Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
тобі сподобаєтьсяRadio Bay: ↑ 14.08.2025 21:10То я зрозумів. Які?
-
Radio Bay
Member
Hotspur: ↑ 14.08.2025 21:22Акустический кабель Hi-Fi Одескабель 2х2,5
Відправлено через 10 хвилин 26 секунд:
Але без лопаток не заграєHotspur: ↑ 14.08.2025 21:22Акустический кабель Hi-Fi Одескабель 2х2,5
-
vitamir
Member
А ще не заграє без акустичних граблів, акустичної сапи і акустичних серпа з молотом, обов'язково схpещених певним чином.
Я би не ризикував вмикати підсилювач з кабелем, під'єднаним лише з одного боку.
Як би чого не сталось.
А погратись можна і без кабелів, і без колонок. Байдуже, бо все одно звуку не буде.
Щодо Одесакабель, він дасть фору багатьом сучасним овдиоуфайльським, бо справжня електортехнічна мідь наше всьо.
Я би не ризикував вмикати підсилювач з кабелем, під'єднаним лише з одного боку.
Як би чого не сталось.
А погратись можна і без кабелів, і без колонок. Байдуже, бо все одно звуку не буде.
Щодо Одесакабель, він дасть фору багатьом сучасним овдиоуфайльським, бо справжня електортехнічна мідь наше всьо.
Последний раз редактировалось vitamir 14.08.2025 22:09, всего редактировалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
включити подивитись чи загорівся екранчик виключитиvitamir: ↑ 14.08.2025 22:06А погратись можна і без кабелів, ібез колонок. Байдуже, бо все одно звуку не буде.
Відправлено через 56 секунд:
я так і знав що треба буде міфрил родій добуватьRadio Bay: ↑ 14.08.2025 21:58Але без лопаток не заграє
Родій - це дорогоцінний метал платинової групи, відомий своїм блиском та стійкістю до корозії. Він використовується в ювелірній справі для покриття виробів з білого золота та срібла, а також має застосування в автомобільній промисловості, електроніці та медицині.
-
Radio Bay
Member
Низький рівень окислювання сенс. Його ж там зовсім тонкий шар. Сам зрозумієш, що таке окислювання контактів, як легенько перезачистиш, хоча нічого в том страшногоHotspur: ↑ 14.08.2025 22:09а також має застосування в автомобільній промисловості, електроніці та медицині, та стійкістю до корозі
-
vitamir
Member
Насправді, чим менше контактів на шляху струму між виходом підсилювача і входом перетворювача, тим краще.
Тому, родій чи золото, байдуже. Немає зайвого контакту. - немає проблеми.
-
Hotspur
Member
в мілітарці все покривають золотом щоб окислення не було. тут Radio Bay правийvitamir: ↑ 14.08.2025 22:36Тому, родій чи золото, байдуже. Немає зайвого контакту. - немає проблеми.
-
Radio Bay
Member
Так, була така ідея впаювати дріт у кросовер та плату підсилювача. Згоден, це повинно працюватиvitamir: ↑ 14.08.2025 22:36Насправді, чим менше контактів на шляху струму між виходом підсилювача і входом перетворювача, тим краще.
-
Hotspur
Member
я таке десь бачивRadio Bay: ↑ 15.08.2025 00:54Так, була така ідея впаювати дріт у кросовер та плату підсилювача. Згоден, це повинно працювати
-
Radio Bay
Member
Тому що це дозволяє перекомутацію, а так паяти напрямі - саме ефективнеHotspur: ↑ 15.08.2025 00:52в мілітарці все покривають золотом щоб окислення не було
-
Hotspur
Member
-
Hotspur
Member
забрав smsl A300. не включав
. почекаю акустику
-
StTechnik
Member
Hotspur
та давай, не томи... Устроил тут нагнетание обстановки
та давай, не томи... Устроил тут нагнетание обстановки
-
Radio Bay
Member
Може дам тобі на тест якось Oyaide Explorer 2x1,5m з родієвими лопатами на кінцях на пару днів, якщо буде цікавоHotspur: ↑ 14.08.2025 21:22Акустический кабель Hi-Fi Одескабель 2х2,5
-
Hotspur
Member
ок. тепер Elac взяти і все зібрати до купи. кабель замовивRadio Bay: ↑ 15.08.2025 18:49Може дам тобі на тест якось Oyaide Explorer 2x1,5m з родієвими лопатами на кінцях на пару днів, якщо буде цікаво
-
MSiAventador
Member
-
Hotspur
Member
товщина наше всеMSiAventador: ↑ 15.08.2025 22:35Hi-Fi починається з Одескабель , 100%
-
MSiAventador
Member
Ну що дівчата, зараз покажу правильний розмір акустичного кабеля 4,5 мм2...Hotspur: ↑ 15.08.2025 22:39товщина наше всеMSiAventador: ↑ 15.08.2025 22:35Hi-Fi починається з Одескабель , 100%. всі дівчата згодні
![]()

-
StTechnik
Member
MSiAventador
Не знаю как кабель, но ковер для мыши - Топ

Не знаю как кабель, но ковер для мыши - Топ
-
MSiAventador
Member
Мейд ін Тайвань, MSi Gaming Shield Mousepad - 329 грн. ціна в 2018 році
2018-2023