Новости
Последние статьи и обзоры
Ремастер Neverwinter Nights 2: Enhanced Edition критикують за технічний стан
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Ремастер Neverwinter Nights 2: Enhanced Edition критикують за технічний стан
Эх жаль, а была надежда. Ну ждём патчей тогда
Эх жаль, а была надежда. Ну ждём патчей тогда
-
NUN4AG
Member
Legacy of Kain Soul Reaver 1-2 та 2 збірники класичних Tomb Raider вони нормально зробили (якщо вірити оцінкам), а ось з класикою Star Wars Battlefront та NWN 2 EE обісралися, хоча між ними вийшла вдала Star Wars: Bounty Hunter.
Не зрозуміло як це працює...
Не зрозуміло як це працює...
За описом нагадує реліз збірника ремастерів STALKER.В оновленій версії гри збереглися деякі старі баги, які давно виправили у фанатських патчах для оригінальної гри. Поліпшення графіки називають неоднозначними, а системні вимоги при цьому серйозно зросли
Последний раз редактировалось NUN4AG 16.07.2025 09:55, всего редактировалось 1 раз.
-
OldGoodGames
Member
якось не співвідносяться об'єм ремастера у 30гб з тою графікою що ми бачимо, це може стиль особливий який зрозуміють тільки фанати але усе якось блідо і не цікаво виглядає, не розумію що там займає 30гб при такий графіці?
-
Inqizitor2022
Member
Графика жуткая, могли бы вместо апскейла нормально текстуры в 4к сделать, нормально сделать оптимизацию движка, чтобы не лагало. Но мы видим, что всем всё пофигу, авось, небось и как нибудь баблишка срубить.
-
Геральт
Active Member
Ви зробили їх разом
Більше апскейлу богам апскейлу. GTX1080 для графіки 2005 - це сильно
-
MqM
Member
Мене дивує, як вони обирають нейронки для апскейлу текстур. Таке враження, що розробники обирають рішення з 2022 року і пакетно кидають всі текстури та йдуть пити каву. Це все на фоні того, що є адекватні рішення, як безкоштовні так і платні для обробки зображень, тільки можливо треба більше індивідуально підбирати параметри під кожну текстуру - але це ж час, якого вони не мають! А треба заробити чим швидше і виділивши чим менше на це працівниківInqizitor2022: ↑ 16.07.2025 10:40 Графика жуткая, могли бы вместо апскейла нормально текстуры в 4к сделать, нормально сделать оптимизацию движка, чтобы не лагало. Но мы видим, что всем всё пофигу, авось, небось и как нибудь баблишка срубить.
Відправлено через 2 хвилини 41 секунду:
Зараз є нормальний апскейл, просто вони як дилетанти обирають найгірші варіанти, якщо навіть убогі фото 2000 витягують до 4k, мовчу про чорнобілі фото, які не те, що відновлюють, а й роблять кольоровими наче вчора зробленими на сучасний фотоапарат.Геральт: ↑ 16.07.2025 10:45 Ви зробили їх разом![]()
В мене пояснень окрім ліні, дилетанства та жадібності немає
-
deangelis
Member
Жах просто
не можу повірити що зробили такий халтурний ремастер
думав придбати цей ремастер, бо декілька років тому оригінал закинув і так і не пройшов його якраз через те що гра вже дуже застаріла і мала багато недоліків з точки зору технічної реалізації... Але тепер після цієї новини бажання купувати і проходити цей ремастер впало нижче плінтуса
-
Ararat
Member
Щось в мене таке відчутя, що ремастер довки чекае така ж доля.
-
Afit
Member
Похоже на тот случай, когда пару програмистов прогнали всё через ИИ и просто косят заново деньги
НАКАЗЫВАТЬ, ПОКАЗАТЕЛЬНО низкими продажами надо
-
dead_rat
Member
Певен, що десь так і булоAfit: ↑ 16.07.2025 16:03 Похоже на тот случай, когда пару програмистов студентів прогнали всё через ИИ и просто косят заново деньгиНАКАЗЫВАТЬ, ПОКАЗАТЕЛЬНО низкими продажами надо
-
Lekrs
Member
Дайте пів року, щоб пофіксили, і можна грати.
-
OldGoodGames
Member
готуйтесь тепер це буде "нормою" бо економія шалена майже не треба платити живим розробникам, а для більшості "і так зайде",dead_rat: ↑ 16.07.2025 16:23Певен, що десь так і булоAfit: ↑ 16.07.2025 16:03 Похоже на тот случай, когда пару програмистов студентів прогнали всё через ИИ и просто косят заново деньгиНАКАЗЫВАТЬ, ПОКАЗАТЕЛЬНО низкими продажами надо
кількість таких ігор зрасте у рази, а їх якість відповідно впаде у рази
-
TerryCone
Member
Я знаю на що було витрачено час і гроші: на юристів і написання EULA.
-
taras_cs
Member
Залишилось написати ШІ, що буде робити погані ремастери старих ігор, звільнити решту програмістів та дизайнерів (включно з розробниками того ШІ) та робити шалені бабки на старих хітах.
Звучить, як бізнес-план.
Звучить, як бізнес-план.
-
yurius_r
Member
І тут я дізнався що був enhanced edition першої частини. Пішов грати 
-
Sashkotem
Member
taras_cs
Ремастер облівіона же зробили то зроблять і ремастер моровінда
Ремастер облівіона же зробили то зроблять і ремастер моровінда
-
kairo
Member
Морровінд набагато складніше ремастерити. Крім того, гра сильно морально застаріла. Якщо прибрати туман, який там із технічних обмежень гри, то практично усю карту наскрізь можна побачити.Sashkotem: ↑ 17.07.2025 09:36Ремастер облівіона же зробили то зроблять і ремастер моровінда
-
washburn_t15
Member
Всё правильно, она и без фанатских патчей не работала нормально никогда, а на релизе в принципе был тормозной и неиграбельный кусок того самого.