01.09.2025 20:51очень обидно ,что в телефоне,который стоит немаленькую сумму (8а),такая хреновая связь.Сидим вместе с супругой,звоним одному и тому же абоненту.На моём связи ноль,на её дешёвом zte полная шкала. Ну вот как так?Зв'язок нарешті
-
Striker
Member
Я вибачаюсь, а навіщо купували, якщо там хріновий зв'язок? Я перед покупкою своїх смартфонів мінімум 2 тижні дивлюся купу відосів і читаю форуми, вивчаю всі можливі моменти.gekka33: ↑ 01.09.2025 20:51очень обидно ,что в телефоне,который стоит немаленькую сумму (8а),такая хреновая связь.Сидим вместе с супругой,звоним одному и тому же абоненту.На моём связи ноль,на её дешёвом zte полная шкала. Ну вот как так?
-
Avenger80
Member
Так это ж божественный Пиксель, в нём всё идеально и по умолчанию, зачем какие-то обзоры смотреть.Striker: ↑ 01.09.2025 21:46Я вибачаюсь, а навіщо купували, якщо там хріновий зв'язок?
-
Alexsandr
Member
Мало кто уделяет внимание приемному трактату в смартфонах. Обычно что-то типа, меня слышат и я слышу, все ок.Striker: ↑ 01.09.2025 21:46Я вибачаюсь, а навіщо купували, якщо там хріновий зв'язок? Я перед покупкою своїх смартфонів мінімум 2 тижні дивлюся купу відосів і читаю форуми, вивчаю всі можливі моменти.gekka33: ↑ 01.09.2025 20:51очень обидно ,что в телефоне,который стоит немаленькую сумму (8а),такая хреновая связь.Сидим вместе с супругой,звоним одному и тому же абоненту.На моём связи ноль,на её дешёвом zte полная шкала. Ну вот как так?
Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Телефоны поддерживают. Нужна связка провайдер-прошивка. У меня на старом андроиде была такая опция на провайдере, на новом нет. Надо будет как-то включить. VoLTE помнится еще и различные профили содержит, и самому в прошивку их сложно добавить.
-
shnok
Member
Порівнювати піксель і поко, це звісно ви сильно. Поко просто китайський хороший телефон, але піксель просто стоїть вище, китайських брендів.Striker: ↑ 01.09.2025 11:32 leif
-
gekka33
Junior
просто по моим вводным данным он один из немногих мне подходит.навіщо купували,
-
Vitus
Junior
Дружина мала huawei p40, коли у всіх на її роботі були айфони. Купила 13pro і зрозуміла, чому колеги бігають до вікон розмовляти, а її завжди просили інет роздати. За тиждень продала і купила huawei p60pro - знову ок зв'язок.