Новости
Последние статьи и обзоры
Анонсовано нові доповнення для Warframe, перші гравці отримали доступ до Soulframe
-
D_ad
Member
Пропоную обговорити Анонсовано нові доповнення для Warframe, перші гравці отримали доступ до Soulframe
А чи є тут хтось із любителів бездушного грінду?
-
Jaa
Member
Є, а шо?)D_ad: ↑ 21.07.2025 10:03 Пропоную обговорити Анонсовано нові доповнення для Warframe, перші гравці отримали доступ до Soulframe
-
artko
Member
який ранк треба мати, щоб зарахували в любітелі? 
-
MqM
Member
Лор гри не знаю, але бігання в скай-фай костюмі з мечем та луком збираючи квіточки викликає якісь крінжові відчуття
-
Enjthesilence
Member
прям як зв чи в дюні?)MqM: ↑ 21.07.2025 16:08 Лор гри не знаю, але бігання в скай-фай костюмі з мечем та луком збираючи квіточки викликає якісь крінжові відчуття
-
artko
Member
це вам ще не доводилося ловити та розчиняти рибу на детальки щою скрафтити літак собіMqM: ↑ 21.07.2025 16:08 Лор гри не знаю, але бігання в скай-фай костюмі з мечем та луком збираючи квіточки викликає якісь крінжові відчуття
-
MqM
Member
Там є лор, який пояснює. Цілком нормально виглядаєEnjthesilence: ↑ 21.07.2025 16:17прям як зв чи в дюні?)MqM: ↑ 21.07.2025 16:08 Лор гри не знаю, але бігання в скай-фай костюмі з мечем та луком збираючи квіточки викликає якісь крінжові відчуття
Відправлено через 27 секунд:
Мої мізки вже поплавилисяartko: ↑ 21.07.2025 16:24це вам ще не доводилося ловити та розчиняти рибу на детальки щою скрафтити літак собіMqM: ↑ 21.07.2025 16:08 Лор гри не знаю, але бігання в скай-фай костюмі з мечем та луком збираючи квіточки викликає якісь крінжові відчуття![]()
-
taras_cs
Member
В раннього Варфрейм була душа...
А Соулфрейм не зачепив, стилю нема.
А Соулфрейм не зачепив, стилю нема.
-
daesz
Member
Я в бані до 2029 бо продавав внутріігрову валюту за реал в 2018 чи якому там роціD_ad: ↑ 21.07.2025 10:03 Пропоную обговорити Анонсовано нові доповнення для Warframe, перші гравці отримали доступ до Soulframe
edt. Зараз глянув, ще раніше виявляється
- спойлер

На момент коли я "перестав" грати його там не те щоб і було багато, якась притягнута вуха душнина.MqM: ↑ 21.07.2025 16:08 Лор гри не знаю, але бігання в скай-фай костюмі з мечем та луком збираючи квіточки викликає якісь крінжові відчуття
-
oh_boy
Member
За цей проміжок часу вони непогано підтянули лор. Майбутнє оновлення має показати період війни орокін проти свідомихdaesz: ↑ 24.07.2025 01:41Я в бані до 2029 бо продавав внутріігрову валюту за реал в 2018 чи якому там роціD_ad: ↑ 21.07.2025 10:03 Пропоную обговорити Анонсовано нові доповнення для Warframe, перші гравці отримали доступ до Soulframe
edt. Зараз глянув, ще раніше виявляється![]()
- спойлер
На момент коли я "перестав" грати його там не те щоб і було багато, якась притягнута вуха душнина.MqM: ↑ 21.07.2025 16:08 Лор гри не знаю, але бігання в скай-фай костюмі з мечем та луком збираючи квіточки викликає якісь крінжові відчуття
-
Graveworm
Member
2014~2025?
вибачте
-
D_ad
Member
Та шось якось самотньо у грі)Jaa: ↑ 21.07.2025 12:21Є, а шо?)D_ad: ↑ 21.07.2025 10:03 Пропоную обговорити Анонсовано нові доповнення для Warframe, перші гравці отримали доступ до Soulframe
Зайшов, дейлики поробив, може щось качнув.. а з ким про білди потеревеніти, про рівени - нікого й нема.
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Будь-який?) Колись я бачив 15-ті ранки з 2000 захоплених Гідролістів
-
Jaa
Member
Так то вам, пане, у клан треба. Особисто я у клані UDOMA TEPLO, який є частиною альянсу українських кланів, тобто комьюніті дайбоже.D_ad: ↑ 29.07.2025 23:49Та шось якось самотньо у грі)
Зайшов, дейлики поробив, може щось качнув.. а з ким про білди потеревеніти, про рівени - нікого й нема.
Якщо ще ні - сходить у Дискорд у канали Warframe Soulframe UA та Ukraine United Tenno Forces, далі вас там за ручку проведуть.
Себе не пропоную, тому що мені навпаки одному дуже ок)
-
artko
Member
то маньяги
-
Jaa
Member
Кожен заробляє платину, як може й хоче)
В мене 11 гідролістів, 32 ранк
-
Draqoon
Member
Люблю грінд, але не така гра
-
artko
Member
ну, я не заради платини. дуже енерджайз хотілося
-
VladimirV
Member
про Soulframe подивився, багатокористувацькою то дуже гучно сказано.
Скоріше легкий довільний коперативчик по бажанню.
Скоріше легкий довільний коперативчик по бажанню.
-
D_ad
Member
Тупо не перетравлюю дискорд.Jaa: ↑ 01.08.2025 11:30Так то вам, пане, у клан треба. Особисто я у клані UDOMA TEPLO, який є частиною альянсу українських кланів, тобто комьюніті дайбоже.D_ad: ↑ 29.07.2025 23:49
Та шось якось самотньо у грі)
Якщо ще ні - сходить у Дискорд у канали Warframe Soulframe UA та Ukraine United Tenno Forces, далі вас там за ручку проведуть.
Себе не пропоную, тому що мені навпаки одному дуже ок)
Клани? не знаю.
Мій інетерес у грі - білдики та рівени. Та білдики заради рівенів.