Новости
Последние статьи и обзоры
Kакую музыку вы сейчас слушаете?
-
Kolian
Member
Отправлено спустя 4 минуты 19 секунд:
-
Ka1
Member
Вибачаюсь, але трохи цього має бути

-
МОНАХ
Member
Відправлено через 15 хвилин 8 секунд:
► Такий стан музичної душі, коли вийшов з електронної танцювальної музики, а закінчив поки що на Металі. Але грамотні кавери теж треба вміти написати:
-
Kolian
Member
-
shatun
Member
Я ж писав - залежно від джерела того поклацування.SERGBILL: ↑ 26.07.2025 18:20цифрова дистрибуція теж з поклацуваннями? на Епл Мюзік послухав "пробніки", наче чисті.shatun: ↑ 26.07.2025 12:11 Heartagram Records якогось хріна видала його виключно на вінілі.
Якщо припустити, що студійний "мастер" в нормі, то це, ймовірно, просто дефект на виробництві платівок і дистрибутив з офіційних інет-магазів не постраждає, бо він базується на копії "мастер" диску, а не копії з вініла. Але щоб з'ясувати на всі 100%, то треба придбати чи знайти весь альбом у цифрі з оф. магазу + послухати вініл, а не його оцифровку. Виключно тоді всі питання буде знято.
Ну, або нехай Yalg візьме за основу оцифровку вініла, що в нього є (багато хто жалівся на ті поклацування саме через неї) і порівняє з композицією, що є в "пробніках" Apple Music. Таймінгу пари місць з клацанням вистачить.
Я подібне провернути не зможу - слух вже тю-тю і те що хтось називає клацанням, я можу взагалі не чути...
-
Kolian
Member
Жалею что не попал на их концерт, два раза была возможность.... Первый раз на Файне Місто фесте, пришлось уехать за день до них... Кстати, кто-то был на нём? А второй раз у них был тур с Ad Infinitum и Infected Rain, но банально не было бабла 
Отправлено спустя 1 час 5 минут 57 секунд:
Отправлено спустя 14 минут 38 секунд:
Отправлено спустя 1 час 5 минут 57 секунд:
Отправлено спустя 14 минут 38 секунд:
-
Kolian
Member
Как быстро дети растут
-
Lekrs
Member
Відправлено через 47 хвилин 28 секунд: