Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur: 09.07.2025 20:35велика. це багато
блін. все таки доведеться вішатись ((

як купив то набігли :lol: як просив поради то ** наплакав

тільки виїхав почався дощ. це добре.
Hotspur
Member

murzik: 09.07.2025 21:57блін. все таки доведеться вішатись ((
забий. ти не спортсмен
murzik
Member

Hotspur
в описі до 95% поккришок вагу і не вказують. де її шукати?
unique-neon
Member

dead_rat: 09.07.2025 13:24Вірю, я повірив.
Чути-чути. Більш інертні. Різниця не день і ніч, але відчувається.

Відправлено через 3 години 3 хвилини 41 секунду:
murzik
На сайті виробника пишуть характеристики покришок. В магазинах же як де.
Я так розумію у вас щось таке https://www.schwalbe.com/en/Road-Cruiser-11101307
murzik
Member

Hotspur: 10.07.2025 16:49
murzik: 09.07.2025 21:57блін. все таки доведеться вішатись ((
забий. ти не спортсмен
ну всмислііііі :D
murzik
Member

Страва після оновлення у вас адекватно працює? чи зараз скрізь маніпуляції з ЖПС і вона коректно працювати не буде?
показала середнб 30 на маршруті 20. ну це вже перебір :laugh:
Hotspur
Member

murzik: 12.07.2025 01:16показала середнб 30 на маршруті 20.
еврошосер :gigi: :lol:
murzik
Member

Hotspur
нормальні люди мають змінні колеса в зборі. хочеш асфальт? поставив відповідні колеса за хвилину.
але це вже дорого багато. тисяч 8 вийде?
dead_rat
Member

murzik: 13.07.2025 14:59 Hotspur
нормальні люди мають змінні колеса в зборі. хочеш асфальт? поставив відповідні колеса за хвилину.
але це вже дорого багато. тисяч 8 вийде?
Май змінний вєл. А змінні колеса за 8к ніяк не вийде, чи буде бу дешман
unique-neon
Member

Я тут відкриття зробив сьогодні для себе. В п'ятницю їздив асфальтом на XC хардтейлі, а в неділю на трейловому підвісі. Їздив на цей раз на час (зазвичай прогулянковий темп у мене, так щоб всюди побувати і доїхати додому), кола не великі, 15-20 км. І виявляється, що на підвісі педалити легше навіть по місцевих асфальтах (і в місті і за містом). Ще друга попитав, каже також всюди на підвісі їде швидше, зокрема по наших асфальтах теж.

Ну асфальт не те щоб ідеальний в нас. Хвильки на узбіччі, латки, за містом ще дрібні камінці.

Ефект спосотерігається десь на 15-20 км/г і більше
dead_rat
Member

unique-neon: 13.07.2025 17:42 Ефект спосотерігається десь на 15-20 км/г і більше
Я вибачаюся, але 15-20 це бабусі на міських велосипедах їдуть. Треба помірять ну хочаб Стравою(але GPS може глючити сильно) бо цифра неправдоподібно низька
unique-neon
Member

dead_rat
Гарміном міряв, мульт бенд. Так то жати вище 25 мені доволі складно на плоскачі і пульс 140+. За бабусь не знаю, але обігнав якогось діда на мопеді, не все так зле :laugh:
15-20 - це коли байк вже достатньо трясе, щоб це заважало педалити.
Загалом здивувало, що таке на асфальті спостерігав. По грунті і так перевага за підвісом.
Hotspur
Member

murzik: 13.07.2025 14:59нормальні люди мають змінні колеса в зборі. хочеш асфальт? поставив відповідні колеса за хвилину.
в тебе не осі тому не хвилина :lol:

Відправлено через 43 секунди:
murzik: 13.07.2025 14:59тисяч 8 вийде?
ні. просто покришки це 2-3-4. без коліс :gigi:

Відправлено через 50 секунд:
unique-neon: 13.07.2025 17:42І виявляється, що на підвісі педалити легше навіть по місцевих асфальтах (і в місті і за містом).
марки обох напиши і моделі
unique-neon
Member

Hotspur
То напівкастоми. Стоковий обвіс сильно змінений.
Хардтейл - Cannondale Trail 4 SE, основні зміни, вилка Rockshox Reba, трансмісія 1x12 Shimano. Покришки Hatchinson Kraken + Maxxis Forekaster
Підвіс - Stumpjumper 2021 Сomp, замінив колеса (не дуже відчутний вплив), і аморт на Rockshox Deluxe (сильно покращило їзду, стоковий аморт надто провалювався і втрачав швидкість на кожній кочці), покришки Specialized Purgatory + Specialized Butcher
dead_rat
Member

unique-neon: 11.07.2025 10:17
dead_rat: 09.07.2025 13:24Вірю, я повірив.
Чути-чути. Більш інертні. Різниця не день і ніч, але відчувається.
Повернемося до теми.
І от при катанні 15-20 км/г ви кажете що відчуваєте 100 грам на колесах на мтб? Не вірю.

В товариша алкотріп на корчові за 99 євро на 95 км була середня 21. При тому що вони кожні 4-5 разів зупинялися і бухали в пивоварнях. І уж точно не поспішали нажимати на педалі. :laugh:
unique-neon
Member

dead_rat
Мав на увазі 100 на кожній покришці. При цьому я навіть не самі покришки міняв, а або кушкор докидав кожен по 125 грам, або колеса трохи важчі ставив, точно не міряв.

І я не казав, що вони повільніше їдуть. Вони повільніше розкручуються. Це не одне і те ж.

Відправлено через 10 хвилин 35 секунд:
dead_rat: 13.07.2025 20:16В товариша алкотріп на корчові за 99 євро на 95 км була середня 21.
На тоньших колесах і сліках і я можу педалити за 20, то таке. Але так як офроад їжджу в основному, то не підходять.

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
Взагалі я одного разу, коли ще починав мтб шити, були в мене ледь не сліки два дюйми. І була одна біда - на пагорбах ті покри ні за що не тримались, купа енергії в холосту йшла. Я і поставив щось зубатіше і ширше. І по асфальту прямо важче стало крутити. А от офроад заграв новими фарбами.
murzik
Member

dead_rat
в Німеччині так само?
Изображение
яка ж це вже велодоріжка? якщо там пішоходи і мамаши з колясками?
а от велосипедистам по ПІЩОХІДНІЙ дорожці не можна :(

а от це здивувало
Рух тротуарами на велосипедах заборонено, крім дітей до 7 років на дитячих велосипедах під наглядом дорослих.
тобто з 7 років на велосипеді по дорозі їхати? типу дорослі ідуть по тротуару праворуч, а ліворуч по дорозі де літають авто їде дитина 7+ років?
dead_rat
Member

murzik
На вєліку по правилах не накатаєшся
waryag
Member

murzik: 14.07.2025 11:27 а от велосипедистам по ПІЩОХІДНІЙ дорожці не можна :(
Не чув, щоб велосипедистів на тратуарі зупиляли і штрафували. Крім випадків наїздів чи бухої їзди.

Відправлено через 45 секунд:
murzik: 14.07.2025 11:27 тобто з 7 років на велосипеді по дорозі їхати? типу дорослі ідуть по тротуару праворуч, а ліворуч по дорозі де літають авто їде дитина 7+ років?
з 7 до 14 - по велодоріжкам. Але дивись вище.
Большой Бобо
Member

Привет ребята! Нужен велосипед хорошего качества б/у или новый за разумные деньги колеса 26 или 27.5 рама 15,16 или S. Буду признателен за контакты,кто занимается продажей, добросовестного человека c репутацией,а не тот кто парит всякий хлам. Пишите в личку, буду признателен. Спасибо за внимание.
Ответить