Пожелания и критика конференции

Все связанное с работой конференции
Ответить
Автор
Member

Добре. Дякую за підказку.

Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
Android: 11.11.2024 10:34
AlexanderOnV: 10.11.2024 09:00але його не пропустили
Тему було створено у форумі Конференція, а не в Куплю.
Створіть у відповідному розділі.
Вибачаюсь, за свою неуважність. І дякую за підказку та розуміння.
maxud_b
Member

В мене одного пропали "останні коментарі в конференції" в кінці головної сторінки(залишилися тільки новини і огляд) на мобільній версії?
Android
Bot

maxud_b
Це на "старому" дизайні головної?
maxud_b: 11.11.2024 11:04"останні коментарі в конференції"
А потрібні? Подивлюся якось, чи можна щось з цим зробити.
Але мені здається простіше на сам форум зайти, бо там же ж воно "летить", той список змінюється щохвилини
Reaky
Junior

Сьогодні моя тема зникла з форуму, можливо це через те що я не піднімав її більше 30 днів, чи можна її відновити, там були добрі відгуки від покупців, буду вдячний за допомогу.
VolandInferno
Member

Модератор видалив моє попереднє повідомлення.
Повторюсь. За що мені була дана премодерація повідомлень? Це перманентно чи тимчасово?
Якщо це не та тема, перепрошую, але більш підходящої не знайшов.
Vader
Member

Питания до модерациї,влупили бан,ніякого сповіщення,про що ,за що,ким виданий..На запит по електронній пошті,0 реакції.
Досидів,тепер хочу запитати,в чому справа?За яке таке порушення,мене блочать..Здається мені,що є в нас тут люди,з предвзятим відношенням.
12val12
Junior

в якому розділі можна просити запустити свої бенчмарки ?
коротеньки здебільшого на Freebasic
12val12
Junior

какого я Junior ?
Georgin
Member

12val12
Ранг залежить не від дати реєстрації, а від кількості повідомлень (принаймні, раніше було так).
Devijack
Member

Звертаюсь до адміністрації з проханням заборонити всю кацапщину на сайті. Включно вилучити з правил спілкування російску. Вони тут як у себе вдома ще розповідають що де хочуть зі своїм уzzкім язіком те й роблять. Ще й ображаються що їх тут прітесняють. Це якийсь сюр, три роки вбивають тих самих користувачів overclockers.ua при цьому вони досі тут, без перебільшень.
Нагадую у них є свій особистий оверклокерс, де спробуй спілкуватись українською тобі одразу пояснять куда піти. Чому в нас терплять кацапів? Вони тут тучно зайві.
Ivan22
Junior

Добрий день. Останніми днями надійшло кілька ПП, але читати їх не можу, бо: "Ви не можете читати приватні повідомлення, які знаходяться на утримуванні"
Що це означає? Чому вони утримуються?
Polybius
Member

Ivan22
Скоріш за все забиті "Вхідні", подивіться ліміти у папці та можна видалити непотрібні
waryag
Member

А у чому проблема зі словом "_", (ПОР_НО) що його блочить цензура?
Adamantium
Ghost

После обновы вроде отклик стал почти минимальный... :super:
7mindfields
Member

Adamantium: 15.08.2025 00:56 После обновы вроде отклик стал почти минимальный... :super:
Навіть так, а де можна change logs подивитися? :gigi:

Android, тепер при переході через сповіщення на нові повідомлення в старій темі, на яку підписаний, замість нових повідомлень відкриваються сторінки за 2019 рік, в новіших (як вибір відеокарти) - відкривається перша сторінка, перевірив на кількох різних темах, iOS + safari
l-m
Member

7mindfields: 15.08.2025 01:48 Android, тепер при переході через сповіщення на нові повідомлення в старій темі, на яку підписаний, замість нових повідомлень відкриваються сторінки за 2019 рік, в новіших (як вибір відеокарти) - відкривається перша сторінка, перевірив на кількох різних темах, iOS + safari
Є така проблема, тільки насправді кидає не на 2019, а на дату реєстрації конкретного користувача.
Та всі відповідно всі "Теми з вашими відповідями" позначенні як такі, що мають нові непрочитані повідомлення. Крім тих що були прочитані вже після оновлення форуму.
Android
Bot

Adamantium: 15.08.2025 00:56После обновы вроде отклик стал почти минимальный
Будемо спостерігати...
7mindfields: 15.08.2025 01:48а де можна change logs подивитися?
Більшою мірою чисто технічний апдейт
7mindfields: 15.08.2025 01:48тепер при переході через сповіщення на нові повідомлення в старій темі
l-m: 15.08.2025 07:13Є така проблема
Там просто на жаль ресетнулися ці трекери тем, після першого відвідування теми, має працювати як треба і кидати на перше непрочитане повідомлення, як зазвичай.
avuremybe
Member

Android: 15.08.2025 08:46Більшою мірою чисто технічний апдейт
Лінк на ютуб (у профілі) перетворився на "VIEW_YOUTUBE_PROFILE"

а нащо ти поміняв місцями стан відкритого і закритого спойлера?))
krivonos-kolya
Member

Появилась возможность смотреть рейтинг пользователя (раньше вроде только при наличии у себя от +500 можно было смотреть). Если не ошибаюсь
avuremybe
Member

Приватні повідомлення, які являються однією з ключових механік форуму (завдяки барахолці), безнадійно застаріли.
Пропоную освіжити, зробивши їх візуальне представлення як у мессенджерах.
На стороні двіжка нічого не міняється, тільки HTML/CSS.
Замість вкладок Вхідні/Відправлені/Прочитані лишається одна сторінка з переліком розмов (адресатів).
При відкритті розмови - повідомлення як у мессенджерах: зліва вхідні, справа твої. Внизу блок "Швидка відповідь".
Ответить