Пропоную обговорити Розробники китайського екшену Wuchang: Fallen Feathers уточнили системні вимоги гри
Хороша графіка. Повторить успіх попередника.
Новости
Последние статьи и обзоры
Розробники китайського екшену Wuchang: Fallen Feathers уточнили системні вимоги гри
-
Kashtan
Member
-
taras_cs
Member
Пропоную обговорити Розробники китайського екшену Wuchang: Fallen Feathers уточнили системні вимоги гри
Забули додати, що вона в Xbox Game Pass виходить.
Але не знаю, чи гратиму. Хіба що оцінки будуть високі, бо ігор в Гейм Пассі вистачає, на UE5 включно.
Забули додати, що вона в Xbox Game Pass виходить.
Але не знаю, чи гратиму. Хіба що оцінки будуть високі, бо ігор в Гейм Пассі вистачає, на UE5 включно.
-
Геральт
Active Member
Цікаво, що там в EULA буде цього разу 
-
stakanctl
Member
Якщо було б двйсно цікаво, тоді ти вже почитав би цей EULA
-
Геральт
Active Member
stakanctl
Дата виходу:
23 лип. 2025
Дата виходу:
23 лип. 2025
-
stakanctl
Member
Посилання на EULA в стім: *існує*
-
Геральт
Active Member
stakanctl
І воно не зміниться на релізі, точно-точно?
І воно не зміниться на релізі, точно-точно?
-
stakanctl
Member
А повинно?
-
waryag
Member
Навряд чи. Мавпа хайпонула передусім в Китаї за рахунок експлуатації національної міфології. Навряд чи сюжет про піратку доб'ється подібних успіхів.Kashtan: ↑ 17.07.2025 12:19 Хороша графіка. Повторить успіх попередника.
Відправлено через 25 секунд:
А що було?
-
Alligator
Member
Як там кажуть, якщо ти блогер у Китаї та на тебе підписались два під'їзди то ти блогер міліонник )waryag: ↑ 17.07.2025 21:26Навряд чи. Мавпа хайпонула передусім в Китаї за рахунок експлуатації національної міфології. Навряд чи сюжет про піратку доб'ється подібних успіхів.
Населення Wuchang біля ляму, думаю багато хто хотів би мати у бібліотеці гру з назвою свого Мухосранська )
-
Геральт
Active Member
В мавпі там були якісь приколи і з приватністю і забороною критики партії на стрімах і ще там щось. Гниленько, коротше.waryag: ↑ 17.07.2025 21:26 А що було?
-
waryag
Member
Принаймні це озвучили. Щось у мене підозри, що приватності від китайських (та й захдних) компаній навряд чи дочекаєшся. Питання в тому, наскільки нагло порушують.Геральт: ↑ 17.07.2025 22:00 В мавпі там були якісь приколи і з приватністю і забороною критики партії на стрімах і ще там щось. Гниленько, коротше.
-
Vladys77
Member
Якщо буде в Game Pass, ио можна глянути.
Я поки лише одну гру вподобав в Game Pass, яку пройшов, потім купив Deluxe видання, а потім ще рпз пройшов.
Інших цікавих ігор, яких би в мене не було, і в які мені б хотілося грати я там ще не знайшов.
Але Game Pass однозначно крута річ щоб ти зрозумів в яку гру ти грати не будеш до того, як ти її купив
.
Я поки лише одну гру вподобав в Game Pass, яку пройшов, потім купив Deluxe видання, а потім ще рпз пройшов.
Інших цікавих ігор, яких би в мене не було, і в які мені б хотілося грати я там ще не знайшов.
Але Game Pass однозначно крута річ щоб ти зрозумів в яку гру ти грати не будеш до того, як ти її купив