Опубліковано системні вимоги Battlefield 6. Розробники рекомендують відеокарти GeForce RTX 3060 Ti, Radeon RX 6700 XT та Arc B580

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ще одна перемога Колди - системні вимоги набагато менші. Чи вартий цей графон таких вимог - скоро дізнаємось.
Enjthesilence
Member

Vlaad13: 01.08.2025 13:22 Ще одна перемога Колди - системні вимоги набагато менші. Чи вартий цей графон таких вимог - скоро узнаємо.
В колді таких руйнувань нема навіть поруч, а котлети на мнімалках грають, тому таке.
Ганфайт і мувмент дуже на колду схожий)) а система руйнувань гіперболізована майже до рівня файнлс, з кувалди трохи випав
Megaclite
Member

Vlaad13: 01.08.2025 13:22 Ще одна перемога Колди - системні вимоги набагато менші. Чи вартий цей графон таких вимог - скоро дізнаємось.
Тут мінімальні вимогі і так на дні - Ryzen 2600 І RX5600
Куди вже нижче?
Це слабкіше чим Xeon V3 2014р
а в кого залізо гірше, то йому і купити гру не по кишені
Devijack
Member

TPM 2.0 Secure Boot класні вимоги.
proos
Member

Liam
Это зашквар в нашем контексте.

Интересно, для обт такие же требования?
Васильович
Member

Вони русняві підстилки :-/
Leqi
Member

Devijack: 01.08.2025 13:52 TPM 2.0 Secure Boot класні вимоги.
в чому проблема?
ці технології підтримуюся процесорами
Intel 8000 +
AMD Ryzen 2000 +
Kullerok
Member

Самое главное что пока в батле не присасывается как в колде. Если не наноют будет отличный шутан. Я вчера просто орал с этих топовых киберкотлет которые восьмёрки рисовали стоило челику только пару стрейфов сделать :lol: :lol: :lol: .
Vlaad13
Member

Kullerok: 01.08.2025 14:25 Самое главное что пока в батле не присасывается как в колде. Если не наноют будет отличный шутан. Я вчера просто орал с этих топовых киберкотлет которые восьмёрки рисовали стоило челику только пару стрейфов сделать :lol: :lol: :lol: .
Є тільки один кібер спортивний шутер - це КС 2
Все інші ігри це просто розваги з різним рівнем стрільби. Жодний шутер до кс ніколи не дотягне, тому що там стрільбу, зброю і мапи балансують роками.
Последний раз редактировалось Vlaad13 01.08.2025 14:47, всего редактировалось 1 раз.
deserteagle777
Member

от що дійсно тішить , шо є регіональні ціни на гру

ну поки що виглядає оптимістично , але все одно треба поганяти в бетку :super:
cspp
Member

що там стрільбу, зброю і мапи балансують роками
Я щас звуковой движок пишу для 1.6 из кс2 беру кое что, но там в некоторых настройках видно что углы направления звука у них в одном месте захардкорены типа 45-135-240 для вперёд назад ит.д. :lol:
Volodya811
Member

Щось мені не віриться, що моя 2060 Супер зможе в бф6 80-100 фпс в 1080р. Якщо зможе, то ждуна не буду вимикати до наступного покоління відеокарт :super: :beer:
Devijack
Member

Volodya811
Там же написано що 2060 це 30 фпс на лоу в 1080р. Тож...
Telcontar
Member

Vlaad13: 01.08.2025 14:36 Є тільки один кібер спортивний шутер - це КС 2
Все інші ігри це просто розваги з різним рівнем стрільби. Жодний шутер до кс ніколи не дотягне, тому що там стрільбу, зброю і мапи балансують роками.
Valorant в уяві КС-ерів не існує? Та й комусь ще не байдуже на кіберкотлет? Аби гра подобалася, а задротити de_dust 25 років - ну таке...
Vlaad13
Member

Telcontar: 01.08.2025 16:22
Vlaad13: 01.08.2025 14:36 Є тільки один кібер спортивний шутер - це КС 2
Valorant в уяві КС-ерів не існує? Та й комусь ще не байдуже на кіберкотлет? Аби гра подобалася, а задротити de_dust 25 років - ну таке...
У футбол грають на одинаковому стадіоні більше 100 років і це ніяк не заважає мати купу професійних спортсменів і фанатів.
Відповідно до вашої логіки всі професійні спортсмени це задроти якоїсь вправи і це по вашому погано, але по іншому змагання не вийде, треба роками тренуватися щоб годину позмагатися. Так завжди працював професійний спорт - з підключенням вас.
MqM
Member

Досить демократичні системки, навіть здивувало
Hotspur
Member

Треба грати в демку :beer:
Vader
Member

Я уже купив,пішло воно все..нема в шо грати :gigi:
Telcontar
Member

Vlaad13: 01.08.2025 18:02 У футбол грають на одинаковому стадіоні більше 100 років і це ніяк не заважає мати купу професійних спортсменів і фанатів.
Відповідно до вашої логіки всі професійні спортсмени це задроти якоїсь вправи і це по вашому погано, але по іншому змагання не вийде, треба роками тренуватися щоб годину позмагатися. Так завжди працював професійний спорт - з підключенням вас.
А я робив ставку на розповідь про шахову дошку, ех, не зіграла :(
Тренуйтеся на здоров'я, покажете при нагоді ваші здобутки у кіберспорті. Але перестаньте розповідати, що у шутерах тільки в КС є кіберспорт :beer:
Ответить