Новости
Последние статьи и обзоры
Forza Horizon 6 можуть анонсувати наступного місяця
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Forza Horizon 6 можуть анонсувати наступного місяця
Перегорел в гоночки со времен нормальных нфс, ну а так интересно, что они в этот раз покажут.
Перегорел в гоночки со времен нормальных нфс, ну а так интересно, что они в этот раз покажут.
-
destructX
Member
Форза Horizon це любов. Найкращий "аркадний-симулятор" та й гра в цілому в жанрі перегонів. Скоріш би анонс шостої, вже як з пару років треба 
-
Fen1xz
Member
Выхода ФХ 6 жду больше чем выхода ГТА 6. Что в 4ке что в 5ке провел великолепные под тысячу часов в каждой. Главное что бы не обосрались как с форзой моторспорт. (Да я знаю что эти игры делают разные команды, но всё же)
-
Tetronga
Member
Цей одноманітний конвейер вже дістав
Між 4 і 5 частинами взагалі ніяких змін, а вони ще одну хочуть випустити? Зробили би одну гру, для якої робили купу аддонів платних і все 
-
mult
Member
На телевізорі прикольно грати в форзу через красиву картинку
Час від часу граю в 5 частину щоб передихнути від дарк-соулсо подібних ігор і стрілялок.
Руля нормального немає, але і на геймпаді чудово катається.
Час від часу граю в 5 частину щоб передихнути від дарк-соулсо подібних ігор і стрілялок.
Руля нормального немає, але і на геймпаді чудово катається.
-
destructX
Member
А шо там концептуально повинно було змінитись? Змінили карту, звуки, фізику, сезони, геймплейно вона стала іншою зі зміною акцентів. По Британії було цікавіше кататись в відкритому світі, особливо в дощ осінню, в Мексикі майже кожен раллі або оффроад заїзд - моя повага.Tetronga: ↑ 25.08.2025 10:19 Цей одноманітний конвейер вже діставМіж 4 і 5 частинами взагалі ніяких змін, а вони ще одну хочуть випустити? Зробили би одну гру, для якої робили купу аддонів платних і все
![]()
Need for Speed оно роблять зміни кожен раз, подобається?
-
Kattelia
Member
Любители гонок живут в одной палате с любителями силксонг
-
MSiAventador
Member
4-а частина була гарна, мені подобалось створювати власні гоночні заїзди та імітувати гоночні траси Монца та Альгарве.
Від 6-ої частини в Японії чекаю кращої фізики за Форза Моторспорт для нічного тугу.
Від 6-ої частини в Японії чекаю кращої фізики за Форза Моторспорт для нічного тугу.
-
DuckRider
Member
Не согласен. Между 4 и 5 разница огромная. 4 - интересные локации, интересные миссии, интересные сезоны. 5 - какой-то кал собаки про дружбу мексиканцев в пустыне. Механически они тоже разные: в 5 они вообще забыли, что есть повреждения, от того износ шин происходит слишком быстро, а миссии могут содержать обязательные элементы на трассе после которых авто уже никуда не поедет при включеных повреждениях. Автопарк между 4 и 5 не сильно изменился, кроме пакцов, мы же любим кар паки? Купи кар пак. Баланс так же усрался в 5 ибо боты с вейпоинтами от макларена едут на американском диване из 70х и им нормально. Ну и соревновательный элемент вырезан начисто, нет рейтинга с наградами, а пвп представляет из себя толпу багающихся авто, которые то прозрачные, то толкают в зад, отправляя в забор и состояние их зависит только от индийского кодаTetronga: ↑ 25.08.2025 10:19 Цей одноманітний конвейер вже діставМіж 4 і 5 частинами взагалі ніяких змін, а вони ще одну хочуть випустити? Зробили би одну гру, для якої робили купу аддонів платних і все
![]()
-
arkadiilem0n
Member
Шось улюблений форум запізнюється з новинами - в інтернетах вже другий чи третій день ця новина гуляє
По сабжу, награв у сумі десь 1500 годин в 4 і 5 частину, кайфонув, але тепер не можу грати в НФС, бо після форзи їздити там неможливо
Шосту частину чекаю з нетерпінням, бо нового контенту в п'ятірку вже не завозять якийсь час і навряд чи шось буде.
Якшо інформація про локацію підтвердиться, то це буде люта імба, особливо враховуючи, що там будуть кей-кари
Ото фан буде зробити з нього лютий дріфт-корч і на якійсь файній горі подріфтувати
Мексика і Британія були прикольними, сподіваюсь, шо нову частину зроблять як мінімум не гірше
По сабжу, награв у сумі десь 1500 годин в 4 і 5 частину, кайфонув, але тепер не можу грати в НФС, бо після форзи їздити там неможливо
Шосту частину чекаю з нетерпінням, бо нового контенту в п'ятірку вже не завозять якийсь час і навряд чи шось буде.
Якшо інформація про локацію підтвердиться, то це буде люта імба, особливо враховуючи, що там будуть кей-кари
Мексика і Британія були прикольними, сподіваюсь, шо нову частину зроблять як мінімум не гірше
-
Borix
Junior
Це ж можна буде відтворити дуель AE 86 vs Suzuki cappucino
-
Lekrs
Member
Можливо 6 буде кращою, 5 після четвертої не сильно вразила, пройшов сюжетку і забив.
-
Tetronga
Member
Ну не знаю, зробити щось НОВЕ? Щось оригінальне? Може поекспериментувати хоч трохи? Може дропнути фестивальну тему, яка вже років 15 в гонках? Може придумати вже нову концепцію, а не доїти ідеї 20 річної TDU? Може глянути в минуле і побачити, що колись робили купу оригінальних (і кривих) гонок і спробувати щось повторити на сучасних технологіях?destructX: ↑ 25.08.2025 10:44А шо там концептуально повинно було змінитись? Змінили карту, звуки, фізику, сезони, геймплейно вона стала іншою зі зміною акцентів. По Британії було цікавіше кататись в відкритому світі, особливо в дощ осінню, в Мексикі майже кожен раллі або оффроад заїзд - моя повага.Tetronga: ↑ 25.08.2025 10:19 Цей одноманітний конвейер вже діставМіж 4 і 5 частинами взагалі ніяких змін, а вони ще одну хочуть випустити? Зробили би одну гру, для якої робили купу аддонів платних і все
![]()
Need for Speed оно роблять зміни кожен раз, подобається?![]()
Ні, це складно. Ось вам конвейер, де нічого не змінюється. Їште і не забудьте 70 доларів кидати в екран
-
karokum
Member
Ні, бо це нині нікому не всралосьTetronga: ↑ 25.08.2025 18:54 Може глянути в минуле і побачити, що колись робили купу оригінальних (і кривих) гонок і спробувати щось повторити на сучасних технологіях?
-
kairo
Member
Що реально нового можна придумати в гонках? Сіми є. Сімкади є. Аркади є. Слалом на холодильниках ака НФС є. Гонки із руйнуванням є. Гонки у відкритому світі є. Що саме раніше виходило, що за останні 5 років не зробили?Tetronga: ↑ 25.08.2025 18:54Ну не знаю, зробити щось НОВЕ? Щось оригінальне? Може поекспериментувати хоч трохи? Може дропнути фестивальну тему, яка вже років 15 в гонках? Може придумати вже нову концепцію, а не доїти ідеї 20 річної TDU? Може глянути в минуле і побачити, що колись робили купу оригінальних (і кривих) гонок і спробувати щось повторити на сучасних технологіях?
-
destructX
Member
Шо придумати ЩЕ, коли велосипед вже давно придумали? Аркадна какаха в виді нфс - є, симулятори - ф1, ассето, айрейсінг, ле-манн та різні раллійки - є. І все в одному - Форза Хорайзен - є. Це ж суто жанрова гра.Tetronga: ↑ 25.08.2025 18:54Ну не знаю, зробити щось НОВЕ? Щось оригінальне? Може поекспериментувати хоч трохи? Може дропнути фестивальну тему, яка вже років 15 в гонках? Може придумати вже нову концепцію, а не доїти ідеї 20 річної TDU? Може глянути в минуле і побачити, що колись робили купу оригінальних (і кривих) гонок і спробувати щось повторити на сучасних технологіях?destructX: ↑ 25.08.2025 10:44
А шо там концептуально повинно було змінитись? Змінили карту, звуки, фізику, сезони, геймплейно вона стала іншою зі зміною акцентів. По Британії було цікавіше кататись в відкритому світі, особливо в дощ осінню, в Мексикі майже кожен раллі або оффроад заїзд - моя повага.
Need for Speed оно роблять зміни кожен раз, подобається?![]()
Ні, це складно. Ось вам конвейер, де нічого не змінюється. Їште і не забудьте 70 доларів кидати в екран![]()
Людям потрібний якісний продукт з контентом всередині, контента у форзах - на сотні годин. Сучасний COD у світі Хорайзену нікому не потрібен, феномен бетки БФ6 цьому доказ.
Акцент потрібен на шліфовкі вже існуючого, щоб привести до ідеалу. А існуюча серія Forza Horizon - шедевр.
Я вже просто представляю лютий JDM двіж у Ф6, якшо він буде в Японії, це просто відвал башні
-
Tetronga
Member
І японські гонки колись грав? Чому вони були оригінальні і зі своїми приколами? Спробуй сам: Ridge Racer 2 PSP або Type 4 на PS1 (своя унікальна і впізнавання модель фізики, власний всесвіт зі своїми автовиробниками та їх історією, топовий ОРИГІНАЛЬНИЙ саундтрек)kairo: ↑ 25.08.2025 20:03Що реально нового можна придумати в гонках? Сіми є. Сімкади є. Аркади є. Слалом на холодильниках ака НФС є. Гонки із руйнуванням є. Гонки у відкритому світі є. Що саме раніше виходило, що за останні 5 років не зробили?Tetronga: ↑ 25.08.2025 18:54Ну не знаю, зробити щось НОВЕ? Щось оригінальне? Може поекспериментувати хоч трохи? Може дропнути фестивальну тему, яка вже років 15 в гонках? Може придумати вже нову концепцію, а не доїти ідеї 20 річної TDU? Може глянути в минуле і побачити, що колись робили купу оригінальних (і кривих) гонок і спробувати щось повторити на сучасних технологіях?
Tokyo Xtreme Racer 2 (гонка з елементом файтингу... Так так, звучить дивно, але грати дуже весело. Але найкрутіше, що там СОТНІ супротивників по місту, яких треба всіх перемогти і кожен з них має свою історію та повадки під час водіння)
Racing Lagoon (Гонка-рпг, де твоє авто можна по деталях розбирати, ставити ці деталі і прокачувати авто за їх рахунок. І з сюжетом)
Гаразд, японські ігри для багатьох це щось дивне. Що робили в нульових із гонок? Гонки з фізикою руйнувань (так, є врекфести, але уявіть що могла б зробити велика студія, яка мільярдами ворочає?)
Гонки на абсолютно різних видах транспорту
Гонки зі зброєю
Все ще мало ідей, якими можна надихнутися і створити щось оригінальне?
-
Grava
Member
Tetronga: ↑ 26.08.2025 08:12Все ще мало ідей, якими можна надихнутися і створити щось оригінальне?
- Хідео Кодзіма.Я думав, що зможу зробити все, якщо буду незалежним, але насправді я не можу. Я завжди думаю про інші, більш дивні речі, які можна створити. Але якщо я це зроблю, а вони не продадуться, то моя студія збанкрутує. Я знаю всіх співробітників. Я знаю сім’ї співробітників. Я несу цей тягар на своїх плечах»
-
kairo
Member
Грав Гран Турізмо. Класна сімкада, але не в плані унікальних приколів, а в плані якості. Досі актуальна.І японські гонки колись грав? Чому вони були оригінальні і зі своїми приколами?
Особисто мені таке не цікаво.Tokyo Xtreme Racer 2 (гонка з елементом файтингу...
В Форзі є апгрейд авто і навіть якийсь сюжет для галочки.Racing Lagoon (Гонка-рпг, де твоє авто можна по деталях розбирати, ставити ці деталі і прокачувати авто за їх рахунок. І з сюжетом)
Нема великого попиту, щоб робити таке рівня ААА. У Wreckfest топовий онлайн - 3,8к.Гонки з фізикою руйнувань (так, є врекфести, але уявіть що могла б зробити велика студія, яка мільярдами ворочає?)
Форза.Гонки на абсолютно різних видах транспорту
Ідеї, це круто, але треба щоб таке люди купували. Вам ж ніхто не забороняє створити свою студію і зробити гонки із усіма ідеями, які забажаєте.Все ще мало ідей, якими можна надихнутися і створити щось оригінальне?
-
F-302
Junior
В четверту версію накатався досхочу, але ніяк не набридає, бо Британія - то Ван лав для мене. Ще б кермо крутезне та VR- і було б взагалі чудово.
А 5-ту частину я купив за знижкою, але так і не грав
А 5-ту частину я купив за знижкою, але так і не грав