Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Vader
Member
BloodyElf
Не,ну хорошош забацалти?Я к чему,что могут красиво и без упора в видеопамять,я думаю,что тенденция новых игр, будет как раз идти в этом направлении.
Не,ну хорошош забацалти?Я к чему,что могут красиво и без упора в видеопамять,я думаю,что тенденция новых игр, будет как раз идти в этом направлении.
-
man1242
Member
В мене воно з фреймгеном та длсс на якість у 2к вище 8гб врам не завантаживало, хоча у беті бували місця де текстур були дуже бідні та мильні.BloodyElf: ↑ 12.08.2025 02:29+/- 10Гб на ультра в 4к. На Ютубі багато тестів виклали.Vader: ↑ 11.08.2025 22:10 Видели какую Батлу эталонную выкатили?Красивейшая,современная игра,и на всем железе пашет..
Единственное я не вник.. Сколько на нее гигов надо карту?Не упирается ли там что то,в что то?
-
Vader
Member
Не знаю,как для беты и меня,любителя батлы,это супер результат..я купил ещё на презентации
...А на оледе,она воще шикардосно выглядит...
-
Patruletz
Member
все онлайнове робиться так щоб пахало більш-менш на залізі 5 річної давності, щоб розширити охват аудиторіїVader: ↑ 12.08.2025 02:43я думаю,что тенденция новых игр, будет как раз идти в этом направлении.
-
Vader
Member
Patruletz
Да какая мне разница,п'ятирічне воно,чи дяситирічне!!Выглядит отлично,покруче чем некоторые требовательные новые игры
Господи прости,глянешь на сталкер наш,плакать хочется,в графическом плане.Наведи мне пример эталона графики.
Ещё раз,разрабы батлы молодцы!Клиент доволен на все 100,и это бета...ещё 2 месяца до выхода...мелочи допилят.Если б все игры так делали,с такой ответственностью,цены б не было.Ото один,из немногих случаев,когда я доволен на старте..
Да какая мне разница,п'ятирічне воно,чи дяситирічне!!Выглядит отлично,покруче чем некоторые требовательные новые игры
Господи прости,глянешь на сталкер наш,плакать хочется,в графическом плане.Наведи мне пример эталона графики.
Ещё раз,разрабы батлы молодцы!Клиент доволен на все 100,и это бета...ещё 2 месяца до выхода...мелочи допилят.Если б все игры так делали,с такой ответственностью,цены б не было.Ото один,из немногих случаев,когда я доволен на старте..
-
Vader
Member
Я не молюсь на Батлу,но так,без обмана,без левых обещаний,в наше время,выпустить продукт,такого качества за смешные 1600гр..Это реально круто. По части Розширити охват аудитории..А це погано?
-
Vader
Member
Все,харе офтопить..Я в тех плане привел пример,а мы тут игру обсуждаем..
-
Patruletz
Member
при чому тут графіка синглу до графіки мультиплеєра?Vader: ↑ 12.08.2025 07:19Наведи мне пример эталона графики.
тобто ЕА пилить ігри котрим немає рівних, самому то не смішно?Vader: ↑ 12.08.2025 07:19Если б все игры так делали,с такой ответственностью,цены б не было
-
Vader
Member
Patruletz
Я тебе про конкретную игру сказал Батлу 6.
Открою тебе секрет,во многих мультиплеерах есть сингл.Который мы тоже увидим и тут.
Так многие мультиплеера,выглядят лучше чем синглы
Я тебе про конкретную игру сказал Батлу 6.
Открою тебе секрет,во многих мультиплеерах есть сингл.Который мы тоже увидим и тут.
Так многие мультиплеера,выглядят лучше чем синглы
-
Vader
Member
Patruletz
И не пойму,нафига ты споришь,если есть не сказки и демо ролики,а поиграли в этот продукт..Даже не любители серии, остались довольны...
Ты вообще играл?начнем с этого..
И не пойму,нафига ты споришь,если есть не сказки и демо ролики,а поиграли в этот продукт..Даже не любители серии, остались довольны...
Ты вообще играл?начнем с этого..
-
Patruletz
Member
5-6 місій по 40хв кожна?Vader: ↑ 12.08.2025 07:48Открою тебе секрет,во многих мультиплеерах есть сингл
3 години за компашку, а так мені вона не цікава даже безкоштовноVader: ↑ 12.08.2025 07:52Ты вообще играл?начнем с этого..
-
Vader
Member
Patruletz
Мы говорим про техсоставляющюю.Что игра выглядит классно,что игра работает четко даже на бете,что игра работает на разном железе и подходит многим..Чё ты мне тут втираешь какую то дичь,про компанию,и что она тебе даром не нужна
Отправлено спустя 2 минуты 53 секунды:
Patruletz
Смотри как игра зашла,аж карту спалил
https://www.overclockers.ua/ua/news/gef ... lefield-6/
Отправлено спустя 5 минут 21 секунду:
Patruletz
Кстати,а во что ты играешь?
Мы говорим про техсоставляющюю.Что игра выглядит классно,что игра работает четко даже на бете,что игра работает на разном железе и подходит многим..Чё ты мне тут втираешь какую то дичь,про компанию,и что она тебе даром не нужна
Отправлено спустя 2 минуты 53 секунды:
Patruletz
Смотри как игра зашла,аж карту спалил
Отправлено спустя 5 минут 21 секунду:
Patruletz
Кстати,а во что ты играешь?
-
Patruletz
Member
так я тобі й написав ще першим постом що мельтиплеєр вилизується технічно і графічно у тому ж числі, шоб на мінімалках можна було грати без лагів у великій зарубіVader: ↑ 12.08.2025 11:18Мы говорим про техсоставляющюю.
грав ще з 2 челами, хотя би читай правильно то може й зрозумієш про що річ.Vader: ↑ 12.08.2025 11:18и что она тебе даром не нужна
RTSVader: ↑ 12.08.2025 11:18Кстати,а во что ты играешь?
-
Vader
Member
Так а нафига ты мне голову морочишь своими тупыми постами,с кем ты играл,нравится тебе или нет...
Я конкретно про железо и работу игры!
У тебя объективно есть претензии к 6 батле в плане графона и оптимизации?
Я конкретно про железо и работу игры!
У тебя объективно есть претензии к 6 батле в плане графона и оптимизации?
-
Vlaad13
Member
Батлфілд 6, напевно зараз виглядає як найкращий шутер(я це визнаю як фанат КС, Колди і Пабг), і це ще до релізу. Тобто вони ще дещо підфіксять, додадуть режимів і Колда вдавиться від заздрощів, ще було б круто режим королівської битви. Те що ви граєте в РТС і вам не подобається Батла(або інші ігри ЕА) ще не значить що вони роблять погані ігри. Просто ви граєте в інший жанр.Patruletz: ↑ 12.08.2025 10:545-6 місій по 40хв кожна?Vader: ↑ 12.08.2025 07:48Открою тебе секрет,во многих мультиплеерах есть сингл![]()
3 години за компашку, а так мені вона не цікава даже безкоштовноVader: ↑ 12.08.2025 07:52Ты вообще играл?начнем с этого..![]()
-
mgerchik
Member
як я зрозумів, з того що вона навіть на моєму конфігі дуже жваво йшла, то вимоги не сильно високі.Volodya811: ↑ 06.08.2025 13:23Хоча, подивимося на те, що буде вимагати БФ 6
за пару годин бети, зловив лише один артефакт на 5-7 секунд, який сам і зник; але це претензії до моєї ВК вже мабуть.
Vlaad13: ↑ 12.08.2025 11:53Тобто вони ще дещо підфіксять, додадуть режимів і Колда вдавиться від заздрощів
колда має на вдавитись, а збанкрутіти на***г, за те криве гівно, що вони випустили, із всіма маніпуляціями із матчмейкінгом, із кривою реєстрацією влучань, та ін.
-
Patruletz
Member
так я не сказав що гра таке собі, грав без вильотів та якихось сильно замітних багів.Vlaad13: ↑ 12.08.2025 11:53Батлфілд 6,
NFS скотили до прямVlaad13: ↑ 12.08.2025 11:53ще не значить що вони роблять погані ігри.
-
man1242
Member
З`явилось бажання на випередження процессу замінити СПО на процеесорі на СРО під майбутній апгрейд, головний фактор поспіху це можливість теріотично зменшити нагрів відеокарти шляхом позбавлення башти для виведення теплого повітря через гору. Може був в когось подібний досвід хотів почути думку, звісно бажано почути обгрунтовані відповіді та поради. За порадами пішов до чату GPT той накинув що у випадку башти потрібно зменшити відстань між баштою за заднім вентелятором на видув, усе переставив у той же день зробив попередньо фіксований вимір але різниці не було
хоча по заміру рукою теплого повітря стало трохи меньше у зоні видуву.
-
Vader
Member
man1242
А яки в тебе темпери?апгрейд на що саме?
Мені здається,ти шось собі придумав,не то що треба..
-
man1242
Member
Звісно під ам5, у знайомого 7900хт 62 градуси коли в мене було 67 літом хоча і на 7900хтх, тому і з`явилась така думка. В нього звісно вода стоїть замість башти але різниця між 320тдп та 360 не думаю що така велика була та і у багатьох теж такі темпи бачив тому і міркую.Vader: ↑ 13.08.2025 14:24 man1242