Не забувайте вдягати захисні окуляри і спецодяг перед встановленням осAntonyKandaurov: ↑ 01.06.2025 10:15 Радрад
Який в нього розряд ви спитали? Якщо нижче 5го то у них в посадовій інструкції немає обов'язків встановлювати віндовс дистанційно, тільки з флопіка можна. Шукайте встановлювача 6го розряду, він може з флешки це зробити.
Новости
Последние статьи и обзоры
Новые Team и G.Skill против юзаных, что лучше купить?
-
7mindfields
Member
-
Радрад
Member
Троллите. Я и сам ставил Виндовс. Просто 3 года назад и уже подзабыл подробности. Флешку установочную сделал сам. Там в процессе установки нужно же какие то галочки ставить или убирать про обновления и т.п. Я всех подробностей уже не помню.
А посоветуйте, на сколько разбивать SSD 500 Гб. Допустим 150 Гб на диск С и 350 на диск D, или в другой пропорции? HDD у меня 1 Tб и всякие фото, видео и т п будут по прежнему хранится на HDD, так как о надёжнее в плане извлечения информации в случае его поломки.
А посоветуйте, на сколько разбивать SSD 500 Гб. Допустим 150 Гб на диск С и 350 на диск D, или в другой пропорции? HDD у меня 1 Tб и всякие фото, видео и т п будут по прежнему хранится на HDD, так как о надёжнее в плане извлечения информации в случае его поломки.
Последний раз редактировалось Радрад 01.06.2025 10:28, всего редактировалось 1 раз.
-
isusik63
Member
Я так понимаю вам не верят что вам 70 ,Радрад: ↑ 01.06.2025 10:19 Троллите. Я и сам ставил Виндовс. Просто 3 года назад и уже подзабыл подробности. Флешку установочную сделал сам. Там в процессе установки нужно же какие то галочки ставить или убирать про обновления и т.п. Я всех подробностей уже не помню.
Да и сборку ставить такое себе
-
Радрад
Member
В смысле, думают что 90?isusik63: ↑ 01.06.2025 10:27Я так понимаю вам не верят что вам 70 ,Радрад: ↑ 01.06.2025 10:19 Троллите. Я и сам ставил Виндовс. Просто 3 года назад и уже подзабыл подробности. Флешку установочную сделал сам. Там в процессе установки нужно же какие то галочки ставить или убирать про обновления и т.п. Я всех подробностей уже не помню.
Да и сборку ставить такое себе![]()
А что значит - сборку ставить такое себе?
-
7mindfields
Member
Завантажувальну флешку вийшло зробити самостійно, а натискати «далі» в процесі встановлення вже треба допомога кваліфікованого спеціаліста, повіривРадрад: ↑ 01.06.2025 10:19 Троллите. Я и сам ставил Виндовс. Просто 3 года назад и уже подзабыл подробности. Флешку установочную сделал сам. Там в процессе установки нужно же какие то галочки ставить или убирать про обновления и т.п. Я всех подробностей уже не помню.
16gb ram - мінімум на сьогодні
Але який ютьюб на hd2000 (чи навіть hd3000) та двох ядрах із 2011го?
-
Радрад
Member
Але який ютьюб на hd2000 (чи навіть hd3000) та двох ядрах із 2011го?
будь ласка, поясніть, що Ви маєте на увазі? Тобто мій комп'ютер не потягне Ютьюб якщо встановити 64 бітну Віндовс 10?
що таке hd2000 (чи навіть hd3000) ?
Тобто мені краще поставити Віндовс 7 але 64 бітну? (64 біт, щоб використовувати більше 4 Гб)?
Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
а вот правильно действовать в процессе установки, можно же и ошибиться в чём то. Это лучше под присмотром более опытного товарища.
будь ласка, поясніть, що Ви маєте на увазі? Тобто мій комп'ютер не потягне Ютьюб якщо встановити 64 бітну Віндовс 10?
що таке hd2000 (чи навіть hd3000) ?
Тобто мені краще поставити Віндовс 7 але 64 бітну? (64 біт, щоб використовувати більше 4 Гб)?
Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
Так есть же описание как делать флешку https://remontka.pro/ventoy-bootable-usb/7mindfields: ↑ 01.06.2025 10:30 Завантажувальну флешку вийшло зробити самостійно, а натискати «далі» в процесі встановлення вже треба допомога кваліфікованого спеціаліста, повірив
а вот правильно действовать в процессе установки, можно же и ошибиться в чём то. Это лучше под присмотром более опытного товарища.
-
7mindfields
Member
Процесор і інтегроване відео дуже слабке, мʼяко кажучи, для даної задачіРадрад: ↑ 01.06.2025 10:41 Тобто мій комп'ютер не потягне Ютьюб якщо встановити 64 бітну Віндовс 10?
-
Радрад
Member
А з 7 Віндовс 64 біта процесору буде легше ніж з 10-ою? Роздільна здатність відео я ставлю 720, монітори у мене кінескопні 1024х7687mindfields: ↑ 01.06.2025 10:44
Процесор і інтегроване відео дуже слабке, мʼяко кажучи, для даної задачі
Відправлено через 35 секунд:
А что значит - сборку ставить такое себе?
-
AntonyKandaurov
Member
Та й тролінг вже дуже слабкий, такий же як і уявний комп'ютер для якого вже 4 теми купляється уявна пам'ять.
-
Радрад
Member
Наверное Вы правы. Стал греться HDD, хотя 10 Виндовс установлен на SSD.
-
DarkAlex
Junior
Радрад
Не слухайте цих бариг! Сидять на своїх ЛОХах і намагаються нам, чесним пролетаріям, продавати древній мотлох по спекулятивним цінам. Зовсім інша справа купувати у vdv44 з 99% рейтингу, ще й гарантія 12 місяців! Walram - чудова пам'ять на мікросхемах всесвітньо відомого бренду. Там, правда, на фото видно, що в чіпів на одному модулі різна дата, а може навіть і різна ревізія... Але то цілком нормально, воно ж не вживане і працює! Мабуть, прибиральниця, тітка Хуананзі на заводі випадково перевернула кілька стелажів з новими чіпами 2015 року виробництва, а потім їх позбирала в бобіни як могла. Випаювати ці мікросхеми, якось сортувати, припаювати дешевим паяльником з тему - придумають же спекулянти півтора людського.
Не слухайте цих бариг! Сидять на своїх ЛОХах і намагаються нам, чесним пролетаріям, продавати древній мотлох по спекулятивним цінам. Зовсім інша справа купувати у vdv44 з 99% рейтингу, ще й гарантія 12 місяців! Walram - чудова пам'ять на мікросхемах всесвітньо відомого бренду. Там, правда, на фото видно, що в чіпів на одному модулі різна дата, а може навіть і різна ревізія... Але то цілком нормально, воно ж не вживане і працює! Мабуть, прибиральниця, тітка Хуананзі на заводі випадково перевернула кілька стелажів з новими чіпами 2015 року виробництва, а потім їх позбирала в бобіни як могла. Випаювати ці мікросхеми, якось сортувати, припаювати дешевим паяльником з тему - придумають же спекулянти півтора людського.