Новости
Последние статьи и обзоры
Нові досягнення серії Elden Ring: продано 10 мільйонів копій Shadow of the Erdtree та 5 мільйонів Nightreign
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Нові досягнення серії Elden Ring: продано 10 мільйонів копій Shadow of the Erdtree та 5 мільйонів Nightreign
гарні продажі
гарні продажі
-
Enjthesilence
Member
Найтрейн- конкретна шляпа, фроми подоїли гоїв цією підробкою, тож буде більше. Така халтура не заслуговує таких продажівLekrs: ↑ 25.07.2025 13:41 Пропоную обговорити Нові досягнення серії Elden Ring: продано 10 мільйонів копій Shadow of the Erdtree та 5 мільйонів Nightreign
гарні продажі
-
Vlaad13
Member
а що там не так? ще не грав - думаю куплляти чи ніEnjthesilence: ↑ 25.07.2025 14:07Найтрейн- конкретна шляпа, фроми подоїли гоїв цією підробкою, тож буде більше. Така халтура не заслуговує таких продажівLekrs: ↑ 25.07.2025 13:41 Пропоную обговорити Нові досягнення серії Elden Ring: продано 10 мільйонів копій Shadow of the Erdtree та 5 мільйонів Nightreign
гарні продажі
-
Enjthesilence
Member
95% контенту повний реюз, як для гри-сервісу дуже мало всього, баланс під кооп ніякий, якщо грати з людьми, які колись грали в соулси дуже швидко набридає. Це пве-батлроял, який сильно рашить темп гри, і не те щоб це важко, просто через це вона ще швидше набридає, прогресії майже нема, вона для галочки є, а по факту 95% лута хлам під конкретного героя.Vlaad13: ↑ 25.07.2025 14:47а що там не так? ще не грав - думаю куплляти чи ніEnjthesilence: ↑ 25.07.2025 14:07
Найтрейн- конкретна шляпа, фроми подоїли гоїв цією підробкою, тож буде більше. Така халтура не заслуговує таких продажів
-
VovaII
Member
А чому не хочуть Ex Machina перевидати? Або щось подібне? Колись Rage цікаво було проходити.
-
waryag
Member
Схавали! Можна знизити планку якості ще більше!Lekrs: ↑ 25.07.2025 13:41 гарні продажі
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Якщо фанат соулсів і сосаликів - купляй.Vlaad13: ↑ 25.07.2025 14:47 а що там не так? ще не грав - думаю куплляти чи ні
-
MaxZema
Member
Ненавиджу рогалик
-
lividum
Member
Когда они уже скидку оформят на Эрдтри. 
-
MqM
Member
Постійно в іграх Вальв, але залишаються хітами:) Звісно нові асети це краще, але не завжди має сенс, коли ті самі біомиEnjthesilence: ↑ 25.07.2025 14:5995% контенту повний реюз, як для гри-сервісу дуже мало всього, баланс під кооп ніякий, якщо грати з людьми, які колись грали в соулси дуже швидко набридає. Це пве-батлроял, який сильно рашить темп гри, і не те щоб це важко, просто через це вона ще швидше набридає, прогресії майже нема, вона для галочки є, а по факту 95% лута хлам під конкретного героя.
-
Enjthesilence
Member
ні, настільки копіпасти в іграх вальв нема, про що мова?MqM: ↑ 25.07.2025 18:24Постійно в іграх Вальв, але залишаються хітами:) Звісно нові асети це краще, але не завжди має сенс, коли ті самі біомиEnjthesilence: ↑ 25.07.2025 14:59
95% контенту повний реюз, як для гри-сервісу дуже мало всього, баланс під кооп ніякий, якщо грати з людьми, які колись грали в соулси дуже швидко набридає. Це пве-батлроял, який сильно рашить темп гри, і не те щоб це важко, просто через це вона ще швидше набридає, прогресії майже нема, вона для галочки є, а по факту 95% лута хлам під конкретного героя.![]()
-
kairo
Member
По чуткам, Фроми роблять якийсь рімейк. Взагалі, хотілось би не черговий соулс, а щось із відходом від традиційних механік - типу Секіро чи Бладборн.
-
mult
Member
Елден рінг не завадив би легкий ремастер з додаванням сучасних фішок типу длсс і можливістю вимкнути хроматичні аберації, вінєтку і тп.
-
Dremjke
Member
mult
Розлочити FPS та додати DLSS і було б чудово.
Але наскільки правильно розумію - тамошній консольний рушій на це не здатен, то і фроми заморочуватись не стануть.
Розлочити FPS та додати DLSS і було б чудово.
Але наскільки правильно розумію - тамошній консольний рушій на це не здатен, то і фроми заморочуватись не стануть.
-
kairo
Member
Скоріш за все буде ремастер ДС3 в наступному році. Елден навряд чи отримає ремастер поки, гра не так давно вийшла.mult: ↑ 25.07.2025 20:46 Елден рінг не завадив би легкий ремастер з додаванням сучасних фішок типу длсс і можливістю вимкнути хроматичні аберації, вінєтку і тп.
-
Afit
Member
Elden Ring завжди нагадує мені початок повномаштабки.
Він релізнувся наступного дня після її початку. А до цього я думав/гадав купувати її чи ні. На старті тоді було не до неї, а зараз якось вже й перегоріло
-
mult
Member
kairo
ДС3 я люблю
награно 296 годин, це суто гра, без вторгнень, я завжди граю офлайн, мені вторгнення не цікаві.
Графіка там дійсно поганенька, особливо трава, згладжування не працює, жахливі драбини.
Я ставив решейд і через нього вмикав згладжування, то було нормально.
Dremjke
Мене саме більше кумарить хроматика і вінєтка, вимикаю модами.
А повинно бути опціональним і вимикатись за бажанням, бо ці налаштування дуже багатьом не подобаються в любих іграх.
Взагалі не розумію приколу з хроматичною аберацією.
В якому місці це спотворення картинки є красивою.
Тільки очі гробить.
Чиста і натуральна картинка для мене завжди була найкращим, а то напридумували блюри, хроматики, вінєтки і інший шлак
ДС3 я люблю
Графіка там дійсно поганенька, особливо трава, згладжування не працює, жахливі драбини.
Я ставив решейд і через нього вмикав згладжування, то було нормально.
Dremjke
Мене саме більше кумарить хроматика і вінєтка, вимикаю модами.
А повинно бути опціональним і вимикатись за бажанням, бо ці налаштування дуже багатьом не подобаються в любих іграх.
Тільки очі гробить.
Чиста і натуральна картинка для мене завжди була найкращим, а то напридумували блюри, хроматики, вінєтки і інший шлак
-
Lekrs
Member
Ще не пробував, хоча те що масси обгажують, частенько заходить.Enjthesilence: ↑ 25.07.2025 14:07Найтрейн- конкретна шляпа, фроми подоїли гоїв цією підробкою, тож буде більше. Така халтура не заслуговує таких продажівLekrs: ↑ 25.07.2025 13:41 Пропоную обговорити Нові досягнення серії Elden Ring: продано 10 мільйонів копій Shadow of the Erdtree та 5 мільйонів Nightreign
гарні продажі
-
Enjthesilence
Member
якщо є з ким грати і не дуже "сильний" в соуслах на годинок з 20 контенту будеLekrs: ↑ 26.07.2025 10:45Ще не пробував, хоча те що масси обгажують, частенько заходить.Enjthesilence: ↑ 25.07.2025 14:07
Найтрейн- конкретна шляпа, фроми подоїли гоїв цією підробкою, тож буде більше. Така халтура не заслуговує таких продажів
-
Dremjke
Member
Згоден повністю, також в іграх всі ці "ефекти" вимикаю. Міядзакі вирішив не заморочуватись.mult: ↑ 26.07.2025 08:42Мене саме більше кумарить хроматика і вінєтка, вимикаю модами.
Тільки очі гробить.
Elden Ring - це по суті Dark Solus для казуалів. Вона не стільки складна, скільки душна. Деякі боси змушують довго пітніти. Відкритий світ дуже красивий, його цікаво досліджувати, але з певного починається реюз босів та локацій, ті ж самі копіпастні данжі. Але гра варта уваги, навіть якщо не грали в соулси або вони здалися занадто важкими.Afit: ↑ 26.07.2025 02:55Elden Ring завжди нагадує мені початок повномаштабки. Він релізнувся наступного дня після її початку. А до цього я думав/гадав купувати її чи ні. На старті тоді було не до неї, а зараз якось вже й перегоріло
-
MqM
Member
Про реюз модельок, текстур, звуків та навіть анімацій.Enjthesilence: ↑ 25.07.2025 18:52ні, настільки копіпасти в іграх вальв нема, про що мова?MqM: ↑ 25.07.2025 18:24
Постійно в іграх Вальв, але залишаються хітами:) Звісно нові асети це краще, але не завжди має сенс, коли ті самі біоми![]()
Наскільки нема? Це коли зазвичай багато текстур з сторонніх ігор в КС? І навіть локацію портувати з L4D переробивши по мінімуму?
КС2 досі складається зі значної частини матеріалу КСГО аж включно ж низькополігональними модельками