Вийшов Game Ready драйвер GeForce 577.00 WHQL для Wuchang: Fallen Feathers та Valorant

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Usagi: 22.07.2025 17:51
Enjthesilence: 22.07.2025 17:48 а в чому проблема? під кожну нову карту, велику гру виходить новий драйвер + якісь фікси, наприклад для конкретного монітора як в цьому, кому непотрібно можна і не ставити той останній драйвер, але ж краще мати частіші драйвера, взагалі жодних проблем не бачу. зелені навіть під якесь велике оновлення в грі можуть фікс-драйвер випустити
Знаєш що вони називають оптимізацією в своїх дровах? у 90% випадках це пресет налаштувань гри через їхній Нвідіа Апп. Тобто нічого спільного з оптимізацією на рівні драйверу там немає. Виключення - додавання длсс або інших технологій. Але це зазвичай робить розробник гри а не драйвер)
Вот тут я бы поспорил. Не однократно, я бы сказал регулярно поступают новости, как с новым драйвером улучшается производительность, или исправление каких то проблем в какойто игре. Притом это касается всех производителей видеокарт
Usagi
Member

Afit: 23.07.2025 21:30 регулярно поступают новости, как с новым драйвером улучшается производительность, или исправление каких то проблем в какойто игре. Притом это касается всех производителей видеокарт
А не приходила думка що на нормальному драйвері все має працювати із коробки? Коли гру розробляють - її тестують на наявному драйвері
Afit
Member

Usagi: 24.07.2025 12:57
Afit: 23.07.2025 21:30 регулярно поступают новости, как с новым драйвером улучшается производительность, или исправление каких то проблем в какойто игре. Притом это касается всех производителей видеокарт
А не приходила думка що на нормальному драйвері все має працювати із коробки? Коли гру розробляють - її тестують на наявному драйвері
За время разработки столько этих версий драйверов выходит, что привязыватся к конкретному не имеет смысла. Я не в курсе кухни разработки, но мне кажется они разрабатывают под какой то базовый стандарт, а уже более оптимальная работа оптимизируется какраз новыми драйверами
Аціо
Member

Ага тільки не кажіть хлопцю - що вже редакція навіть нашого сайту "регулярне покращення" знайшла на мінус 15% швидкодії у нових драйверах, а я якось теж перебирав бібліотеки та порівнював - так от гарбузила Нвідія люто та часто і 3ххх, і 4ххх відеокарти.
Usagi
Member

Аціо: 01.08.2025 09:47

Ага тільки не кажіть хлопцю - що вже редакція навіть нашого сайту "регулярне покращення" знайшла на мінус 15% швидкодії у нових драйверах, а я якось теж перебирав бібліотеки та порівнював - так от гарбузила Нвідія люто та часто і 3ххх, і 4ххх відеокарти.
Я досі пам'ятаю що моя 2080 просідала з 340фпс до 220 в кс при оновленні з 390 якогось на 400+ драйвер
Ответить