Новости
Последние статьи и обзоры
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
spoglyadach
Member
В сенсі? Я викладав тут не мало фото, наразі більшість стафу дуже компактно складено в коробки і далеко не все так просто дістати бо не все детально промарковано, а дещо лежить по кілька штук в коробках. Маленькі коробки у великих і тому подібне, зараз навіть не викладаю фото з гарними платами після рекапу. Немає творчого натхнення після гарної роботи ще й гарно сфотографувати, але обов'язково зробим 
-
offece-trader
Member
И так на всех полочкахspoglyadach: ↑ 31.07.2025 14:11Маленькі коробки у великих і тому подібне
-
mklm
Member
gigabyte pcx 5900
his 9500
sapphire x850
soltek xabre 300
asus не знаю, x800?
inno3d mx400
triplex mx440
sapphire 4850
his 9500
sapphire x850
soltek xabre 300
asus не знаю, x800?
inno3d mx400
triplex mx440
sapphire 4850
-
ApostolCV
Member
-
spoglyadach
Member
Аліекспрес, гвинти з шайбами на будь-який смак під будь-яку викрутку, хоч торкс хоч зірочка, а що саме лагодилось там типу щось ламається всередині?
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, так. Пайка.
-
spoglyadach
Member
В принципі не дивно, враховуючи робочі температури такої пам'яті, особливо коли там чіпи з двох сторін, ще й працювали часто в комплекті з боксовим охолодженням яке м'яко кажучи не обдуває нічого окрім однієї плашки
-
Avant
Member
Хтось стикався з таким? Асус 4850 б'є помилку по живленню на екран, і відмовляється стартувати. 6-пін підключено, само собою. Перевіряв на трьох різних БП.
Маю іншу абсолютно таку саму, стартує в тому же конфігу без проблем. Сбитих смд не знайшов, плату і коннектор помив добре спиртом - безрезультатно
Маю іншу абсолютно таку саму, стартує в тому же конфігу без проблем. Сбитих смд не знайшов, плату і коннектор помив добре спиртом - безрезультатно
-
radical
Member
Ну можна ще подивиться, чи нема тріщин навколо пайки коннектора живлення та потикати мультиметром, куди доходить напруга.
-
saren
Member
Avant
Мож шим питания подох, или не получает pson?
Видяха с 12в пци-е получила, а с минифитов нет... Там еще бывают предохранители возле минифитов, я бы их прозвонил.
Мож шим питания подох, или не получает pson?
Видяха с 12в пци-е получила, а с минифитов нет... Там еще бывают предохранители возле минифитов, я бы их прозвонил.
-
ApostolCV
Member
Як сказав Радікал , перевірити під мікроскопом чи нема кільцевих тріщин навколо 6Pin 12V .
Перевірити чи доходить до VRM.
3 чи зчитує токовиміряючий шунт.
Перевірити чи доходить до VRM.
3 чи зчитує токовиміряючий шунт.
-
ApostolCV
Member
-
offece-trader
Member
кому интересно, на виолити один продаван вывалит пачку здфх, даже некоторые занедорого.
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Intel Pentium 4 660 SL7Z5
https://violity.com/ua/120603004-processor-intel-1
https://violity.com/ua/120603004-processor-intel-1
-
Бумик
Member
Стосовно цього бренду - ті,що є в мене,то РС 6400 (800)погано погнались,до 1000 мГц не дотягнули.Ті що РС 9200 (1150),то на мамці Х48 зараз роблять на 1200 мГц.ApostolCV: ↑ 03.08.2025 09:50 До речі , що скаже хорошого чи поганого, шановне панство про ці пташки ?![]()
Але це про що-просто піднімаю частоту,таймінгі на авто,на РС 6400 можливо трохи підзадирав напругу.
Доречі,з плашок ДДР2 з радіаторами ,що в мене в наявності (а це GSkill \ OCZ\Corsair\Kingston Hyper )саме чудово погнались Кінгстони,800 @1000,чотири плашки по 2Гб разом так працюють,на мамці MSI P35 Neo2 .Це не назвеш екстрім розгоном,але всеж,як то так.
А ось фото OCZ,які є.РС 9200 навіть Low Voltage/
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Особисто в сене скільки кінгстонів не пройшло через мої руки за весь час, сама дерев'яна память що DDR2 що DDR3 а в моделях що розігнані виробником зазвичай щось ще вище взати не дуже вдавалось. Звісно що там всюди були різні чіпи і інфа ця не дуже корисна але такий в мене досвід. Особливо DDR3 періоду розквіту 2012-2014 роки прям дуууже погано їхала, всякі там Genesis і таке інше
Відправлено через 39 секунд:
це мабуть з того лота де пула ціла пачка солтеків
Відправлено через 39 секунд:
-
acidburn
Member
Серьожі Кірову буде цікаво? Але шото мені здається що нетестовані карти зі смітнику навіть на ібеї вже погано беруть, ну 40 баксів ще якосьoffece-trader: ↑ 03.08.2025 16:48 кому интересно, на виолити один продаван вывалит пачку здфх, даже некоторые занедорого.
https://www.ebay.com/itm/286731872422
та й награлися вже всі з ними, зацініть краще МХМ вуду в лаптопі
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
radical
Member
PC133 у них класна була, у мене вся 256/128 їхала 150+ на двієчках.spoglyadach: ↑ 03.08.2025 23:55 Особисто в сене скільки кінгстонів не пройшло через мої руки за весь час, сама дерев'яна память що DDR2 що DDR3 а в моделях що розігнані виробником зазвичай щось ще вище взати не дуже вдавалось.
-
Бумик
Member
Так на Віолітіт зовсім не цікаво -що не лот,то *стан невідомий*,*не перевірялось* та ін.acidburn: ↑ 04.08.2025 03:09 що нетестовані карти зі смітнику
Відправлено через 9 хвилин 26 секунд:
А от плашки Juhor 1600 з чипами Hynix добре працюють на 1866 без підняття напруги та на авто таймінгах.А це ,так би мовити,бонус у вигляді 15 відсотків розгону.spoglyadach: ↑ 03.08.2025 23:55 дуууже погано їхала, всякі там Genesis і таке інше
Нещодавно прикупив теж Juhor,але з чипами Samsung, ще не перевіряв,чи будуть працювати так само.
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Та ні,якщо мова про відеокарту,там низькопрофільні були по 180 грн.Щось хтів купити одну-дві,а потім гадаю - нащо воно мені,бо три плати Солтек раніше продав чудовій людині з форуму.