Пожелания и критика конференции

Все связанное с работой конференции
Ответить
Автор
Member

Раніше "Рейтинг користувача" у профілі показував додатково скільки + та - отримав користувач. Тепер тільки суму.
avuremybe
Member

l-m: 22.08.2025 23:10 Раніше "Рейтинг користувача" у профілі показував додатково скільки + та - отримав користувач. Тепер тільки суму.
Показує деталі при наведенні.
Так само, як і при наведенні на рейтинг конкретного повідомлення.
l-m
Member

avuremybe: 23.08.2025 06:47
l-m: 22.08.2025 23:10 Раніше "Рейтинг користувача" у профілі показував додатково скільки + та - отримав користувач. Тепер тільки суму.
Можливо змінили необхідний рейтинг, щоб це бачити, та мого тепер не вистачає :dontknow:
Ось хтмл-код який мені видає сайт:

Код: Выделить всё

<dt>Рейтинг користувача:</dt>
<dd class="rate-positive">+7403</dd>
<dt>Рід занять:</dt>
avuremybe
Member

l-m: 23.08.2025 13:54
avuremybe: 23.08.2025 06:47
Можливо змінили необхідний рейтинг, щоб це бачити, та мого тепер не вистачає :dontknow:

При наведенні:
зображення_2025-08-23_143943041.png
NIKOLAY-Forum
Junior

система мінусів, зі зловживанням, та відсутністю модерації у гілці про вибір відеокарти, коли задаєш слушне питання, а місцеві старожили, які живуть у гілці теми))
і відверто спамлять флейм ні про що, мінусують повідомлення,та й ще й видаляють його ,
який сенс у видаленні цього питання у профільній темі :
viewtopic.php?p=4072198#p4072198
Вибір відеокарти
Форум: Видеокарты

щось відсутні свіжі тести й порівняння між 5070ti, яку б таку обрати в межах 46 тис грн? Щоб поставив та забув про неї), не супергарячу,й не нарватися на брак чіпа
Натомість тема з купою розмов ні про що, в якій із спортивним інтересом новачкам ставлять купу мінусів
daesz
Member

Частково продовжуючи попередній пост : було б добре мати декілька тем в розділі відеокарт на подобі розділу "Носіїв інформації", де є окремо тема вибору SSD i окремо тема обговорення SSD. Теперішня тема вибору ВК перетворилась в якусь солянку із всього підряд, де часто обговорюють теми які тільки побічно торкаються ВК в цілому, та й то з натяжкою.
avuremybe: 23.08.2025 14:40
l-m: 23.08.2025 13:54

При наведенні:

зображення_2025-08-23_143943041.png
Дивно, мені також не показує, але, тим не менше, показує в кожному окремому пості. Враховуючи, що у нас із l-m в обох по 3к+, а у вас 7к+ - то мб є якийсь мінімальний поріг для цього :think:
avebael
Member

минусы никак не лимитируются из-за этого молчуны тролли лепят их всем подряд. на томже 4пда - есть лимит, тут анархия.
отбивает всякое желание участвовать в конфе, на реддите есть паблики по железу, там гораздо информативнее дискуссии.
тут только из-за неплохой подборки новостей. новостнику вашему респект.

зато плюсиков можно легко набрать запостив какойто баян из 2021.
забагованная система репутации самое неудачное решение последних лет.
начинайте минусить, да.
acm_fan
HWBOT OC Team

В профиле (у себя можете проверить) есть "Заряд" - это суточный лимит на раздачу плюсов и минусов.
7mindfields
Member

avebael: 18.03.2026 13:38 минусы никак не лимитируются из-за этого молчуны тролли лепят их всем подряд.
На редіті при фармі кількості мінусів вище рівня карми можна легко відлетіти в тіньовий бан, на що система мінусів впливає тут? :facepalm:
Piter Cantrope
Member

Маю доволі своєрідне побажання: чи можна прибрати з тем користувача теми обговорень матеріалів сайту? І залишити тільки теми, створені в тематичних форумах (проци, відеокарти і т.д.) і на барахолці?
Я тепер ніколи не залишаю першим коментар під новинами, бо не хочу, щоб вони висвічувались у мене в профілі. Не тому, що соромно за написане :gigi: А просто не хочеться, щоб вони там були. От недавно опублікували огляд на материнку, я хочу прокоментувати, але не хочу, щоб потім та тема завжди висіла в мене в профілі. І чекаю, поки хтось інший почне обговорення :shuffle:
waryag
Member

Можете прокоментувати видалення новини про кабель асус і дербауера?

Це самодіяльність модераторів чи нова політика ресурсу?
Ответить