Вперше валив через гранати, потім Сайга, останні 2 проходження по сюжету тіко гауска. Ще Кавалерист зайшов 50/50 з Батогом.Striker: ↑ 13.07.2025 22:19 Добрався до псевдогіганта на Складі контейнерів, той, що з нашийником. Пробував мочити М701 - фігня, занадто довго і незручно, Рись - дуже швидко стріляє, але із-за віддачі дуже погано і також незручно, взяв Ріно на 9х39 - 6 тичок, перезарядка, десь 50 патронів пішло. Імбова штука проти таких тварюк. На .12 калібрі, думаю, що ще швидше б прибив.
Новости
Последние статьи и обзоры
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
yanadmin
Member
-
Artem_K
Member
Літали не часто, але літали. Цікаво, що ікілька разів траплялося, що з приміщені улітали.mult: ↑ 11.07.2025 10:36виправити нпс які літали в космос
-
Барбарис
Member
Striker, в першому проходженні після Звалища другорядні квести завели на Росток і зразу на Склад. Валив всім підібраним з бандосів, червоні стволи викидав та підбирав нові, і гранати 
12 калібр Моноліта(зі сховку) його не дуже брав на першому патчі.
12 калібр Моноліта(зі сховку) його не дуже брав на першому патчі.
-
FarCry
Member
Striker
РПГ-7 і мутант полетів в космос.
А взагалі згоден з коментаріями, що останній патч щось зламав. До цього наче болванчики себе нормально вели - а тепер буває спавняться по 5 штук один в одному. Проходив повз тунелю - з нього вибіг майже десяток кровососів. Трохи не обісрався. Тікав з усіх ніг, навіть з химерами не було так важко.
РПГ-7 і мутант полетів в космос.
А взагалі згоден з коментаріями, що останній патч щось зламав. До цього наче болванчики себе нормально вели - а тепер буває спавняться по 5 штук один в одному. Проходив повз тунелю - з нього вибіг майже десяток кровососів. Трохи не обісрався. Тікав з усіх ніг, навіть з химерами не було так важко.
-
Striker
Member
FarCry
РПГ це хіба що для фану, з собою тягати не варіант. В мене зараз вже такий сетап:
1. Сайга проти кровосісів, собак, кабанів.
2. Дніпро з панорамним коліматором для ближніх і середніх дистанцій для людей і покручів.
3. Харод з прицілом ACOG 4x для середніх і дальніх дистанцій для людей.
4. Ріно для великих покручів.
5. СВУ.
Частіше всього використовую Дніпро, потім Харод, інші по-ситуації.
І це я ще не дійшов до Дуги.
Щось мені Ріман не зайшов, як і Зубр-19, той же Дніпро ефективніше.
РПГ це хіба що для фану, з собою тягати не варіант. В мене зараз вже такий сетап:
2. Дніпро з панорамним коліматором для ближніх і середніх дистанцій для людей і покручів.
5. СВУ.
-
Draqoon
Member
Єфективність підствольника у грі реалістична чи фігня? Гранати завжди були нормально для викурювати ворога, в новий сталкач я не грав, чекаю...Striker: ↑ 21.07.2025 11:35 FarCry
5. СВУ.
-
Striker
Member
Draqoon
Може й реалістична, але я якось мало ним користувався. Граната важить 0.2 кг, для підстволу 0.4 кг. Гранатами нечасто, в основному по скупченню щурів або проти скупчення людей. Підствол краще в плані точності, але летить недалеко. Я спочатку на Харод навісив підствол, але потім прибрав, бо не користуюсь.
Може й реалістична, але я якось мало ним користувався. Граната важить 0.2 кг, для підстволу 0.4 кг. Гранатами нечасто, в основному по скупченню щурів або проти скупчення людей. Підствол краще в плані точності, але летить недалеко. Я спочатку на Харод навісив підствол, але потім прибрав, бо не користуюсь.
-
Draqoon
Member
граната 0,2Striker: ↑ 21.07.2025 12:18 Draqoon
ладно, сам потім, колись подивлюсь, бо немає вікіпідеії з гранатами по сталкеру 2, тільки минуліі часстини
-
FarCry
Member
Striker

На одній з місій вдалося урвать імбовий артефакт. Снайперку чередую з СПСА-14. Прикольна валина, можна швидко косити орду невеликих мутантів.
- Я зараз як раз буду йти на Дугу. Поки що бігаю ось так.
На одній з місій вдалося урвать імбовий артефакт. Снайперку чередую з СПСА-14. Прикольна валина, можна швидко косити орду невеликих мутантів.
-
rage11
Member
добрался до этого чуда, вертикальная синхронизация не меняется, это только у меня так?
-
unlnu
Member
усі налаштування наче працюють - вимикається\вмикається...
-
mult
Member
rage11
Треба спробувати поміняти екран, повноекранний чи у вікні без рамки, по моєму це впливає, не можу зараз перевірити.
unlnu
В мене після останнього патчу не працює перемикання співвідношення сторін, 16:9 і інші варіанти.
Заблоковано на авто, хоча сам тумблер білий, повинен перемикатись.
Ну це не критично, але ж не працює.
Треба спробувати поміняти екран, повноекранний чи у вікні без рамки, по моєму це впливає, не можу зараз перевірити.
unlnu
В мене після останнього патчу не працює перемикання співвідношення сторін, 16:9 і інші варіанти.
-
rage11
Member
у меня просто карта немного моросит, как бы теряет монитор, но в других играх вертикалки включаются.
-
Dremjke
Member
Повноекранний режим увімкніть.rage11: ↑ 22.07.2025 18:01у меня просто карта немного моросит, как бы теряет монитор, но в других играх вертикалки включаются.
-
unlnu
Member
аналогічно, але в мене в налаштуваннях AMD Software Adrenalin Edition налаштовано зараз наступне: можливо саме через це в мене так. Рекомендую в оф групу діскорд сталкера зайти і спитати.rage11: ↑ 22.07.2025 17:49добрался до этого чуда, вертикальная синхронизация не меняется, это только у меня так?
так, дійсно. Але також стоїть налаштування в зовнішньому софті наступне: треба усі налаштування скидати, щоб перевірити, а не хочеться, бо довго шаманив, щоб комфортно грати...mult: ↑ 22.07.2025 17:57unlnu
-
rage11
Member
все режимы включал, неактивна синхронизация.Dremjke: ↑ 22.07.2025 18:36 Повноекранний режим увімкніть.
-
rage11
Member
разобрался, генерацию кадров надо выключать, у кого что, длсс, у меня FSR 3,1, тогда вертикалка активна и включается, но кадры с ней печальные.
-
bonya
Member
А з перфомансом у всіх ок?
У мене в 4к 5800х3д і 4080 завантажені на 60-70% і в Заліссі прям добрячі просадки і фрізи.
Цікаво чому карта не догружена
DLSS Performance, Epic settings.
за межами бази близько 100 фпс і все гуд
У мене в 4к 5800х3д і 4080 завантажені на 60-70% і в Заліссі прям добрячі просадки і фрізи.
Цікаво чому карта не догружена
DLSS Performance, Epic settings.
за межами бази близько 100 фпс і все гуд
-
SaxOFFoN
Member
bonya
Будете підвищувати налаштування графіки - ростиме навантаження на карту, фпс буде залишатися без змін поки не впретесь у 100 на карті, якщо поставите мінімальну графіку - фпс все ще без змін, лише навантаження на карту низьке буде. І так у всіх населених пунктах. Ще й процесор у вас імовірно до макс частот не буститься. Це крива гра і особливо кривий патч 1.5, який приніс купу технічних проблем на додачу до існуючих.
Будете підвищувати налаштування графіки - ростиме навантаження на карту, фпс буде залишатися без змін поки не впретесь у 100 на карті, якщо поставите мінімальну графіку - фпс все ще без змін, лише навантаження на карту низьке буде. І так у всіх населених пунктах. Ще й процесор у вас імовірно до макс частот не буститься. Це крива гра і особливо кривий патч 1.5, який приніс купу технічних проблем на додачу до існуючих.
-
Геральт
Member
Гра не утилізує нормально проц, відтак, карта недовантажена. Мені поміг лише генератор. Бо на зміну інших налаштувань гра майже не реагує
https://fex.net/uk/s/een8eaa
- Вложения
-