Новости
Последние статьи и обзоры
Battlefield 6
-
Martix
Member
Попробовал поиграть без вертикальной синхронизации. RTX 3080 12GB + R5 5600/32GB RAM = 75-100+к/сек в QHD на ультрах. Отличная оптимизация. Видеопамяти кушает около 8гб. Думаю RTX5060 для этой игры будет в FULLHD достаточно. Стоило бы сказать, что графика средненькая, но современность такова, что разрабы умудряются делать убогую графику при неадекватной оптимизации. 
-
MaxZema
Member
Пограв я годину в бетку і видалив. Тепер я остаточно зрозумів , що онлайн шутери не моє, ніколи більше не буду грати в таке, старий для цього лайна 
-
John Doe
Member
Таки с 00:00 успел побегать.
Личное мнение - на "скелет" BF2042 натянули графику из ВFV с сетингом BF3\BF4.
Пока прикольно, как на релизе будет непонятно.
-
Martix
Member
Чем больше играю, тем больше нравится. Как Battlefield 4, только лучше
Жду инфу о картах и о всех "особенностях" релиза и буду брать. 
Надеюсь игру не испортят пестрыми скинами и зомби-режимами.
Надеюсь игру не испортят пестрыми скинами и зомби-режимами.
-
Volodya811
Member
Скільки Вам років? Ігри серії БФ для "умовно старих" і є. Я знаю гравця з Німеччини якому 75 років уже. Швидкість реакції уже не та, але за рахунок техніки, переміщення по карті та гри з кулеметом - нічого так виходить.MaxZema: ↑ 09.08.2025 21:51 Пограв я годину в бетку і видалив. Тепер я остаточно зрозумів , що онлайн шутери не моє, ніколи більше не буду грати в таке, старий для цього лайна![]()
Відправлено через 2 години 32 хвилини 47 секунд:
Побігав ще кілька каток в режимі, який схожий на штурм. Враження:
1. З механікою переміщення бійця освоївся. Піймав хвилю і знову почав "рвати"
Якщо я атакую в ближньому бою, то з ймовірністю 70-100% ложу бійця. Іноді, і по чотири бійця за один раз. Було б веселіше, якби кемперів було менше, але і так позитивний настрій отримав
2. 70-90 ФПС для БФ6 вистачає. Гра йде плавно, але у ближньому бою на швидкості, я бачу, як гравець переміщується "мікро-телепортаціями". В ідеалі треба 150-200 ФПС. Однак, ці "мікро-телепортації" противнику рідко допомагають, якщо я набрав швидкість і рашу.
3. Майже в кожній катці бачу читерів (волхак і АІМ бот). В одній із каток в протилежній команді таких "пасажирів" було аж два. Не здивуюся, якщо ці особи з раші. В грі все як у житті - жити за правилами, працювати - це не для них
-
Grava
Member
Якби ще інколи не підкидувало на сходинках/купах мусору при стрейфах, а то навіть на кілька метрів підлітав.
АК-205 це якась імба. Стріляє точно як лазер, з дефолтним обвісом невелика віддача чітко вгору, дуже легко контролювати. З нормальним обвісом на стрільбищі дуже просто в голову класти дальній мішені навіть такому раку як я бо все летить в одн у точку
На великих відстанях я до цього стільки ще не вбивав.
АК-205 це якась імба. Стріляє точно як лазер, з дефолтним обвісом невелика віддача чітко вгору, дуже легко контролювати. З нормальним обвісом на стрільбищі дуже просто в голову класти дальній мішені навіть такому раку як я бо все летить в одн у точку
-
Earanak
Member
Ступеньки и кучи мусора это мелочь, то такоеGrava: ↑ 10.08.2025 10:03Якби ще інколи не підкидувало на сходинках/купах мусору при стрейфах, а то навіть на кілька метрів підлітав.
Кстати, и Рэгдолл иногда багает. Причем бывает обидно, когда тебе в лицо настреляли а тебя откидывает не назад а ты улетаешь вперед в врага, порой достаточно далеко, или в тебя убивают с обычного автомата и внезапно твою тушку кидает в воздух на крышу какой то будки и тебя реснуть не могутEaranak: ↑ 07.08.2025 12:10 когда тебя багает на скалах и подкидывает метров на 5-7 вверх и ты успеваешь еще пострелять в воздухе![]()
Жаль это сложно воспроизводить стабильно ))
-
Grava
Member
Earanak
Я один раз якось на другий поверх зруйнованої хати стрибнув, здивувався більше ніж ворог що там сидів у куті
Я один раз якось на другий поверх зруйнованої хати стрибнув, здивувався більше ніж ворог що там сидів у куті
-
Lorichic
Member
Намахали тебя в том обзоре, где 9800x3d равен 10700к, зашёл на первую же карту, меньше 200 фпс нет на твоих настройкахVolodya811: ↑ 10.08.2025 01:4970-90 ФПС для БФ6 вистачає. Гра йде плавно, але у ближньому бою на швидкості, я бачу, як гравець переміщується "мікро-телепортаціями". В ідеалі треба 150-200 ФПС
https://fex.net/uk/s/zcd1a2z
-
Volodya811
Member
Покажіть ФПС з консолі (самої гри). А то щось не віритьсяLorichic: ↑ 10.08.2025 10:47Намахали тебя в том обзоре, где 9800x3d равен 10700к, зашёл на первую же карту, меньше 200 фпс нет на твоих настройкахVolodya811: ↑ 10.08.2025 01:4970-90 ФПС для БФ6 вистачає. Гра йде плавно, але у ближньому бою на швидкості, я бачу, як гравець переміщується "мікро-телепортаціями". В ідеалі треба 150-200 ФПС![]()
https://fex.net/uk/s/zcd1a2z
П.С. В грі є консоль (викликається клавішею ~ ), можна ввести команду для відображення ФПС PerfOverlay.DrawFps 1. Щоб вимкнути лічильник, потрібно ввести PerfOverlay.DrawFps 0.
-
Lorichic
Member
Volodya811: ↑ 10.08.2025 10:54Покажіть ФПС з консолі (самої гри). А то щось не віриться
Последний раз редактировалось Lorichic 10.08.2025 10:57, всего редактировалось 1 раз.
-
Volodya811
Member
Увага! У кого низький ФПС і процесор постійно завантажений на 100% робимо наступне:
1. Відкриваємо блокнот і вводимо (це для процесора 8 ядер і 16 потоків).:
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16
2. Зберігаємо файл, як user.cfg і кидаємо в папку з грою.
П.С. Після цього у мене процесор завантажений на 80-100%, періодично і до 60% почав просідати.
1. Відкриваємо блокнот і вводимо (це для процесора 8 ядер і 16 потоків).:
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16
2. Зберігаємо файл, як user.cfg і кидаємо в папку з грою.
П.С. Після цього у мене процесор завантажений на 80-100%, періодично і до 60% почав просідати.
-
Grava
Member
Можна просто увімкнути у налаштування і вибрати один із декількох режимів відображення.Volodya811: ↑ 10.08.2025 10:54можна ввести команду для відображення ФПС PerfOverlay.DrawFps 1
-
Volodya811
Member
Тягне добре. Питань немає. А я так і не розібрався, що у мене не так з налаштуваннями. Можливо, через те, що я вимкнув ігровий режим у Вінді?Lorichic: ↑ 10.08.2025 10:56Volodya811: ↑ 10.08.2025 10:54Покажіть ФПС з консолі (самої гри). А то щось не віритьсяТам и консоль есть, смотри внимательней, с 1м 20сек
-
Grava
Member
GIGABYTE RTX 2060 Super Gaming OC 8G?Volodya811: ↑ 10.08.2025 11:00Можливо, через
-
Lorichic
Member
Он писал что видяха недогружена, там что-то другое, 10\11 поколение спокойно сотку фпс выдают, но не у ВолодиGrava: ↑ 10.08.2025 11:07GIGABYTE RTX 2060 Super Gaming OC 8G?
-
Volodya811
Member
Яка у Вас версія Віндоуса? Можливо, з цим пов'язано, що Ви не всі патчі ставили?Lorichic: ↑ 10.08.2025 11:09Он писал что видяха недогружена, там что-то другое, 10\11 поколение спокойно сотку фпс выдают, но не у ВолодиGrava: ↑ 10.08.2025 11:07GIGABYTE RTX 2060 Super Gaming OC 8G?
-
Lorichic
Member
Volodya811
11 винда с сайта майков, 24H2, установлены текущие обновления, патчи незнаю что это такое
11 винда с сайта майков, 24H2, установлены текущие обновления, патчи незнаю что это такое
-
Grava
Member
Lorichic
Він писав що у нього 70-90фпс. Я от подивився кілька тестів 2060супер на лоу налаштуваннях і там вк завантажена на максимум і скоріше 70 фпс ніж 90
Він писав що у нього 70-90фпс. Я от подивився кілька тестів 2060супер на лоу налаштуваннях і там вк завантажена на максимум і скоріше 70 фпс ніж 90
-
Volodya811
Member
Насправді, 80-95. Рідко коли нижче 80 ФПС.Grava: ↑ 10.08.2025 11:25 Lorichic
Він писав що у нього 70-90фпс. Я от подивився кілька тестів 2060супер на лоу налаштуваннях і там вк завантажена на максимум і скоріше 70 фпс ніж 90![]()