Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

vilio_: 11.08.2025 02:11 Аціо
ого, з 2010 року 65 діагональ. Круто. Що за телик?
С 1,5 метров :teacher:
Аціо
Member

vilio_: 11.08.2025 02:11 Аціо
ого, з 2010 року 65 діагональ. Круто. Що за телик?
Якщо точніше 2011 Самсунг придбали, там усього дві моделі випускалось у той час, так що не помилитесь якщо у пошук звернетесь, зараз вже як роки 3 в нього також Самсунг 8000ї серії 65".
В мене як монітор спочатку був Соні 43", потім придбав Самсунг 43" qn90 у 2024 році.
fantomrulezz
Member

DEVES: 11.08.2025 02:13С 1,5 метров
Якщо що, я теж дивлюсь 65" з дистанції 1,5 метри і не бачу тут не те що проблеми, а навпаки - хочу купити діагональ побільше і дивитись так само.
Не існує ніяких оптимальних діагоналей для різних відстаней, це все маркетологічна туфта.
В аймаксі сидимо перед екраном розміром з 3-етажний будинок і там значно більший кут огляду виходить, ніж у 65" з 1,5 метра.
Кут огляду людського зору біля 135 градусів, а періферійний - всі 180.
VovaII
Member

fantomrulezz: 11.08.2025 15:06Не існує ніяких оптимальних діагоналей для різних відстаней, це все маркетологічна туфта.
Дивлячись що Ви на моніторі дивитесь? — Якщо якийсь шутер(наприклад Сталкер), де потрібно бачити все зображення постійно, то з 1,5 метра 65" Ви навряд чи зможете бачити. Я десь з такої відстані на 50" дивися.
fantomrulezz
Member

VovaII: 11.08.2025 17:01Якщо якийсь шутер(наприклад Сталкер), де потрібно бачити все зображення постійно, то з 1,5 метра 65" Ви навряд чи зможете бачити.
Зможете
з відстані 1,5 м 65-дюймовий екран охоплює приблизно 51,5° по горизонталі.
Це всього лише 51,5°, а кут огляду людини - 135° прямий, а періферійний - всі 180°.
VovaII
Member

fantomrulezz
Спробуйте. :beer:
fantomrulezz
Member

VovaII
Я купу ігор пройшов на ps4, ps4 pro та ps5 з такою діагоналлю на такій відстані.
Ну нема там ніяких проблем з кутом огляду.
VovaII
Member

fantomrulezz: 12.08.2025 10:10Я купу ігор пройшов на ps4, ps4 pro та ps5 з такою діагоналлю на такій відстані.
Реально цікаво подивитись Ваше проходження.
Бо на Ютубі вже не раз бачив: як гравець проходить повз підсвічених сховків, бо ті лежать трохи не по центру екрану. А так проходження як проходження. Багато глядачів дивляться. 4К(чи 2К).
Allezz
Member

Що скажете про https://rozetka.com.ua/ua/lg-43ua75006la/p506356944/ якщо немає вимог до інтернету та ігор?
Gold_Star
Member

Allezz
Для телебачення якраз нормально :D
vilio_
Junior

А що про цей філіпс міні лед, що думаєте? Ціна за мінілед 55 я так розумію найдешевше. Там ерго більше коштує, а тут типу філіпс, щей на гуглтв)
https://rozetka.com.ua/ua/philips-55pml ... 445984862/
Є ще китай https://rozetka.com.ua/ua/hisense-20013180/p443873516/
Ektalion
Member

fantomrulezz: 11.08.2025 15:06 В аймаксі сидимо перед екраном розміром з 3-етажний будинок і там значно більший кут огляду виходить, ніж у 65" з 1,5 метра.
Сядь на 1-2 ряд і потім ще раз кажи. Саме по тій причині квитки на ці ряди купляють в останню чергу :laugh:
noth1ng_matters
Member

Вітаю, допоможіть розібратись: є комп'ютер, 2к монітор і тв fullhd, який по hdmi дублювався як другий монітор і я з пк дивився на ньому скачані 1080р кіно та серіали. Придбав 4к тв, тепер питання у тій самій зв'язці коли на 4к тв дублюється 2к монітор і я скачаю вже 4к фільм і ввімкну його в плеєрі то на тв він буде в 4к чи в тих же 2к що на моніторі? Тобто треба вже не дублювання, а розбивати їх як 2 окремі монітори?
Gold_Star
Member

noth1ng_matters
Просто в окремий вихід відеокарти підключайте телевізор і в настройках вінди налаштовуйте як окремий дисплей без дублювання.
DEVES
Member

Ektalion: 30.08.2025 11:34
fantomrulezz: 11.08.2025 15:06 В аймаксі сидимо перед екраном розміром з 3-етажний будинок і там значно більший кут огляду виходить, ніж у 65" з 1,5 метра.
Сядь на 1-2 ряд і потім ще раз кажи. Саме по тій причині квитки на ці ряди купляють в останню чергу :laugh:
Я в студенческие годы как-то с друзяками сел на первый ряд, больше такой ошибки никогда не повторю :horror:
Tesseract
Member

noth1ng_matters
Якщо хочеться взагалі по феншую, то в деяких плеєрах є синхронізація частоти телевізора з відео, яке зараз відтворюється.
SergioBrutto
Junior

Ребята всем привет. Прочитал эту тему за два года но не нашел ответ на свой вопрос (а может пропустил). Подскажите ТВ с хорошей панелью для просмотра ютуба и резки. Диагональ до 55 бюджет до 1 тыс. В игры играть не планируется.
DEVES
Member

SergioBrutto: 29.09.2025 20:01 Ребята всем привет. Прочитал эту тему за два года но не нашел ответ на свой вопрос (а может пропустил). Подскажите ТВ с хорошей панелью для просмотра ютуба и резки. Диагональ до 55 бюджет до 1 тыс. В игры играть не планируется.
Серый LG C4
SergioBrutto
Junior

DEVES: 29.09.2025 20:05
SergioBrutto: 29.09.2025 20:01 Ребята всем привет. Прочитал эту тему за два года но не нашел ответ на свой вопрос (а может пропустил). Подскажите ТВ с хорошей панелью для просмотра ютуба и резки. Диагональ до 55 бюджет до 1 тыс. В игры играть не планируется.
Серый LG C4
В каких магазах можно заказать?Ранее не приходилось брать серые.
Tesseract
Member

SergioBrutto
Усі сіровози однакові. Головне щоб він був у вашому місті або кур'єр погодився зачекати 20 хв, поки ви ганяєте тести.
Ответить