Пропоную обговорити Розробники розповіли про роботу над перевиданням Warhammer 40,000: Dawn of War — Definitive Edition
І досі я не побачив щоб хоч раз згадали виправлення багів.
Новости
Последние статьи и обзоры
Розробники розповіли про роботу над перевиданням Warhammer 40,000: Dawn of War — Definitive Edition
-
Ararat
Member
-
Anytime
Member
Це не входить в завдання лінивих ремастерів. Нагадали про 64bit update, що покращить підтримку модів, а далі можете поставити собі bugfix mod. Багато в ті часи горіло у людей від pathfinding, але і це було в модах як і покращені текстури. Не тягне оновлення на ціну в 30$.Ararat: ↑ 14.08.2025 09:06 І досі я не побачив щоб хоч раз згадали виправлення багів.
-
OldGoodGames
Member
відчуття коли за 20років не вигадали нічого краще, треба продати старе у новій упаковці 
-
AlmstHappySndwch
Junior
Free for original owners або нехай ідуть в сракуВласники старої версії Dawn of War — Anniversary Edition отримають знижку в 30%.
-
NUN4AG
Member
Ніколи не був великим шанувальником стратегій, але років 15 назад трохи побавився в C&C 3, C&C Red Alert 3, World in Conflict, CoH та Total War: Shogun 2.
Warhammer 40,000: Dawn of War - Anniversary Edition 1-2 також пиляться в бібліотеці Steam. Тоді якось руки не дійшли, але в ті часи я і фанатом РПГ (особливо ізометричних партійок) не був, т.щ. може ще настане час і я дозрію
Тоді цей ремастер якраз має коштувати як зараз оригінал (3$ зі знижкою)...
Warhammer 40,000: Dawn of War - Anniversary Edition 1-2 також пиляться в бібліотеці Steam. Тоді якось руки не дійшли, але в ті часи я і фанатом РПГ (особливо ізометричних партійок) не був, т.щ. може ще настане час і я дозрію
Тоді цей ремастер якраз має коштувати як зараз оригінал (3$ зі знижкою)...
-
Breathtaking
Junior
Черговий плювок в обличчя фанатів. Особливо тих у кого є усі частини версії DoW.AlmstHappySndwch: ↑ 14.08.2025 18:17Free for original owners або нехай ідуть в сракуВласники старої версії Dawn of War — Anniversary Edition отримають знижку в 30%.
P.S. Окрім третьої частини))
-
Derigan
Junior
Я надіюсь мод для теранидів теж буде з часом як і раніше інакше на"*!й меня ця х)+-:'*я нова
-
tablestikus
Member
воно коштує меньше меньше 10 бакісв для тих у кого попередні версії - чого ти ниєш?AlmstHappySndwch: ↑ 14.08.2025 18:17Free for original owners або нехай ідуть в сракуВласники старої версії Dawn of War — Anniversary Edition отримають знижку в 30%.
-
AlmstHappySndwch
Junior
Відмінностей від попередніх версій навіть на 10 баксів не наберетьсяtablestikus: ↑ 24.08.2025 15:23воно коштує меньше меньше 10 бакісв для тих у кого попередні версії - чого ти ниєш?