Intel приписують роботу над мобільними чипами Nova Lake-AX з потужною вбудованою графікою

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Гарна новина. Я був одним з найбільших скептиків, коли вийшло перше покоління дискретних відеокарт. Але визнаю, актуальний Xe2 Battlemage в iGPU та дискретках дійсно непогана альтернатива і те, що потрібно в умовах олігополії сімейки Хуанг-Су. Кажу не як теоретик, а як людина що в "червону" збірку поставила собі Arc B570.
Enjthesilence
Member

1234waltz: 16.07.2025 13:52 як людина що в "червону" збірку поставила собі Arc B570.
співчуваю :(
1234waltz
Member

Enjthesilence: 16.07.2025 13:59 співчуваю :(
Чому саме? На актуальних дровах все прекрасно працює. Монітор в мене 1080р, тож від "дефіциту" фпс та VRAM не страждаю.
Volodya811
Member

1234waltz: 16.07.2025 14:22
Enjthesilence: 16.07.2025 13:59 співчуваю :(
Чому саме? На актуальних дровах все прекрасно працює. Монітор в мене 1080р, тож від "дефіциту" фпс та VRAM не страждаю.
Не зважайте. Люди сидять на старому хламі, а Ви купили товар-новинку. Це просто людська заздрість.
Nekros
Member

Volodya811: 16.07.2025 15:06 Люди сидять на старому хламі, а Ви купили товар-новинку. Це просто людська заздрість.
Наче це першокласний преміальний продукт для заздрощів :gigi:
IronWithin
Member

Enjthesilence
почули володю? заздрити - погано :laugh:
Kyro
Member

Volodya811: 16.07.2025 15:06
1234waltz: 16.07.2025 14:22
Не зважайте. Люди сидять на старому хламі, а Ви купили товар-новинку. Це просто людська заздрість.
Чувак з 5080 дуже заздрить комусь хто купив B570.
Можна я теж буду заздрити зі своєю 4070Super.
Scoffer
Member

А з назви я вже подумав шо там потужна вбудована вафля :D
Olgard_Samitnyk
Junior

Головна проблема цих процесорів з "потужною" вбудованою графікою це ціна. Той же Стрікс Хало в топ виконанні коштує як топовий ноутбук при цьому не дотягує по продуктивності. Я б хотів би побачити умовний 6-8 ядерник з такою ж графікою, але з можливістю самому вибрати об'єм пам'яті і ціною до 300 доларів за процесор, це був би топ. А так по ціні-продуктивності вони поступаються "класичним" пк.
waryag
Member

Буде все: потужність, ефективність, круті нові техпроцеси! Але потім! :rotate:
Ответить