Нові досягнення серії Elden Ring: продано 10 мільйонів копій Shadow of the Erdtree та 5 мільйонів Nightreign

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Найтрейн- конкретна шляпа, фроми подоїли гоїв цією підробкою, тож буде більше. Така халтура не заслуговує таких продажів
Vlaad13
Member

Enjthesilence: 25.07.2025 14:07
Найтрейн- конкретна шляпа, фроми подоїли гоїв цією підробкою, тож буде більше. Така халтура не заслуговує таких продажів
а що там не так? ще не грав - думаю куплляти чи ні
Enjthesilence
Member

Vlaad13: 25.07.2025 14:47

95% контенту повний реюз, як для гри-сервісу дуже мало всього, баланс під кооп ніякий, якщо грати з людьми, які колись грали в соулси дуже швидко набридає. Це пве-батлроял, який сильно рашить темп гри, і не те щоб це важко, просто через це вона ще швидше набридає, прогресії майже нема, вона для галочки є, а по факту 95% лута хлам під конкретного героя.
VovaII
Member

А чому не хочуть Ex Machina перевидати? Або щось подібне? Колись Rage цікаво було проходити.
waryag
Member

Lekrs: 25.07.2025 13:41 гарні продажі
Схавали! Можна знизити планку якості ще більше! :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Vlaad13: 25.07.2025 14:47 а що там не так? ще не грав - думаю куплляти чи ні
Якщо фанат соулсів і сосаликів - купляй.
MaxZema
Member

Ненавиджу рогалик
lividum
Member

Когда они уже скидку оформят на Эрдтри. :insane:
MqM
Member

Enjthesilence: 25.07.2025 14:59
Vlaad13: 25.07.2025 14:47
95% контенту повний реюз, як для гри-сервісу дуже мало всього, баланс під кооп ніякий, якщо грати з людьми, які колись грали в соулси дуже швидко набридає. Це пве-батлроял, який сильно рашить темп гри, і не те щоб це важко, просто через це вона ще швидше набридає, прогресії майже нема, вона для галочки є, а по факту 95% лута хлам під конкретного героя.
Постійно в іграх Вальв, але залишаються хітами:) Звісно нові асети це краще, але не завжди має сенс, коли ті самі біоми :spy:
Enjthesilence
Member

MqM: 25.07.2025 18:24
Enjthesilence: 25.07.2025 14:59

Постійно в іграх Вальв, але залишаються хітами:) Звісно нові асети це краще, але не завжди має сенс, коли ті самі біоми :spy:
ні, настільки копіпасти в іграх вальв нема, про що мова?
kairo
Member

По чуткам, Фроми роблять якийсь рімейк. Взагалі, хотілось би не черговий соулс, а щось із відходом від традиційних механік - типу Секіро чи Бладборн.
mult
Member

Елден рінг не завадив би легкий ремастер з додаванням сучасних фішок типу длсс і можливістю вимкнути хроматичні аберації, вінєтку і тп.
Dremjke
Member

mult
Розлочити FPS та додати DLSS і було б чудово.
Але наскільки правильно розумію - тамошній консольний рушій на це не здатен, то і фроми заморочуватись не стануть.
kairo
Member

mult: 25.07.2025 20:46 Елден рінг не завадив би легкий ремастер з додаванням сучасних фішок типу длсс і можливістю вимкнути хроматичні аберації, вінєтку і тп.
Скоріш за все буде ремастер ДС3 в наступному році. Елден навряд чи отримає ремастер поки, гра не так давно вийшла.
Afit
Member

Elden Ring завжди нагадує мені початок повномаштабки. :think: Він релізнувся наступного дня після її початку. А до цього я думав/гадав купувати її чи ні. На старті тоді було не до неї, а зараз якось вже й перегоріло
mult
Member

kairo
ДС3 я люблю :) награно 296 годин, це суто гра, без вторгнень, я завжди граю офлайн, мені вторгнення не цікаві.
Графіка там дійсно поганенька, особливо трава, згладжування не працює, жахливі драбини.
Я ставив решейд і через нього вмикав згладжування, то було нормально.
Dremjke
Мене саме більше кумарить хроматика і вінєтка, вимикаю модами.
А повинно бути опціональним і вимикатись за бажанням, бо ці налаштування дуже багатьом не подобаються в любих іграх.
Взагалі не розумію приколу з хроматичною аберацією.
В якому місці це спотворення картинки є красивою.
Тільки очі гробить.
Чиста і натуральна картинка для мене завжди була найкращим, а то напридумували блюри, хроматики, вінєтки і інший шлак
Lekrs
Member

Ще не пробував, хоча те що масси обгажують, частенько заходить.
Enjthesilence
Member

Lekrs: 26.07.2025 10:45

Ще не пробував, хоча те що масси обгажують, частенько заходить.
якщо є з ким грати і не дуже "сильний" в соуслах на годинок з 20 контенту буде
Dremjke
Member

mult: 26.07.2025 08:42Мене саме більше кумарить хроматика і вінєтка, вимикаю модами.
А повинно бути опціональним і вимикатись за бажанням, бо ці налаштування дуже багатьом не подобаються в любих іграх.
Взагалі не розумію приколу з хроматичною аберацією.
В якому місці це спотворення картинки є красивою.
Тільки очі гробить.
Чиста і натуральна картинка для мене завжди була найкращим, а то напридумували блюри, хроматики, вінєтки і інший шлак
Згоден повністю, також в іграх всі ці "ефекти" вимикаю. Міядзакі вирішив не заморочуватись.
Afit: 26.07.2025 02:55Elden Ring завжди нагадує мені початок повномаштабки. Він релізнувся наступного дня після її початку. А до цього я думав/гадав купувати її чи ні. На старті тоді було не до неї, а зараз якось вже й перегоріло
Elden Ring - це по суті Dark Solus для казуалів. Вона не стільки складна, скільки душна. Деякі боси змушують довго пітніти. Відкритий світ дуже красивий, його цікаво досліджувати, але з певного починається реюз босів та локацій, ті ж самі копіпастні данжі. Але гра варта уваги, навіть якщо не грали в соулси або вони здалися занадто важкими.
MqM
Member

Enjthesilence: 25.07.2025 18:52
MqM: 25.07.2025 18:24

ні, настільки копіпасти в іграх вальв нема, про що мова?
Про реюз модельок, текстур, звуків та навіть анімацій.
Наскільки нема? Це коли зазвичай багато текстур з сторонніх ігор в КС? І навіть локацію портувати з L4D переробивши по мінімуму?
КС2 досі складається зі значної частини матеріалу КСГО аж включно ж низькополігональними модельками
Ответить