Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

7mindfields: 25.07.2025 12:14Для редмі лінійки навіть рівень ланосу недосяжний
Ок, а для такой же по цене линейки Самсунг А серии, типа А26, А36... Тоже редми отстой в камере? Всё познаётся относительно цены - сколько платишь, столько и получаешь - плюс-минус. Понятно, что ты любитель б\у рынка, пытаешься схитрить тут.
7mindfields
Member

Avenger80: 25.07.2025 12:02 если редми б\у, то там вообще цена смешная будет.
Смішна хіба що через нереальний оверпрайс, більше 2к просять за редмі нот 9, докинути 200-300грн і можна взяти lg g7 розблокований або pixel 2 (може навіть 3a)

Відправлено через 6 хвилин 22 секунди:
Avenger80: 25.07.2025 12:18 Понятно, что ты любитель б\у рынка, пытаешься схитрить тут.
Валідний аргумент для користувача редмі нот 7, який вже на релізі був ніяким
Ostin
Member

7mindfields: 25.07.2025 12:20більше 2к просять за редмі нот 9, докинути 200-300грн і можна взяти lg g7 розблокований
Тут я б не поспішав з висновками. Як поціновував аудіо, я ознайомлювався з б\в LG G7. І спору немає, він класний... був. Там батарейка на 3000 + IPS екран. Я поки в меню полазив та кілька застосунків поставив - і мінус 20 батареї. Плюс щоб замінити її (а я на своєму різному хламі завжди сам міняю батарею), треба відклеювати а потім знову приклеювати задню кришку, бо там тільки клей, а ніяких застібок немає. Ну і андроід, якщо він 9, наприклад (як більшість) - то накатити новий треба перешивкою, бо вже ніяких сервісів від LG немає.
Чесно кажучи, такий собі досвід. Я б узяв більшу батарею, новіший телефон десь з 13 андроідом замість старого топового родом із 2018, здається.
P.S. Аудіо на ньому грає пристойно. Якщо тримати вдома в шухлядці для аудіо - то можна брати :rotate:
Avenger80
Member

7mindfields: 25.07.2025 12:26Валідний аргумент для користувача редмі нот 7
У меня Redmi Note 8T, это так уточнение и покупал я его в июне 2020г. и он ещё неплохо снимает по сравнению с тем же Самсунг А26 и пока работает. :) У жены Xiaomi 14T - и там да, уровень всего намного выше, в том числе и камеры (за 19 тыс. 12/512).
JKrl
Member

Якщо ти платиш ща шось, що не виконує своїх функції, ти просто викидуєш гроші.
особливо в сучасному світі, де можна взяти піксель 8 чи ультру\S 22\23 за копіки.
Klon
CG graphikos fan

7mindfields
редмі як раз і є ланос, дофіга компроміссів, але якщо потрібна звонилка\мессенджер читалка\простий аппарат = то це адекватна ціна\якість.
А ціни на фігови девайси в 100-200 баксів = зараз все таке, нічого не поробишь, середняки це вже 500-800, топи 1000+

На два роки хвате, далі щось нове з'явиться , ну і це звісно від завдань = якщо телефон це ще і ігрова консолька\заміна пк\заміна фотоаппарату = тут ту вже треба копити бабло на флагмани :up:
Пс- зараз активно вводять в телефони\планшети інтерфейс як у пк при підключенні к монітору , прикольна річ, проста заміна офісного пк з софтом в онлайні :up:
7mindfields
Member

Avenger80: 25.07.2025 12:51
7mindfields: 25.07.2025 12:26Валідний аргумент для користувача редмі нот 7
У меня Redmi Note 8T
Це майже те саме, теж технічно мертвий на релізі
tribute
Member

Мені для іноді викласти в інстаграм та типових завдань і мі9т вистачає... :shuffle: ви друкуєте ті фото?
7mindfields
Member

Ostin: 25.07.2025 12:28 Тут я б не поспішав з висновками. Як поціновував аудіо, я ознайомлювався з б\в LG G7. І спору немає, він класний... був. Там батарейка на 3000 + IPS екран. Я поки в меню полазив та кілька застосунків поставив - і мінус 20 батареї.
Остання офіційна версія 10, так вже є додатки, які не підтримують версії нижче 11 - це мінус, згоден
З приводу акб, десь рік тому купив g7 4/64 за 2700 з ідеальною акб, якщо не юзати з qhd+, то автономність там нормальна, незважаючи на невеликий по мірках андроїд девайсів обʼєм батареї.
Avenger80
Member

7mindfields: 25.07.2025 13:35Це майже те саме, теж технічно мертвий на релізі
Ну по отзывам на то время и за его цену - довольно неплохой аппарат был и первый среди редми с NFC ( https://allo.ua/ua/products/mobile/xiao ... -blue.html ). Снова не берём рынок б\у. Блин, как тут на форуме любят б\у некоторые и этим прям щеголяют. А я не люблю б\у.
JKrl
Member

tribute: 25.07.2025 13:37 Мені для іноді викласти в інстаграм та типових завдань і мі9т вистачає... :shuffle: ви друкуєте ті фото?
mi9t феноменальний телефон для свого часу. досі працює у бабусі. це вже 6+ років :lol:
однак часи минають.
Donate
Member

tribute: 25.07.2025 13:37 Мені для іноді викласти в інстаграм та типових завдань і мі9т вистачає... :shuffle: ви друкуєте ті фото?
Коли всі збираються до купи і починають після п'янки на великому ТВ дивитися ті фото та відео. І як там весь той свисдець видно, особливо оті мальовані 4к в дешевих смартах :laugh:
Vlaad13
Member

Ну як вам новий піксель - норм чи гівно?
Як для мене поганий бо немає діагоналі 6.5(як на мене саме вона найкраща)

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Donate: 25.07.2025 15:09
Коли всі збираються до купи і починають після п'янки на великому ТВ дивитися ті фото та відео. І як там весь той свисдець видно, особливо оті мальовані 4к в дешевих смартах :laugh:
До речі в яка роздільна здатність в телефоні має бути щоб пікселей не видно було б.
Я до речі ніколи не звертав на це уваги
В мене г54 там 2400 на 1080, наче все норм :dontknow:
Юра Ray
Junior

Всім привіт! Порадьте бюджетний смартфон до 8000 гривень (200 dollar). Зараз мій погляд впав на Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB. Непоганий варіант для бюджетника? Чи є кращі варіанти по цій ціні? Впріорітеті + - камера для власних знімків (риболовля, подорожі і т. п.) та чіткий екран для перегляду фільмів (при довгих відключеннях світла) щоб не тормозив при нескладних задачах, впринципі я не дуже прискіпливіий та вимогливий, тимпаче з таким бюджетом... Хотілось би непоганий робочий аппарат.
tribute
Member

Юра Ray: 03.08.2025 23:46 Всім привіт! Порадьте бюджетний смартфон до 8000 гривень (200 dollar). Зараз мій погляд впав на Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB. Непоганий варіант для бюджетника? Чи є кращі варіанти по цій ціні? Впріорітеті + - камера для власних знімків (риболовля, подорожі і т. п.) та чіткий екран для перегляду фільмів (при довгих відключеннях світла) щоб не тормозив при нескладних задачах, впринципі я не дуже прискіпливіий та вимогливий, тимпаче з таким бюджетом... Хотілось би непоганий робочий аппарат.
Motorola G54 Power 12/256 GB :shuffle: або 8/256
Filabatya
Member

Доброго часу доби, знайомий питає що краще взяти Oppo reno13 5g 12/256 чи OnePlus 13R, 13T 12/256?
Чи може є якісь альтернативи? Я так розумію шо це с25 сірий? бюджет до 25ти, там ще пікселі є напевно)
Alexsandr
Member

Filabatya: 05.08.2025 01:49 Доброго часу доби, знайомий питає що краще взяти Oppo reno13 5g 12/256 чи OnePlus 13R, 13T 12/256?
Чи може є якісь альтернативи? Я так розумію шо це с25 сірий? бюджет до 25ти, там ще пікселі є напевно)
Я бы смотрел OnePlus 13T потом 13R
Klon
CG graphikos fan

Юра Ray: 03.08.2025 23:46 Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB
у мене такий (якщо мова за 4г версію) = простий бюджетнік, тримає десь два дня з 100% зарядки в простому використанні (якщо до 0)
Екран адекватний но на 50%- чутка виходить в теплі тона (желтіт), шим є, але за день перестав замечать.
Камера адекватна за таку ціну, але в плохой стаб (особливо в відео), пищуть що в модифікації 14с стаб краще і пікселів більше.
Система хаомі = це біда, але за вечер з ютубом реклама\уведомляшкі вирубаються і можно користуваться.
По іграм нічого не скажу , бо не граю з мобайла = но по відгукам цей телефон для "3в ряд", 3д лагає, треба докидувати до 5г версію (де проц кращій).

Я купувал на алі за 5400 = за таку ціну нормально.
Дивився спочатку конкурента Motorola G54 = но багато відгуків що там екран гірший (можливо це проста модифікація, а не "Повер").
п.с. = тут десь писали про Поко х6про (і в барахолке продавали), або щось таке, якщо телефон надовго, то я б докинув ще бюджета.
Avenger80
Member

Klon: 05.08.2025 19:24Система хаомі = це біда
Интересно, я пропустил момент, когда MIUI из симпатичной и классной системы превратилась в ругаемую г... всеми, хотя на Сяоми с 2017г., т.е. все системы так сильно подросли в качестве и удобстве, получается? Смотрю на оболочку Моторолы и чего-то не внушает прям какого-то восторга... В общем, дело вкуса, наверное. У жены на Сяоми 14T (HyperOS второй версии) вообще всё летает и рекламы прям не видел. Хотя из новых нововведений последних лет странность - это их магазин приложений, на фиг он сдался, так ещё и прикол - иногда приложение пытается поставится с этого магазина, на что Google Play говорит - ты что, я не принимаю этого приложения - это какая-то подделка и так по кругу. :)
P.S. Просто сам сегодня что-то начал лапатить, что я хочу купить до 10000грн и так и не понял, что я бы хотел купить, интересна Моторола, но вместе с тем, вызывает какой-то дискомфорт и недоверие (может зря), Сяоми тут вдруг начали все ругать, как самые худшие смартфоны, хотя до недавнего времени были любимцами у народа... Самсунги А серии, не знаю... до 10000грн или да? Всякие б/у или типа возьми какие-то Техно, шмехно и прочую китайщину тоже не хочу... А что???
Последний раз редактировалось Avenger80 05.08.2025 20:01, всего редактировалось 1 раз.
Klon
CG graphikos fan

Avenger80
тут більше про стабільність та деяки приколи типу одна система на весь зоопарк девайсів з софтовим відключенням функцій, на топах літає, а на бюджетках обнова може так стати, що за час аккум сжирати (щось пишуть про затик проца) або щось ломати. Так що за рандом і не люблять...
Ріклама та їх апки сносяться за день і все потім більш-менш стабільно :up:

п.с. = я пересів з редми 8про з старої міуай на редмі 14 з Хайпер ОС2 і нічого особо крутого не побачив, сдвінули іконки, шторка змінилась (стала двойной) ... Це как він 10 і він 11 = щось випускають, а це все графіні "ргб свістілки" для школоти :gigi: . Краще б зробили адаптівну фпс в пріложухах, а то на флагманах падає фпс в простоє, а тут молотит в лаунчері 120фпс а в пріложухах 60 (... Ну і аі в бюджетках нема = ні обоїв, ні фото обробки
Ответить