Щось останнім часом Meest(як China так і з США) став остаточно забивати на клієнтів. Посилка з Китаю(зі складу відправлена 3 листопада вже) з 14 листопада висить на їх митниці "Россан", 21 останній раз міняли статус на "опрацьована, подана на митне оформлення",після цього тиша аж до сьогодні 10 грудня. Ніяких мит, чи подібного не запрашували, документи\скріни я одразу всі прикріпив в кабінеті, посилка не підпадає під мито по вартості, за доставку теж вже звісно заплатив.
Служба підтримки спочатку відмахувалась мовляв чекайте поки пропустять вашу посилку, то все митні органи і тд(Россан це не державна митниця,а по суті свій"свічний заводік" Міст), наразі стали просто брехати в день звернення :"сьогодні її відпустили, очікуйте на передачу посилки на доставку протягом 2х робочих днів", або просто "перевіряю інформацію" а далі оператор ігнорить розмову\чат. І так вже неодноразово.
Почитав свіжі відгуки в інтернеті про Россан, Міст,там останнім часом багато такого і на більш дорогі замовлення. Тупо не віддають і нічого не компенсують. До речі виявилось,якщо замовляєте без огляду і фотофіксації товар, то вам нічого по їх правилам і не відшкодують(я наприклад не вперше замовляв і зна як товар упаковано виробником, тому просто "в один клік" відправляв в кабінеті)
Це вже вдруге особисто в мене, але попереднього разу не так довго, і після декількох звернень посилку "митниця" видала.
З США раніше теж були приколи(з 22 року юзав), або мито більше вказаного і нічого не доведеш, ціну малювали з фантазіх,або в кращому випадку гуглили найвищу,вже неактуальну ціну наприклад. Було що упаковка неспівмірна з товаром(наприклад мініатюрну плату для клавіатури мені запакував міст в короб по розмірам як на новій пошті 10-15кг, тобто 90% простору -повітря і товар просто бовтихався по коробці вільно), записали це як додаткову вагу(навіть не як об'єм), збільшили вартість доставки. Затримки також були,але не на місяць. Наразі просто відмовився від Міст США. Від Чайна звісно теж відхрещусь,навіть якщо посилку віддадуть. Це якась дуже фігова лотерея виходить, а не пошта.