Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Геральт: 22.07.2025 18:22 byaka
Може варто зняти СО і подивитись що там? Якщо і так вже гарантії, наскільки я розумію, нема.
Я i так знаю що там,непропаянi ребра радiатора та надто сильний прижим який з часом видавлює термопасту(короче якiсть вiд Асус),по сутi це заводський дефект.
Ну i може щось з кулерами якi невстигають за температурою.
Я заплатив за цю кляту гарантiю вiд асус тому що купував в нормальному магазинi, а не в сiровозiв i коли гп дергадує до чорних экранiв, то СЦ просто не зможе менi вiдмовити.

Отправлено спустя 8 минут 44 секунды:
Hells Angels: 22.07.2025 17:46
byaka: 22.07.2025 15:54Сервiси керуються вказiвками вендора
у асуса свої сервіс-центри, вони не засилають карту у МТІ як то робить більшість
Наскiльки менi вiдомо по вiдеокартам асус магазини направляють в 2 сервiса це ТТЦ Крок та сервic постачальника ERC.
З невiдомих причин останній раз мою вiдеокарту повезли чомусь саме в СЦ ERC, хоча першого разу вона була в ТТЦ Крок.
Последний раз редактировалось byaka 22.07.2025 19:03, всего редактировалось 2 раза.
GreenMile
Member

Ektalion: 22.07.2025 14:40
спойлер
Изображение
Давно не читав такі лулзи. Про термін служби мікросхем і тд :lol:

Куртка повинен гордитись такими клієнтами.
Гхм, як обговорювати деградацію інтелів і термін їх служби, так аля-улю! На повному серйозі злорадісно обговорюють скільки протягне, допоки перестане частоти брати, а як ГПУ - то прям різко смішно стало про термін служби? :rolleyes:
Люди різні, не всі такі прошарені як ви, то чого тут зловтішатися? Я он батькам не можу елементарних речей пояснити, бо вони собі шось вбили в голову і не перпреш ніяк.
І до чого тут куртка взагалі, щось таке видали, що ні в тин ні в ворота: і не смішно, і не корисно :down:
Геральт
Member

byaka: 22.07.2025 18:58 а не в сiровозiв i коли гп дергадує до чорних экранiв, то СЦ просто не зможе менi вiдмовити.
Цікава логіка. Ну то дути феном на відяшку, швидше помре. Але звідки впевненість, що не відмовлять, якщо СЦ такий-сякий поганий? "виявлено сліди втручання, сколи, неналежного використання" etc, etc...
byaka
Member

Геральт: 22.07.2025 19:13
byaka: 22.07.2025 18:58 а не в сiровозiв i коли гп дергадує до чорних экранiв, то СЦ просто не зможе менi вiдмовити.
Цікава логіка. Ну то дути феном на відяшку, швидше помре. Але звідки впевненість, що не відмовлять, якщо СЦ такий-сякий поганий? "виявлено сліди втручання, сколи, неналежного використання" etc, etc...
Вона и без фена 110С,часу до кiнця гарантії в мене теж багато,одна проблема це шум. Завжди можно виришiти через суд, якщо СЦ буде включати дурника i писати вiдмовки.
Ektalion
Member

GreenMile: 22.07.2025 18:58 Люди різні, не всі такі прошарені як ви, то чого тут зловтішатися? Я он батькам не можу елементарних речей пояснити, бо вони собі шось вбили в голову і не перпреш ніяк.
І до чого тут куртка взагалі, щось таке видали, що ні в тин ні в ворота: і не смішно, і не корисно :down:
Попробуй ще раз перезавантажити свою думалку і перечитати.

До чого тут інтел і його прорахунки? :-/

Людина змінила шило на мило.
Filabatya
Member

byaka
як будете гріти феном дивіться щоб пластик не поплавився :gigi:
пекельний геймінг
byaka
Member

Filabatya: 22.07.2025 20:54 byaka
як будете гріти феном дивіться щоб пластик не поплавився :gigi:
пекельний геймінг
Оце менi бiльше занятися нiчим :laugh:
Якщо вiрити вiдгукам в iнтернетi, то десь за пiв року сама деградує,якраз нвiдiя випустить новi RTX50XX SUPER
Vlaad13
Member

Як же у червоних палає дупа - коли людина купує нову зелену карту :lol:
Чому мені байдуже - коли хтось купує червону карту?
Striker
Member

Vlaad13
Це взагалі про що? Сам собі щось придумав, сам поржав. Це вже якась хвороба.
Vlaad13
Member

Striker: 23.07.2025 15:56 Vlaad13
Це взагалі про що? Сам собі щось придумав, сам поржав. Це вже якась хвороба.
Людина днями і ночами шерстить сторінки в різних онлайн магазинах про зелені карти - шукаючи негативні відгуки. Дурка давно плаче за таким пацієнтом.
Можу дупи ще більше ваші підпалити:
У червні Амазон продав 5400 зелених 5070, це більше ніж 9070+9070хт+9060 разом узятих, можливо вам ця інфа щось дасть :laugh:
Striker
Member

Vlaad13: 23.07.2025 16:17Людина днями і ночами шерстить сторінки в різних онлайн магазинах
Про кого мова? Де?
Vlaad13: 23.07.2025 16:17Можу дупи ще більше ваші підпалити
Це взагалі комусь тут цікаво, крім тебе? :lol: Дитячий садочок.
AlexxUnder
Member

Vlaad13: 23.07.2025 15:35 Як же у червоних палає дупа - коли людина купує нову зелену карту :lol:
Чому мені байдуже - коли хтось купує червону карту?
Да ну что ты такое "выдумываешь"...
спойлер
изображение_2025-07-23_170636891.png
изображение_2025-07-23_170702581.png
Отправлено спустя 43 минуты 34 секунды:
Красные карты лучшие - лайки в моём посту не дадут соврать!
oh_boy
Member

Вам ще не набридла битва кураги проти чорносливу? :gigi:
setmyfloor
Junior

Вітаю!
Яку відеокарту краще придбати, rtx 3060 12gb чи rtx 5060 8gb за наступних умов:
1) Карта має бути нова, з магазину
2) Коштувати до 15к
3) Показувати 60+ фпс в старих та відносно старих іграх на максимальних налаштуваннях (з dlss quality та без променів) в 1440р
(ігри типу mafia 2, unreal tournament 3, alan wake 1, crysis 1, іноді control та doom ethernal)
4) Давати можливість комфортно працювати з нейромережами та відео обробкою (тут відносно, бо для цих задач треба топи)
5) Буде працювати на pci exp версії v3 або v4
YumaX
Member

setmyfloor
Звичайно 5060, без варіантів!
Nortrom
Member

пора на свалку 8и гиговые.

спойлер
Изображение
Последний раз редактировалось Nortrom 24.07.2025 17:15, всего редактировалось 1 раз.
Vlaad13
Member

Nortrom: 24.07.2025 17:13 пора на свалку 8и гиговые.

спойлер
Изображение
Які люди - ви собі 9070хт вже купили чи як? :lol: :lol: :lol:
Вам вже сто тисяч разів пояснювали що люди купують карти на 8 гіг бо в них немає грошей. Вони і раді щось купити на 12 або 16 - але де взяти фінанси?
Цей відос із розряду культового:
Чому так багато бомжів - чому вони просто не куплять собі дім? :lol:
Последний раз редактировалось Vlaad13 24.07.2025 17:19, всего редактировалось 1 раз.
Nortrom
Member

Изображение
О сразу засаммонился мальчик. Продолжай писать. Видно шо тебя триггерит
FirstTDM
Member

setmyfloor: 24.07.2025 15:20Яку відеокарту краще придбати, rtx 3060 12gb чи rtx 5060 8gb
Однозначно лучше взять rtx 5060 8gb :up:
setmyfloor: 24.07.2025 15:20за наступних умов:
А всё остальное - увы, совсем не интересно... цены от нас не зависят, 3-й и 4-й пункты - ну как получится, так и будет...
daesz
Member

setmyfloor: 24.07.2025 15:20Яку відеокарту краще придбати, rtx 3060 12gb чи rtx 5060 8gb за наступних умов:
1) Карта має бути нова, з магазину
Далі не читав - 5060. Купляти 3060 з магазину - це клініка.
Ответить