Уряд США викупить до 10% акцій Intel

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Nekros: 23.08.2025 15:37
VladimirV: 23.08.2025 15:08
Интел давно уже руками настраивается. Все К процессоры интела действительно нуждаются в ручной настройке, это не новость.
«Інтел це поставив і забув» :lol: :gigi:
Трохи вас виправлю - Інтел це сунув та забув.
Але хто, кому та що, це вже нюанс.
erkins007
Member

Volodya811: 23.08.2025 16:37Це логічно, адже АМД - зараз просто дизайнерська компанія
Ваша логика железна и неоспорима конечно, но все же вопрос - если новую продукцию Интел щас тоже делает тсмц это значит что и Интел дизайнерская компания?
Кстати а как насчёт Нвидиа? Нет диссонанса что дизайнерская компания стоит в 40 раз больше Интела?)
Nekros
Member

erkins007: 23.08.2025 18:19 Кстати а как насчёт Нвидиа? Нет диссонанса что дизайнерская компания стоит в 40 раз больше Интела?)
Але це ж компанія 3го ешелону, а інтел першого. Чому так, Володька не може пояснити, вдовбив собі у голову та і бігає кричить :gigi:
З декодерами він вже обісрався, сам визнав что у АМД їх теж 8 як і у інтела :lol:
Аціо
Member

Nekros: 23.08.2025 18:53
erkins007: 23.08.2025 18:19 Кстати а как насчёт Нвидиа? Нет диссонанса что дизайнерская компания стоит в 40 раз больше Интела?)
Але це ж компанія 3го ешелону, а інтел першого. Чому так, Володька не може пояснити, вдовбив собі у голову та і бігає кричить :gigi:
З декодерами він вже обісрався, сам визнав что у АМД їх теж 8 як і у інтела :lol:
Тю так там потужні незламні декодери, а тут ні!
І взагалі Інтел просто для людей все!
А інші тільки за свою кишеню - вам що не відомо це?
А ще коли Інтел то швидкодія неважлива відеокарти, адже процесор надає лінії PCI!

erkins007: 23.08.2025 18:19
Volodya811: 23.08.2025 16:37Це логічно, адже АМД - зараз просто дизайнерська компанія
Ваша логика железна и неоспорима конечно, но все же вопрос - если новую продукцию Интел щас тоже делает тсмц это значит что и Интел дизайнерская компания?
Кстати а как насчёт Нвидиа? Нет диссонанса что дизайнерская компания стоит в 40 раз больше Интела?)
Ну от нащо ви за це згадуєте?
Я вам же казав - жорстока ви людина, так боляче робите Володі.
Последний раз редактировалось Аціо 23.08.2025 19:05, всего редактировалось 1 раз.
erkins007
Member

Nekros: 23.08.2025 18:53Але це ж компанія 3го ешелону, а інтел першого. Чому так, Володька не може пояснити
А эт человек, который не понимает что нынешняя эпоха постиндустриальная и заводы сами по себе конечно хорошо, но только в том числе если их продукцию покупают.
Не строчил бы он так про декодеры подумал бы что ему лет 60. У меня тесть тоже десять лет не может понять почему мне платят денег за месяц больше чем ему за полгода, хотя я "дома сижу в игрушки на компьютере играю, а он по 8 часов в день спину гнет"
Аціо
Member

erkins007
Ні ну тут не погоджусь, коли реальна конкуренція та ринок працює заводи також важливі, але деякі розумники просто саджають на голку свого дотаційного виробництва, а потім бац 500%-1000% вартість, а свого в вас вже немає.
den888
Member

erkins007: 23.08.2025 15:54
VladimirV: 23.08.2025 15:08Все К процессоры интела действительно нуждаются в ручной настройке, это не новость.
Знаете что я вручную настраивал в 9900к? Ничего. Вообще ничего.
:lol:
Megaclite
Member

erkins007: 23.08.2025 13:27 Ага, почти - ошибка в дизайне чипов что не зависит от матери и патчится только сильной потерей производительности и фейл асрока, который патчится биосом это прям 1в1.
Но вот коре ультра не горят, сильно им это помогло?
Увага, фейл Асрока:
ой, то не Асрок, а Asus B850.
І не асрок і біосом не запатчили. А як же так?! :eek:
А чого в 90% випадків x3d дохнуть, може проблема з дизайном в них? А, Мр Брехло?

Изображение

Изображение
Аціо
Member

Як то кажуть інвестиція по Китайські - ми вам дешевше собівартості зараз.
А завтра ми з вас три шкури здеремо та все повернемо х10, хоч навіть з вашого охололого трупа.
Адже може ви не зрозуміли, то ми вам лише дали потримати ти кошти що ви зараз маєте прибутком,
а потім прийдемо за своїм, не дякуйте.

До речі схожа схема і у росіян, то вони такі щедрі на хабарі усім політикам не тому що гарні та добрі, як де хто вважає "росія щедра душа", а тому що вони чудово знають скільки та кому дали, ну і обов'язково прийдуть відібрати своє. Тому от як приклад Орбану чи Фіцо в мене погані новини, вони хвацько продають інтереси України, але не розуміють що гарантовано роблять свої країни наступними в списку "ми прийдемо за своїм" для росіян. Тобто ці дурники не усвідомлюють, що фактично підписали смертний вирок як не собі то своїм дітям та онукам, вважають себе особливими та і брегло застелило очі.
Earanak
Member

den888, я вот вообще нисколько не фанат дегодов с Интела или кончефлыг с АМД. У меня друган вот 9900К не настраивал, воткнул 5070 видяху и доволен был в БФ6. Мне ему сообщить что с ним чет не так ? Или по какому поводу рофл и ржака ? Прост понять пытаюсь от местных экспертов что с ним не так )) Ну я так то понимаю что условно 5700X3D был бы лучше, но я про тех кто в 2018 году проц взял ))) Как сук это работает ? Может нам их стоит осуждать, избивать на форуме ? :lol:
erkins007
Member

Megaclite: 23.08.2025 19:19Увага, фейл Асрока:
ой, то не Асрок, а Asus B850.
Вне асрока там единичные случаи не выходящие за стандартный процент брака.
den888
Member

Earanak: 23.08.2025 19:21 den888, я вот вообще нисколько не фанат дегодов с Интела или кончефлыг с АМД. У меня друган вот 9900К не настраивал, воткнул 5070 видяху и доволен был в БФ6. Мне ему сообщить что с ним чет не так ? Или по какому поводу рофл и ржака ? Прост понять пытаюсь от местных экспертов что с ним не так )) Ну я так то понимаю что условно 5700X3D был бы лучше, но я про тех кто в 2018 году проц взял )))
На кой брать k проц, если его не настраивать? Для кого дали разблокированный множитель, офсеты, вольтаж, pl1/2 и так далее? 9900, мало чем отличается в настройке от 11 поколения, где можно «тюнить» от температуры, от мощности, от частоты, от вольтажа (еще как минимум 2 варианта). С коробки k серия начиная с 7 поколения это утюг который кипятит там где не нужно. К тому же **900k это самые лучшие кристаллы в отличии от ***700 и *600
Последний раз редактировалось den888 23.08.2025 19:38, всего редактировалось 1 раз.
Volodya811
Member

Earanak: 23.08.2025 19:21 den888, я вот вообще нисколько не фанат дегодов с Интела или кончефлыг с АМД. У меня друган вот 9900К не настраивал, воткнул 5070 видяху и доволен был в БФ6. Мне ему сообщить что с ним чет не так ? Или по какому поводу рофл и ржака ? Прост понять пытаюсь от местных экспертов что с ним не так )) Ну я так то понимаю что условно 5700X3D был бы лучше, но я про тех кто в 2018 году проц взял ))) Как сук это работает ? Может нам их стоит осуждать, избивать на форуме ? :lol:
Е, ні! Це вже називається ЗРАДА! Коли людина виросла спеціалістом на системах на базі Інтела, у важкий момент для компанії, замість того, щоб підставити плече і купити новий топ - купила продукцію конкурента :nunu:
Softas
Member

VladimirV: 23.08.2025 16:01 erkins007
У интела на последних биосах, в дефолте будет стоять профиль baseline, (или другой минимальный доступный), по рекомендации интел для производителей. Потому в таком режиме как бы использовать топовые камни - просто не рационально с точки зрения, за что ты платишь. Конечно, можно тоже использовать в дефолте.
Только не говорите, что в дефолтном биосе топовые камни амд уже настроены, и не задушены лимитами тдп/ппт? Сколько там ппт у 7700? 88Ват? Во многих обзорах в играх он способен работать на 105 ват, и при курве буститься выше. Так почему этого не сделать? Какая-то особенная религия дефолтных биосов?
Ну не знаю як там при курвіі що може буститись в системному блоці, хіба зняли якусь елітну курву за валюту, але як правило при курві тільки щось в штанях буститься, а не залізо.
den888
Member

Volodya811: 23.08.2025 19:40
Earanak: 23.08.2025 19:21 den888, я вот вообще нисколько не фанат дегодов с Интела или кончефлыг с АМД. У меня друган вот 9900К не настраивал, воткнул 5070 видяху и доволен был в БФ6. Мне ему сообщить что с ним чет не так ? Или по какому поводу рофл и ржака ? Прост понять пытаюсь от местных экспертов что с ним не так )) Ну я так то понимаю что условно 5700X3D был бы лучше, но я про тех кто в 2018 году проц взял ))) Как сук это работает ? Может нам их стоит осуждать, избивать на форуме ? :lol:
Е, ні! Це вже називається ЗРАДА! Коли людина виросла спеціалістом на системах на базі Інтела, у важкий момент для компанії, замість того, щоб підставити плече і купити новий топ - купила продукцію конкурента :nunu:
Ну купувати задля допомоги то таке, але якщо тип на повному серйозі сере цеглинами, коли йому кажуть про розблокований множник в K серії, а він включає дворову бидлу, то хто йому, ідіоту, лікар :)
Nikolay Yeryomenko
Member

Megaclite
erkins007
Там ще у коментах люди понаписували як мінімум 2-3 раза що в них така сама проблема.
Nekros
Member

Volodya811: 23.08.2025 19:40 Е, ні! Це вже називається ЗРАДА! Коли людина виросла спеціалістом на системах на базі Інтела, у важкий момент для компанії, замість того, щоб підставити плече і купити новий топ - купила продукцію конкурента :nunu:
Не поняв. А чому ти не купив «класний» арроу лейк, не підтримав улюблений перший ешелон коли компанія в такому скрутному положенні?
Тим паче там 8 декодерів і взагалі синій колір на коробці означає впевненість та надійність :gigi: :lol:
Nekros
Member

Nikolay Yeryomenko: 23.08.2025 19:53 Там ще у коментах люди понаписували як мінімум 2-3 раза що в них така сама проблема.
Ні ну аж 2-3 коментаря від ноунеймів у інтернеті це сильний аргумент :gigi:
Тим паче процессор свіжий і його без проблем можна повернути у магазин.
А от попердолені 14700 та 14900 деградацією, які через пару років почнуть помирати, я би не був так впевнений що їх можна буде кудись повернути
Последний раз редактировалось Nekros 23.08.2025 20:19, всего редактировалось 2 раза.
erkins007
Member

Nikolay Yeryomenko: 23.08.2025 19:53Там ще у коментах люди понаписували як мінімум 2-3 раза що в них така сама проблема.
Откройте топ продаж хоть Амазона, хоть Розетки нашей. Какой там проц на первом месте щас?
При сотнях тысяч продаж, несколько случаев брака неизбежны в любом продукте.

Отправлено спустя 3 минуты 4 секунды:
Volodya811: 23.08.2025 19:40Е, ні! Це вже називається ЗРАДА! Коли людина виросла спеціалістом на системах на базі Інтела, у важкий момент для компанії, замість того, щоб підставити плече і купити новий топ - купила продукцію конкурента
Это называется рынок - потребитель всегда выбирает лучший продукт.
Я 20 лет на интеле сидел, если они в эпоху ддр6 выкатят продукт лучше чем у АМД с удовольствием на него вернусь. Но в данный момент Интел отстаёт очень сильно, особенно в игровом сегменте
daesz
Member

Tetronga: 23.08.2025 14:52 А далі то шо?
Куплять ще 10% через якийсь час :D
Ответить