Розробники розкрили більше деталей рольової гри The Blood of Dawnwalker

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

karokum: 26.08.2025 11:49 Бо ніхто настроювання знижувати не хотів :gigi: Я це згадав бо там сюр відгуки були
Ну буває...
karokum: 26.08.2025 11:49 Це зрозуміло, але більшість схавала. По факту продукт вийшов рівня фанатський мод за фул прайс. І нічо. За те китайські копіпасти аяяй бунт :nunu:
Більшість фанів хаває будь-який продукт від ФС, при цьому їх кількість росте.
Самокопіювання і куций сюжет стали фірмовим стилем студії, незважаючи на те, що грошей давно вистачає на повноцінні ААА ігри.
Draqoon
Member

Відео не дивився, але минулі діалоги були куці
karokum
Member

waryag: 28.08.2025 07:06 Більшість фанів хаває будь-який продукт від ФС, при цьому їх кількість росте.
Самокопіювання і куций сюжет стали фірмовим стилем студії, незважаючи на те, що грошей давно вистачає на повноцінні ААА ігри.
Особисто для мене ДС закінчився на 2 частині. Кілька років тому я лиш познайомився з серією . Перша частина мені дуже сподобалась, награв більше 100 годин. Далі взявся за другу (зараз закидають помідорами :D ) і вона мені теж в цілому сподобалася. Так, ворогів місцями насрано і деякі боси просто афк мочалки. Але візуальний стиль і музика на мій смак, вона не була схожа на попередню частину і через це була цікавою. А ось коли після дійшли руки до третьої - нуль емоцій. Як кучма в тому мемі "так це ж було вже". Більше ніж на кілька годин мене не вистачило.
Тому у мене були великі надії на Найтрейн через новий жанр, але не зрослось :gigi: Ідея цікава, реалізація - :lamer: (може вже й пофіксили, але бажання перегоріло)
Ответить