Огляд механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Azoth X. Візуальний вибух

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Огляд механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Azoth X. Візуальний вибух

може клавіатура і виглядає прикольно але ціна просто капець) у самого apex 7 і можу сказати що на цей екран взагалі ніколи не звертаеш уваги)
AlienFighter
Member

Надто мало кнопок, надто багато свістульок-пердульок. Хто таке любить, то його і ціна влаштує.
leif
Member

Продукт виключно для тих, кому практично неважливо шо і як там всередині, але життєво необхідно, щоб це був ROG B-) гірше ніж ОГ azoth в усьому крім розташування світлодіодів, хоча фр4 плейт, можливо, і краще пасуватиме до набитого фоамами напівпластикового кейсу зі snow світчами, але це таке, не можна назвати хоч скільки небудь серйозним покращенням.

Дизайн капів, до речі, жахливий, імхо. Навіть в рамках цього стилю. Якесь ультра китайське школоло, на мій пенсіонерський смак
Последний раз редактировалось leif 06.08.2025 12:51, всего редактировалось 4 раза.
AlienFighter
Member

Вважайте рекламою, недавно купив собі Logitech G213 Prodigy Gaming Keyboard USB UKR - задоволений як слон! Рекоменндую усім, хто віддає перевагу повнорозмірним клавіатурам з робочими F-ками.
leif
Member

AlienFighter: 06.08.2025 12:33 Вважайте рекламою, недавно купив собі Logitech G213 Prodigy Gaming Keyboard USB UKR - задоволений як слон! Рекоменндую усім, хто віддає перевагу повнорозмірним клавіатурам з робочими F-ками.
Це ж мембранка. На любителя :yes:
AlienFighter
Member

Так, мембранка, зате ціна приємна та тихо працює. Щодо натисків жодних проблем не має, забавки ганяю, тексти набираю.
leif
Member

AlienFighter
Головне, щоб особисто вам подобалось. Найрізноманітніші клавіатури та їхні кофіги тому і існують, що кожен шукає щось до смаку саме собі. Комусь мембранки, комусь ЕС, комусь НЕ, комусь світчі на металевому контакті :banan:
Mozdev
Member

Є на багато більш якісніші механічні клавіатури, за меншу ціну, ніж цей продукт маркетингу.
Якщо ціну цієї клавіатури поділити 2,5 то буде вже щось нормальне.
bigmonstr666
Member

доречі, кому цікаві адекватні ціни на клави, бо я рахую у нас просто вся переферія за оверпрайс йде, то гляньте американскьйи амазон, всю переферію тягнув звідти. наприклад той же apex 7 у нас коштує за неадекватні 7-8 к, я взяв за 95$ плюс доставка баксів 15 але у цю ціну я доклав ще товірів які придбав. а на розпродажі так взагалі ціни дуже смачні на механіку. :beer:
Wahoo
Member

И вот опять радужная подсветка, которая подсвечивает всё, кроме нужного (сами кнопки).
Ostin
Member

По ціні ніби ноутбук, але немає начиння та екрану :rotate:
Дядя Діма
Member

Щойно продер очі, зайшов на Овери спросоння, і очі мало не повилазли.

Ну... Приємно, звісно ж, що asus нарешті освоїли кейкапи аля сендвіч-стайл, якими любив хизуватися китайський мас-маркет, ну або, зокрема, клавіатури 5 річної давності від Hexgears. А так, реально, крім дизайну і "південних" світлодіодів начебто хвалитися і нічим, причому за таку ціну.

Боже, Aula F75, що коштує в 5 разів дешевше, і то краще буде. Крім того, з нею, та ще й за такі гроші, кладуть пилозахисний кофр, ну і наклейки під регіональну розкладку. Реально жлобам з асуса - стидоба. :down:
Polaroid1962
Member

Wahoo: 06.08.2025 13:10 И вот опять радужная подсветка, которая подсвечивает всё, кроме нужного (сами кнопки).
Навіщо взагалі потрібна підсвітка у клавіатурах?

Це типу дивлячись на клавіатуру водити над нею вказівним пальцем у пошуках потрібної кнопки чи як?
alumem
Member

Polaroid1962
Ничего странного, это ж форум пенсионеров которые не могут в слепую печать.
Polaroid1962
Member

PS А вона що, не підтримує QMK? Якщо ні то це цінова категорія до $50.

Відправлено через 31 хвилину 34 секунди:
Polaroid1962: 06.08.2025 13:37
Wahoo: 06.08.2025 13:10 И вот опять радужная подсветка, которая подсвечивает всё, кроме нужного (сами кнопки).
Навіщо взагалі потрібна підсвітка у клавіатурах?

Це типу дивлячись на клавіатуру водити над нею вказівним пальцем у пошуках потрібної кнопки чи як?
Я так розумію мінуси від тих "впевнених користувачів пк" яким навіть зі світлом довго шукати літери на клавіатурі щоб надрукувати обґрунтовану відповідь?)
Geinz21
Member

bigmonstr666: 06.08.2025 12:11 Предлагаю обсудить Огляд механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Azoth X. Візуальний вибух

може клавіатура і виглядає прикольно але ціна просто капець) у самого apex 7 і можу сказати що на цей екран взагалі ніколи не звертаеш уваги)
12к грн за шматок пластмаси... Asus уже давно перестав сприймати як якісного виробника, а скоріше як Apple/Nintendo від світу комплектуючих :laugh:
den888
Member

Самі символи не підсвічуються, української гравіровки немає, хоча з нову ж таки самі символи без підсвічування :-/ ну таке …була колись Logitech g810 Orion. Як на мене найкраща клава, але на не надійних одноразових свічах, які ніхто не ремонтує.
Nekros
Member

den888: 06.08.2025 14:45 Самі символи не підсвічуються, української гравіровки немає, хоча з нову ж таки самі символи без підсвічування :-/ ну таке…
Це норма. На PBT кейкапах немає підсвічування символів
Дядя Діма
Member

Ostin: 06.08.2025 13:11 По ціні ніби ноутбук, але немає начиння та екрану :rotate:
Там у горі справа є маленький екранчик :lol:
Mozdev
Member

Nekros: 06.08.2025 15:18
den888: 06.08.2025 14:45 Самі символи не підсвічуються, української гравіровки немає, хоча з нову ж таки самі символи без підсвічування :-/ ну таке…
Це норма. На PBT кейкапах немає підсвічування символів
О так, у світі не існує PBT кейкапів із "Shine Through / Backlit" :rotate:
А в мене є, мабуть я чарівник. :super:

( для тих хто не зрозумів є достатньо варіантів PBT кейкапів де підсвітка підсвітлює саме символи, є навіть із Українською мовою.)
Ответить