Предлагаю обсудить Минулого кварталу NVIDIA відвантажила майже чверть усіх відеоядер для персональних комп’ютерів
Кто бы сомневался! Весь гейминг только и держится на милости Хуанга
Новости
Последние статьи и обзоры
Минулого кварталу NVIDIA відвантажила майже чверть усіх відеоядер для персональних комп’ютерів
-
Kattelia
Member
-
denizen
Member
виходить, що більшості взагалі до дупи, що там за карта, люди не грають в ігри. Але коли починається мова про крати для ігор, то тут nvidia десь 2х попереду по продажам, по відношенню до AMD (це ще враховуючи, що AMD пхає багато встроєк у свої CPU).
-
IronWithin
Member
А сони, х-ящик, всякие портативки и тд вам ничего не говорят?Kattelia: ↑ 01.09.2025 10:41 Предлагаю обсудить Минулого кварталу NVIDIA відвантажила майже чверть усіх відеоядер для персональних комп’ютерів
Кто бы сомневался! Весь гейминг только и держится на милости Хуанга
Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
точно х2? точно "до дупи" ? точно "люди не грають в ігри" ?denizen: ↑ 01.09.2025 11:19 виходить, що більшості взагалі до дупи, що там за карта, люди не грають в ігри. Але коли починається мова про крати для ігор, то тут nvidia десь 2х попереду по продажам, по відношенню до AMD (це ще враховуючи, що AMD пхає багато встроєк у свої CPU).
-
erkins007
Member
Виходить що інтеграшки йдуть зараз з кожним процомdenizen: ↑ 01.09.2025 11:19виходить, що більшості взагалі до дупи, що там за карта
Ну майже вгадали 92 та 7%denizen: ↑ 01.09.2025 11:19Але коли починається мова про крати для ігор, то тут nvidia десь 2х попереду по продажам, по відношенню до AMD
-
waryag
Member
Самая популярная пастген консоль (а заодно и портативка) - на чипе нвидиа. У следующей все шансы забрать эти титулы в курентгене.
Це з картами для роботи, що продаються як ігрові. Хоча і в стімі не видно конкуренції від АМД.
Відправлено через 38 секунд:
Особливо - з популярними ф-версіями!erkins007: ↑ 01.09.2025 11:30 Виходить що інтеграшки йдуть зараз з кожним процом
-
item2
Member
Думаю, що половина продажів ноутбуків - це корпоративні продажі, де дійсно байдуже який там GPU. Та й люди по-різному грають. Комусь і Героїв та CS достатньо, які можна запустити на будь-якому GPU. Ноути для домогосподарок та пенсіонерів для ютубчика теж не потребують потужного GPU. А для когось критерій вибору, щоб красивий, тоненький і легенький, щоб скрізь носити.denizen: ↑ 01.09.2025 11:19 виходить, що більшості взагалі до дупи, що там за карта, люди не грають в ігри. Але коли починається мова про крати для ігор, то тут nvidia десь 2х попереду по продажам, по відношенню до AMD (це ще враховуючи, що AMD пхає багато встроєк у свої CPU).
От і маємо, що Інтел #1 по інтеграшкам.
-
IronWithin
Member
И что??? теперь слова Kattelia получаются меньшим бредом? о популярности той или иной консоли речь не шла, да и когда употребляют слово "гейминг" едва ли кто-то имеет ввиду нинку!waryag: ↑ 01.09.2025 11:56Самая популярная пастген консоль (а заодно и портативка) - на чипе нвидиа. У следующей все шансы забрать эти титулы в курентгене.
-
kairo
Member
Банально, у більшості людей ЦП з інтегрованою картою. В мене наприклад, також є інтегрована карта, це ж не говорить, що я не граю в ігри.denizen: ↑ 01.09.2025 11:19виходить, що більшості взагалі до дупи, що там за карта, люди не грають в ігри
-
1234waltz
Member
Ну ось дивиться прикол. Колись я купив ноут, в ньому райзен з інтеграшкою та жираф кожанкіна. Виходить що GPU "на ринці ПК" відвантажив і Хуанг і Ліза, але є НЬЮАНС, як казав Чапаєв.
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Не кажучи про те, що більшість всіх проданих ПК та ноутбуків в корпоративному секторі без дискретки, не важко здогадатись, чому 75% gpu "відвантажують" Інтел з АМД.
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Не кажучи про те, що більшість всіх проданих ПК та ноутбуків в корпоративному секторі без дискретки, не важко здогадатись, чому 75% gpu "відвантажують" Інтел з АМД.
-
waryag
Member
По уровню бредовости ваше последнее утверждение и "слова Kattelia" примерно равны.IronWithin: ↑ 01.09.2025 12:05И что??? теперь слова Kattelia получаются меньшим бредом? о популярности той или иной консоли речь не шла, да и когда употребляют слово "гейминг" едва ли кто-то имеет ввиду нинку!
Для сотен миллионов людей нинка достаточно ассоциируется с геймингом, чтобы покупать устройства и игры.
-
IronWithin
Member
Гугл в вашем распоряжении, не буду подрывать вашу "экспертность" в бредовости, просто попробую вбить слово "гейминг" в гугл, и о нет, не вижу нинки, вижу пк, х-ящик, пс, а нинки нет, как же так... всемирный заговор, не иначе! Видать даже гугл не ассоциирует нинку с геймингом, вот незадачаwaryag: ↑ 01.09.2025 12:25По уровню бредовости ваше последнее утверждение и "слова Kattelia" примерно равны.IronWithin: ↑ 01.09.2025 12:05И что??? теперь слова Kattelia получаются меньшим бредом? о популярности той или иной консоли речь не шла, да и когда употребляют слово "гейминг" едва ли кто-то имеет ввиду нинку!
Для сотен миллионов людей нинка достаточно ассоциируется с геймингом, чтобы покупать устройства и игры.
Для такого случая я даже с американского впн зашел и получил ровно тоже.
-
waryag
Member
Специально ввел "гейминг" в гугле. И что же вижу?IronWithin: ↑ 01.09.2025 15:22Гугл в вашем распоряжении, не буду подрывать вашу "экспертность" в бредовости, просто попробую вбить слово "гейминг" в гугл, и о нет, не вижу нинки, вижу пк, х-ящик, пс, а нинки нет, как же так... всемирный заговор, не иначе! Видать даже гугл не ассоциирует нинку с геймингом, вот незадача
Пару ссылок на джефорс нау, пару рейтингов облачных сервисов, иксбокс (облако), кингстон (тоже облако), словарь и какие-то стремные сайты облачной направлденности.
И никаких упоминаний стима, нинки или сони. Очень релевантный запрос!
- спойлер
-
Tetronga
Member
Я сподіваюсь ти просто тонко тролиш, а не пишеш це всерйозIronWithin: ↑ 01.09.2025 15:22Гугл в вашем распоряжении, не буду подрывать вашу "экспертность" в бредовости, просто попробую вбить слово "гейминг" в гугл, и о нет, не вижу нинки, вижу пк, х-ящик, пс, а нинки нет, как же так... всемирный заговор, не иначе! Видать даже гугл не ассоциирует нинку с геймингом, вот незадачаwaryag: ↑ 01.09.2025 12:25
По уровню бредовости ваше последнее утверждение и "слова Kattelia" примерно равны.