Взяв першу, друга почекає, хай ще настоїться. Буду періодично гріндити першу
Новости
Последние статьи и обзоры
Кто во что играет?
-
VladimirV
Member
daesz
-
daesz
Member
Думав, то я в цій темі його згадував, а виявляється - ні : viewtopic.php?f=15&t=275233&p=3979040&h ... e#p3979040VladimirV: ↑ 04.08.2025 20:21 daesz
Взяв першу, друга почекає, хай ще настоїться. Буду періодично гріндити першу![]()
Я в травні надивився відгуків та оглядів і гра здалась цікавою, нажаль на власному досвіді переконався, що не дуже.
Умовно це якийсь бордерлендс (геймплейно, ну тобто трохи аркадний), але (1) як отримувати нові види зброї окрім того, з яким стартує обраний клас я не зрозумів (2) в грі немає френдлі НПЦ, від чого вона відчувається доволі пустою (3) квестів та якоїсь вміняємої сюжетної лінії також не знайшов. Сам геймплей - тебе "десантують" на острові (реально, ну мб 700 на 700 метрів, доволі маленька локація, вертикальності також не те щоб багато), ти товчеш мобів і коли витовк все що рухається - можеш "екстракнутись" в рандомному місці на карті (ну от як в таркові тому ж), окрім мобів бувають ще івенти (наприклад, товкти мобів тільки біля якогось обеліску, або тільки біля якоїсь статуї, В - варіантивність), боєприпасів обмежена кількість. Перед тим як тебе дисантують - можна вибрати 2 проекти і (на вепони/тріньки/арму/скіли і тд) і прокачавши їх торимуєш пасивні перки до вибраного еквіпу, перші лвли беруться десь за 2 зачистки локи, далі незнаю, бо рефанднув. Кап здається лвл10. Ще коли тебе дисатують на острів ти можеш отримувати перки суто на цей конкретний ран вибираючи з поміж трьох (і так декілька раз), тобто такий собі роуглайк також.
Єдине що можу додати - ганплей в грі більш-менш нормально відчувається.
-
VladimirV
Member
daesz
Так теж подумав (продивився стріми), що зарано її купувати. Сюжетку обіцяють, от зроблять її, тоді можна вже сумістити з гріндом, якщо затягне. Не бачу там мотивації, окрім прокачки віпонів різних, хоч геймплейно виглядає добре. Тому вже краще суміш діаблоїда з соулсом спробую (NRW), що воно таке. Надіюсь гра матиме розвиток.
Так теж подумав (продивився стріми), що зарано її купувати. Сюжетку обіцяють, от зроблять її, тоді можна вже сумістити з гріндом, якщо затягне. Не бачу там мотивації, окрім прокачки віпонів різних, хоч геймплейно виглядає добре. Тому вже краще суміш діаблоїда з соулсом спробую (NRW), що воно таке. Надіюсь гра матиме розвиток.
-
VovaII
Member
Вимоги там — нічого собі. Не всякий ноут витягне... Відпишіть враження. Відоси якісь темні. В самій грі також мало що видно?VladimirV: ↑ 04.08.2025 20:21Взяв першу
-
VladimirV
Member
VovaII
Я її тільки вчора встановив, як хоч щось награю, то напишу.
Я її тільки вчора встановив, як хоч щось награю, то напишу.
-
Геральт
Member
Коли PoE2 релізнуть, хтось в курсі?
-
maxud_b
Member
А навіщо? ГГГ з довчасним допуском за гроші відсікли неплатоспроможних і заробляють, на тих, хто платить, ще й на сервера навантаження невелике. Вони, мабуть, 10 разів пожалкували, коли випустили першу ПоЕ безкоштовно, бо друга - не сильно то і відрізняється, за що тоді гроші просити? От і викрутилися: і на хейт не нарвалися за жадібність, і тестують безкоштовно.Геральт: ↑ 17.08.2025 14:27 Коли PoE2 релізнуть, хтось в курсі?
P.S. ІМХО. Не хотів нікого образити.
-
Lekrs
Member
Гамаю в half life alyx. Жаль подібних ігр для ВР не багато, від реальності повністю відключаєшся.
-
divinity
Member
Геральт
такими темпами, як зараз - через пару років, може і релізнуть. На вихідних буде "безоплатний доступ" для бомжів, які не можуть 600 грн заплатити за гру. Хоча щоб грати все одно потрібні вкладки, тобто донат. Ти навіть нормально торгувати не зможеш на "безкоштовному акаунті", тобто якщо хочеш грати більше ніж пройти капанію, треба донатити. Але зможеш спробувати гру, щоб зрозуміти платити чи ні.
такими темпами, як зараз - через пару років, може і релізнуть. На вихідних буде "безоплатний доступ" для бомжів, які не можуть 600 грн заплатити за гру. Хоча щоб грати все одно потрібні вкладки, тобто донат. Ти навіть нормально торгувати не зможеш на "безкоштовному акаунті", тобто якщо хочеш грати більше ніж пройти капанію, треба донатити. Але зможеш спробувати гру, щоб зрозуміти платити чи ні.
-
Геральт
Member
divinity
В PoE кілька персонажів, нічого не донатив, нічим не торгував. Ще й в ruthless. Ендгейм не цікавить. За інфу про безкоштовні вихідні дякую, може спробую.
Upd. There are no limits to character leveling, and all progress made during this period will be saved to your account.
Це не D4, хех.
В PoE кілька персонажів, нічого не донатив, нічим не торгував. Ще й в ruthless. Ендгейм не цікавить. За інфу про безкоштовні вихідні дякую, може спробую.
Upd. There are no limits to character leveling, and all progress made during this period will be saved to your account.
Це не D4, хех.
-
destructX
Member
От тільки РОЕ це суто про ендгеймГеральт: ↑ 27.08.2025 11:01 divinity
В PoE кілька персонажів, нічого не донатив, нічим не торгував. Ще й в ruthless. Ендгейм не цікавить.
-
Геральт
Member
destructX
Те саме і про Last Epoch писали. Але ні там ні там нічого цікавого для себе в ендгеймі не знайшов.
Те саме і про Last Epoch писали. Але ні там ні там нічого цікавого для себе в ендгеймі не знайшов.
-
mgerchik
Member
На диво Once Human затягнула. непоганий лутер-шутер для любителів збирати колекції.
Ну і будівництво бази зроблено супер, небо і земля порівняно із будівництвом у Icarus (знаю що зовсім різні ігри, але останнє що грав із будівництвом). Самі механіки будівництва краще реалізовані.
Ну і будівництво бази зроблено супер, небо і земля порівняно із будівництвом у Icarus (знаю що зовсім різні ігри, але останнє що грав із будівництвом). Самі механіки будівництва краще реалізовані.
-
destructX
Member
Цікавого в "сюжеткі" РОЕ нема взагалі нічого, від слова зовсім, та й зроблена вона для галочки й псування нервів всім хто нового персонажа прокачує (особливо в другій частині)Геральт: ↑ 28.08.2025 09:34 destructX
РОЕ та ЛЕ це гра про варіативність десятків білдів та їх кпд, крафт та фарм всього і вся. І це все в ендгеймі. Тобто 95% контенту цих ігор - ендгейм
-
Геральт
Member
destructX
Мені прокачка цікава, оті плюсики розподіляти при LVL-up. А прокачки в ендгеймі нема, 2/3, якщо не більше, всіх перкопойнтів беруться з кампанії. А коли дерево скілів викачане, мені вже не цікаво. Якщо білд працює без крафчених/куплених шмоток то і на шмотках воно буде працювати.
Тому крафт особливо не цікавить як і фарм заради фарму. Якихось нових супер цікавих босів в ендгеймі також не бачив. Одне й те саме нон-стоп. Фактично як будь-яка он-лайн др@чильня. А мені треба сінгл. Вже не пам'таю, що там в Grim Down чи Wolcen, але також після кампанії не затримувався.
Ну, але кожному своє
Мені прокачка цікава, оті плюсики розподіляти при LVL-up. А прокачки в ендгеймі нема, 2/3, якщо не більше, всіх перкопойнтів беруться з кампанії. А коли дерево скілів викачане, мені вже не цікаво. Якщо білд працює без крафчених/куплених шмоток то і на шмотках воно буде працювати.
Тому крафт особливо не цікавить як і фарм заради фарму. Якихось нових супер цікавих босів в ендгеймі також не бачив. Одне й те саме нон-стоп. Фактично як будь-яка он-лайн др@чильня. А мені треба сінгл. Вже не пам'таю, що там в Grim Down чи Wolcen, але також після кампанії не затримувався.
Ну, але кожному своє
-
destructX
Member
А, ну як такий фетіш то навіть і не знаю, мабуть РОЕ це поганий варіант, бо там в принципі акценти на гру в іншому.Геральт: ↑ 28.08.2025 10:07 destructX
Ну, але кожному своє
Мабуть найкраще в такому випадку буде хардкор режим на ссф, це хоч якусь цікавість привнесе
-
Васильович
Member
Пройшов кампанію Titanfall 2:
Раніше кілька разів пробував почати грати на клаві з мишкою, але акробатика тяжко давалася моїм "клешням".
А от на геймпаді дуже навіть зручно виявилося по тих стінах стрибати.
Сумно, що майже через десяток років досі немає продовження (фанати Half Life, мовчіть!)
А от на геймпаді дуже навіть зручно виявилося по тих стінах стрибати.
Сумно, що майже через десяток років досі немає продовження (фанати Half Life, мовчіть!)
-
TypStar
Member
Тут є знавці по Якудзі? починати потрібно з Якудза 0 потім Ківамі 1 і 2 ?
-
Draqoon
Member
0 Це передісторіяTypStar: ↑ 30.08.2025 14:49 Тут є знавці по Якудзі? починати потрібно з Якудза 0 потім Ківамі 1 і 2 ?
-
snegurrrka
Member
TypStar
Коротко - так, Yakuza 0 це топ 1 чи 2 гра в серії як на мене, хоча офіційно першою частиною історії є звісно Yakuza 1 (або remake Yakuza Kiwami 1). Проте, якщо немає впевненості, що всю серію захочеться грати або що Yakuza 0 дещо застаріла можливо, то також варіант почати з Yakuza: Like a Dragon - правда це вже не brawler, а turn-based JRPG, проте все ще одна з кращих ігор Yakuza.
Коротко - так, Yakuza 0 це топ 1 чи 2 гра в серії як на мене, хоча офіційно першою частиною історії є звісно Yakuza 1 (або remake Yakuza Kiwami 1). Проте, якщо немає впевненості, що всю серію захочеться грати або що Yakuza 0 дещо застаріла можливо, то також варіант почати з Yakuza: Like a Dragon - правда це вже не brawler, а turn-based JRPG, проте все ще одна з кращих ігор Yakuza.