Cyberpunk 2077 вийде на комп’ютерах Apple цього тижня

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

7mindfields: 16.07.2025 02:09Незручно якось, мабуть також якісь програми у всіх «встановлені»
https://discussions.apple.com/thread/25 ... ortBy=rank
може у когось в 2023 році - були проблема, але пройшло вже 2 роки
daesz: 16.07.2025 02:16 Вау, М4 зміг у єдиній софтині в якій 5090 взагалі ніяк не задіюється. А всі інші 3 успішно проігнорені були.
ви бажаючи знайти тест що показує що М4 - повільніший, знайшли що демонструє що він швидший за 5090, і це ж я навіть всі ваші тести не відкривав

а уявляєте що якби ви шукали де М4 швидший
daesz
Member

yuriy_dd
так-так, звичайно, а потім маленьке звірятко загортає шоколад у фольгу (с)
yuriy_dd
Member

що я і передбачав, ви самі знайшли і дали тести що підвтерджують що М4 швидший: :super: :super:

https://www.pugetsystems.com/pugetbench ... Processor/
Apple M4 Max (16 Cores) Average Score: 13422
AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Processor Average Score: 11095

https://www.pugetsystems.com/pugetbench ... 09%20285K/
Apple M4 Max (16 Cores) Average Score: 13422
Intel Core Ultra 9 285K Average Score: 9799

тобто з моєї початкової заяви що М4 в деяких робочих задачах швидший, ви самі знайшли підтвердження що він швидший за: 5090, AMD Ryzen 9 9950X, Intel Core Ultra 9 285K

прекрасно, я це саме мав на увазі, дякую що ви постарались і підтвердили таку ж думку :beer:

Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
daesz: 16.07.2025 02:25Дивіться, я не медик, але думаю, якщо ви звернетесь за професійною допомогою до експерта - він вам допоможе, без образ
для чого ви мене пробуєте відправити до лікаря? це типу що ви ображені що нічого не змогли довести і хочете мене так образити?
але ви розумієте що таким чином ви ще більше всім доводите - що ви не праві?
daesz
Member

yuriy_dd: 16.07.2025 03:51тобто з моєї початкової заяви що М4 в деяких робочих задачах швидший
В одному фотошопі :lol: :lol: :lol:
В остальному пакеті адобу - гірший, в ШІ обчисленнях - гірший, в іграх - гірший, всякі хімічні/фізичні симуляції - гірший, компресія - гірший, рендер - гірший.
Пане, серйозно, seek professional help.
І ще вам безплатну пораду - якщо бачите, що програли спор, ваш тейк був ні про що, а признати не правоту - важко і дуже не хочеться (це якраз випадок таких як ви та Володька), то просто закрийте тред і відписуйте більше в нього - не так жалюгідно виглядатимите. Бо як каже одному мудра книга "И глупец, когда молчит, может показаться мудрым" ;)
Nekros
Member

yuriy_dd: 16.07.2025 03:51 тобто з моєї початкової заяви що М4 в деяких робочих задачах швидший, ви самі знайшли підтвердження що він швидший за: 5090, AMD Ryzen 9 9950X, Intel Core Ultra 9 285
але ви розумієте що таким чином ви ще більше всім доводите - що ви не праві?
У одному фотошопі.
Вам вже 10 разів пояснили що фш майже не використовує відеокарту, а в тих тестах де навантаження відеокарти високе тупо зливає 5090 під корень :lol:
Вам реально потрібен лікарь :gigi:
yuriy_dd
Member

daesz: 16.07.2025 03:53В одному фотошопі
а чи не буде, що і у всіх інших тестах - він теж кращий, споживає сильно менше, коштує дешевше

а якщо ви поставите в однакові умови - по споживанню, к-ті ядер / потоків, робота від батареї, ціні - то у х86 - нема шансів
вам це важко визнати, але це правда
daesz: 16.07.2025 03:53в ШІ обчисленнях - гірший
памяті багато, більші моделі може запускати, аж до 512 Гб
daesz: 16.07.2025 03:53в іграх - гірший
так
daesz: 16.07.2025 03:53всякі хімічні/фізичні симуляції - гірший
це не проблема проца, це проблема сумісності софта
daesz: 16.07.2025 03:53рендер - гірший
рендер відео? сумніваюсь
daesz: 16.07.2025 03:53Пане, серйозно, seek professional help
знову нема що сказати?
daesz
Member

yuriy_dd: 16.07.2025 04:11знову нема що сказати?
Хоча знаєте, ігноруйте що я говорив про профейсійну допомогу, такі як ви - це потіха для всіх навколо, позитив у такі складні часи :D
yuriy_dd
Member

Nekros: 16.07.2025 04:08Вам вже 10 разів пояснили що фш майже не використовує відеокарту, а в тих тестах де навантаження відеокарти високе тупо зливає 5090 під корень
мені не лише сказали, мені навіть тести дали де М4 швидший за: 5090, AMD Ryzen 9 9950X, Intel Core Ultra 9 285K
тобто швидший проти самих швидких десктопних проців

вам також видається що це чесно порівнювати ноутбук від батареї проти десктопних гробів з споживанням скільки? до 500 Вт?
нема сорому що може це трохи не чесно?

чи кров в очі бо х86 ще й програє?
Nekros: 16.07.2025 04:08 Вам реально потрібен лікарь :gigi:
чому? а вам?

Відправлено через 56 секунд:
daesz: 16.07.2025 04:13 Хоча знаєте, ігноруйте що я говорив про профейсійну допомогу, такі як ви - це потіха для всіх навколо, позитив у такі складні часи :D
я так розумію більше тестів ви шукати не будете? бо знову доведете протилежне від того що хотіли?
на потіху для всіх навколо, позитив у такі складні часи
daesz
Member

Nekros: 16.07.2025 04:08Вам реально потрібен лікарь
Моя б воля - я б таким забороняв брати участь у виборах. Бо голосують вони, а нам потім 4 роки з імбіцилами жити :(
yuriy_dd
Member

daesz: 16.07.2025 04:15з імбіцилами жити
вже образи пішли, я думав щось по ділу скажете ..

може у вас достатній технічний рівень щоб усвідомити чому саме М4 такий швидкий у порівнянні з х86?

daesz
Member

yuriy_dd: 16.07.2025 04:28вже образи пішли
Там мова йшла про зе соплю, яника та хрющенка.
Але ви ж і читати не вмієте.

Все конструктивне вже декілька раз було сказано в требі.
Последний раз редактировалось daesz 16.07.2025 04:52, всего редактировалось 1 раз.
Nekros
Member

yuriy_dd: 15.07.2025 20:04 інтеграшка М4 - сильно переважає будь яку іншу інтеграшку х86 і може змагатись з 5090 в робочих задачах, навіть при роботі від батареї.
yuriy_dd: 16.07.2025 04:15 вам також видається що це чесно порівнювати ноутбук від батареї проти десктопних гробів з споживанням скільки? до 500 Вт?
нема сорому що може це трохи не чесно?
:lol: :lol: :lol:
Це клініка
yuriy_dd
Member

Nekros: 16.07.2025 04:47 Це клініка
о, ще один

тести бачили? не подужали? :lol:
AntonyKandaurov
Member

Скільки живу, бачив різних покусаних облизувачів продукції емейзінга, один навіть дуже популярний в вузьких колах казав про присмак прутня в роті, але... настільки облизувати обгризаного бога. Юрчик, береш пальму лідерства!
Sanьka
Member

Ахахаха прийшов якийсь тролль, накинув. А ви так потужно взялись за обговорення викиду, що апловстройка нагне топову невідію :laugh:

А нікого не бентежить, що ігри на аплє виходять через 5 років після випуску? І тільки деякі, не всі.
І аплє взагалі не для ігор враховуючи це.
dead_rat
Member

Джон_Иваныч: 16.07.2025 00:55 Давно для себе зрозумів, якщо у людини мак, то це діагноз, більшість коментів тут це лише підтверджують)
Якби ви уважно читали, то знали б що у Юри нема мака :laugh:
OldGoodGames
Member

Cyberpunk 2077 вийде на комп’ютерах Apple цього тижня
шок-новина :laugh:
dead_rat
Member

Grey_ukr: 16.07.2025 01:26 Смотрел асусы.
проблемы с жором батареи в режиме сна.
Є така проблема. Нема поради що ж з цим робить? Ноут дружини в режимі сну іноді починає грітися і шуміти. Це :mad:
IronWithin
Member

Сподіваюсь у юри хоча б малинка 5 є :)
AntonyKandaurov
Member

yuriy_dd
Изображение
Юра, це що таке? Ти вже визначайся, аплє треба попускати чи все ж таки вони генії зі своїм м4 який надирає сраку 5090, коли вона в режимі стендбай! Юра, треба визначитись! :laugh:
Ответить